ech, a ja nie mam ani morza, ani gór, nie ma sprawiedliwości na tym świeciekatekate pisze:kurcze, marzy mi się pobiegac po górachna raziue musze zadowolać się morzem
ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
- Mama Kin
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
go get 'em tiger
- ASK
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 50:08
- Życiówka w maratonie: 4:43:44
Mama Kin, ja tez zeby jechac w gory musze tak zaplanowac weekend, nieczesto to sie zdarza. A juz bez dzieci to raz na rok na jeden, dwa dni. A bieganie nad morzem kocham, ten zapach powietrza.
Paulina, zycze jutro dobrej pogody
Paulina, zycze jutro dobrej pogody
Ostatnio zmieniony 28 cze 2014, 18:52 przez ASK, łącznie zmieniany 1 raz.
- charm
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
kocham Bałtyk, parę lat temu z tż przejechaliśmy całe wybrzeże od Świnoujścia do Krynicy Morskiej zatrzymując się na jedną-dwie noce 
ale niestety daleko mam
za to w góry dużo bliżej, jak się w kooooońcu przeprowadzimy, to ok pół h do Ustronia
a dzisiaj zamiast długiego wybiegania była "siłownia" połączona z ćwiczeniami rozciągającymi i ćwiczeniem równowagi........
a bardziej wprost i mniej poetycko - prawie cały dzień montowaliśmy z tż belki stropowe...
ale niestety daleko mam
za to w góry dużo bliżej, jak się w kooooońcu przeprowadzimy, to ok pół h do Ustronia
a dzisiaj zamiast długiego wybiegania była "siłownia" połączona z ćwiczeniami rozciągającymi i ćwiczeniem równowagi........
a bardziej wprost i mniej poetycko - prawie cały dzień montowaliśmy z tż belki stropowe...
-
PaulinaJ
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 40:22
- Życiówka w maratonie: 3:15:22
A ja dzis pobiegłam sobie 10 w wiejskich zawodach 
Fajnie tak, bo kameralne, sami swoi i trasa nie taka płaska
Jutro o 9 ruszam na trasę WPI z ts Regle. Wstydu przynieść nie moge
ASK ja kupiłam buty Salomona wlasnie na takie biegi, zwykle jakoś sie nie spisują.
Tyle ze po ostatnim treningu mam czarnego paznokcia wiec nie wiem czy buty za małe nie są. Szczególnie na zabiegach odczuwam dyskomfort a tak to buty są ok.
No i okazało sie ze wcale nie jestem neutralem tylko lekko pronuje wiec w tri nossa 9 biega mi sie ok, w Salomonach czyje jakby zapadająca sie od wewnątrz piete
Fajnie tak, bo kameralne, sami swoi i trasa nie taka płaska
Jutro o 9 ruszam na trasę WPI z ts Regle. Wstydu przynieść nie moge
ASK ja kupiłam buty Salomona wlasnie na takie biegi, zwykle jakoś sie nie spisują.
Tyle ze po ostatnim treningu mam czarnego paznokcia wiec nie wiem czy buty za małe nie są. Szczególnie na zabiegach odczuwam dyskomfort a tak to buty są ok.
No i okazało sie ze wcale nie jestem neutralem tylko lekko pronuje wiec w tri nossa 9 biega mi sie ok, w Salomonach czyje jakby zapadająca sie od wewnątrz piete
- katekate
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
boskie zdjęcia ASK
Paulina Gratulacje
charm, jak ja nie cierpię wszelkich remontów, grr, a w tym roku muszę pomalować dzieciom pokój
właśnie wracam z pracy, jutro powtórka
Paulina Gratulacje
charm, jak ja nie cierpię wszelkich remontów, grr, a w tym roku muszę pomalować dzieciom pokój
- Mama Kin
- Zaprawiony W Bojach

charm pisze:a dzisiaj zamiast długiego wybiegania była "siłownia" połączona z ćwiczeniami rozciągającymi i ćwiczeniem równowagi........![]()
go get 'em tiger
- charm
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
jakbyś mieszkała bliżej, to zaproponowałabym, że pomaluję za kawałek dobrego ciasta i kawękatekate pisze:charm, jak ja nie cierpię wszelkich remontów, grr, a w tym roku muszę pomalować dzieciom pokój
u nas.... cóż, raczej nie klasyfikuje się to jako remont, raczej jako budowa
stan prawie surowy zamknięty
strop w niewielkiej części prawie jest
problem tylko taki, że bywa ciężko z czymś do trzymania
- katekate
- Zaprawiony W Bojach

charm dzięki za chęci
ASK, franklino, wiecie, że za tydzień mają być upały?
musze pomyslec nad koszulką
w Lidlu mają byc jakies super cienkie na ramiaczka od 3lipca
będzie cieżko, wiecie?

ASK, franklino, wiecie, że za tydzień mają być upały?
będzie cieżko, wiecie?
- franklina
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!
- beata
- Ekspert/Trener
ASK, do biegania w górach warto kupić buty terenowe, z dobrym bieżnikiem i nieco sztywniejsze. Natomiast nie ma sensu zastanawiać się wodoszczelnością -jak pada, wcześniej czy później i tak stopy będą mokre, bo jak nie przemoknie but, to naleje się od góry. Przy poruszaniu się po chaszczach nieprzemakalne są tylko gumowce, i to do kolan
.
Z butów trialowych ja polecam Inov, naprawdę dobra marka, mają szeroki wybór butów wszelakich ale z nastawieniem na teren, bo w tym się specjalizują.
Paznokcie przy górskim bieganiu będą schodzić niezależnie od tego, czy mamy buty za duże czy za małe, bo na zbiegach stopa przesuwa się do przodu i przód buta uciska palce.
A ja wczoraj wieczorem poszłam sobie na plenerowy koncert-potańcowkę. Nikogo znajomego nie wyciągnęłam, to zamiast tańczyć, robiłam zdjęcia
.
Wyszły śmieszne
.
Z butów trialowych ja polecam Inov, naprawdę dobra marka, mają szeroki wybór butów wszelakich ale z nastawieniem na teren, bo w tym się specjalizują.
Paznokcie przy górskim bieganiu będą schodzić niezależnie od tego, czy mamy buty za duże czy za małe, bo na zbiegach stopa przesuwa się do przodu i przód buta uciska palce.
A ja wczoraj wieczorem poszłam sobie na plenerowy koncert-potańcowkę. Nikogo znajomego nie wyciągnęłam, to zamiast tańczyć, robiłam zdjęcia
Wyszły śmieszne
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach

Ask, jak masz konto na gmailu, to latwo na google plus mozna dodawac zdjecia o rozdzielczosci do udostepniania w internecie. Kiedys uzywalam imageshack ale tam kaza saobie teraz placic. Jest jeszcze polski fotosik, ale nie wiem jak to dziala, musisz wejsc i poczytac.
I jak juz wyslesz zdjecie na taki zewnetrzny serwer, to kopiujesz linka do tego zdjecia i klikasz ten guzik z napisem img i wtedy wklejasz linka.
O matko, ale jestem slaba w tlumaczeniu, moze ktos potrafi to odmotac tak, zeby bylo zrozumiale
I jak juz wyslesz zdjecie na taki zewnetrzny serwer, to kopiujesz linka do tego zdjecia i klikasz ten guzik z napisem img i wtedy wklejasz linka.
O matko, ale jestem slaba w tlumaczeniu, moze ktos potrafi to odmotac tak, zeby bylo zrozumiale
- katekate
- Zaprawiony W Bojach

no własnie, ja też tak uwielbiam do biegania, ja sie nastawiam na min.1h30min, nie zejdę za chiny poniżej-będzie walka na plażyfranklina pisze:katka
wez nie zalamujto ja celuje w 2h
fuck
a mogłobybyć tak jak dzisiaj![]()
ja kocham takapogodejak dzis,zachmurzenie całkowite i ciepło 21stdlamnie ideał
w kołobrzegu na prostej drodze miałam 1,24
- franklina
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!