Sklepy w Krakowie

Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Sklepbiegacza.pl
PKO
chmiel2k
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:Sklepbiegacza.pl
Dzięki, a w którym konkretnie? Są dwa...
Awatar użytkownika
mariuszbugajniak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37.29
Życiówka w maratonie: 2.59.02

Nieprzeczytany post

zjeździłem się w poniedziałek w poszukiwaniu jakiegoś buta... odwiedziłem oba Decathlony, w kwesti ciuchów ok, ale jeśli o buty chodzi, to nie ma co kupić... potem pokręciłem sie po sportowych sklepach i outletach w Parku Handlowym Zakopianka, też lipa, wtedy udałem się do Factory Kraków... no tam lepiej, dużo butów w outlecie adidasa, tanie startówki, gorzej w nike, w asics'ie wybór ogromny, ceny bardzo niskiem, hyper 4 130zł, zaraca 160zł nówki :bum: ale jakoś mi asics nie pasuje, adios 2 nie było nigdzie, żeby przymierzyć...

na koniec zostawiłem sklep biegacza na opolskiej, no niby coć mają ale szału nie ma...

w galerii krakowskiej jest duży wybór w sklepie new balance no i w intersporcie też nawet coś więcej było
10km - 37.08 / 21km - 1.23.18 / 42km - 2.59

KOMENTARZE
Awatar użytkownika
mariuszbugajniak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37.29
Życiówka w maratonie: 2.59.02

Nieprzeczytany post

w factory kraków w pumie są faas'y 250, zajebiste na startówki za 129zł...

do tego faas 300 za 139, 350s za 199...
10km - 37.08 / 21km - 1.23.18 / 42km - 2.59

KOMENTARZE
jagodzinski
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

mam pytanko- zaczynam bieganie w sumie, bede sobie teraz kupowal pierwsze porzadne buty do biegania- w tym sklepie biegacza na opolskiej faktycznie mozna liczyc na doradztwo? bo prawde mowiac nie mam pojecia co wybrac, a u mnie sporo skalek i teren raczej trudny. bylbym wdzieczny za odp. bo jade pojutrze do krakowa
Awatar użytkownika
borova
Wyga
Wyga
Życiówka w maratonie: 3:56:55

Nieprzeczytany post

jagodzinski pisze:mam pytanko- zaczynam bieganie w sumie, bede sobie teraz kupowal pierwsze porzadne buty do biegania- w tym sklepie biegacza na opolskiej faktycznie mozna liczyc na doradztwo? bo prawde mowiac nie mam pojecia co wybrac, a u mnie sporo skalek i teren raczej trudny. bylbym wdzieczny za odp. bo jade pojutrze do krakowa
http://www.sklepbiegacza.pl/sklep/krakow_opolska tu masz skład i myślę, że możesz zaufać doświadczeniu ekipy ;). Swoją drogą Andrzej Lachowski jest obecnie najszybszym krakowskim biegaczem
10 - 48:24 - Radom 09.03.14
21,097 - 1:49:12 - Skarżysko-Kamienna 24.08.13
42,195 - 3:56:45 - Paryż 06.04.14
Dzienniczek
mallron
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Unikajcie sklepbiegacza.pl w Krakowie w dawnym hotelu Cracovia. Może obsługa miła i kompetentna jednak w kwestii reklamacji zakupionego sprzętu jest dramatycznie. Kupiłem tam buty Nike, które jeszcze w okresie gwarancji zaczęły pękać (oba buty w tym samym miejscu). Wg "rzeczoznawcy" uszkodzenie było wynikiem uszkodzenia mechanicznego co oczywiście nie jest prawdą. Sklep dwukrotnie oddalił reklamację. W związku z tym zamierzam sprawę zgłosić do Inspekcji Handlowej oraz Rzecznika Praw Konsumenta. Z innych forów wiem, ze nie jest to przypadek odosobniony. Można o podobnej historii poczytać w tym miejscu http://runmania.com/forum/t575-Sklep-bi ... kowie.html Cytowana opinia jest niemal identyczna z ta która mnie przedstawiono w uzasadnieniu odmowy.

Link nie działa więc zamieszczam cały post:
Stanowczo odradzam „sklepbiegacza.pl” w Krakowie – nie za sprawą obsługi, ale asortymentu firmy Saucony. Mam tu na uwadze buty Sacucony Xodus 2,0, które po 160km okazały się bublem za 379,00 PLN. Może zacznę od tego iż stałem się nieszczęśliwym posiadaczem w/w egzemplarza w listopadzie 2010, z racji iż buty są rekomendowane do biegów terenowych, używane były tylko na niedzielne wybieganie w terenie. Niezmiernie zdziwiłem się w połowie stycznia na treningu, kiedy to zacząłem odczuwać ból pięty, okazało się, że przyczyna leży w moim Xodusie, którym przetarł się materiał cholewki wewnętrznej. Nie widząc innego wyjścia oddałem buty do reklamacji w miejscu zakupu (Sklep Biegacza przy ul. Focha). Jeszcze większe zdziwienie ogarnęło mnie gdy otrzymałem opinie reklamacyjną (zamieszczę po zeskanowaniu do wypowiedzi) – cytuję: „rozdarcie materiału wewnętrznego cholewki w okolicy zapiętka ma związek z miejscowym oddziaływaniem dodatkowych czynników mechanicznych, powodujących miejscowe działanie zwiększonych sił rozdzierających na materiał na skutek otarcia o przedmiot (np. wystający element kostny; niedosznurowanie obuwia objawiające się tzw. „luźną pietą”) lub wynika z podobnych sytuacji i okoliczności. (…) towar jest zgodny z umową i nadaję się do celu do jakiego tego rodzaju produkt jest zwykle używany. (…). Dla mnie opinia jest absurdalna bo ciężko używać buta, bez kontaktu z elementami kostnymi stopy, dodatkowo buty terenowe powinna cechować wzmocniona wytrzymałość na oddziaływanie różnego rodzaju czynników (w tym naturalne przemieszczanie stopy). Dla mnie niewyobrażalne jest bieganie w butach, które są silnie zasznurowane, ponieważ rosnąca liczba kilometrów podczas jednego treningu, powoduje puchnięcie nogi i prawdopodobnie taki trening może skończyć się niedokrwieniem stóp. Kwestia druga to stwierdzenie iż buty nadają się do celu do jakiego zostały stworzone – ciekawe czy Pan wydający opinię biegał kiedyś w butach z przetartą cholewką. Abstrahując od tego zdarzenia, podzielę się informacją jak przebiega reklamacja w Decathlonie – trzy lata o wystający konar rozerwałem buta, niestety musiałem nabyć nowe buty. Udałem się do Decathlonu i przy wybieraniu nowego egzemplarza wdałem się w dyskusję ze sprzedający, który polecił mi przynieść przetarte buty, bo uznał iż buty terenowe muszą mieć wzmocniony materiał, który nie powinien poddawać się otarciom. Za kilka dni oddałem buty do reklamacji, która przebiegła bardzo szybko i zostały zwrócone pieniądze. Wniosek nasuwa mi się tylko jeden – wyższość Decathlonu nad sklepembiegacza.pl jest niepodważalna.
Grzegorz_Krk
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 45:14
Życiówka w maratonie: 3:53:44
Kontakt:

Nieprzeczytany post

chmiel2k pisze:
Adam Klein pisze:Sklepbiegacza.pl
Dzięki, a w którym konkretnie? Są dwa...
Jest na Cracovii na pewno
Cele na 2014: 10 km - 39:59; 21,1 km - 01:29:59
Awatar użytkownika
Kuba M.
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 38:42
Życiówka w maratonie: 3:47

Nieprzeczytany post

W Krakowie ostatnio coś przybyło, na Daszyńskiego widziałem sklep Brooks'a

i nawet zapraszają na pierwszy trening:

http://www.4run.pl/nowy-sklep-4-run-kra ... oszewskim/

wybiera się ktoś?
Sky is the limit...
4 Run Kraków
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Zapraszamy do naszego nowo otwartego sklepu przy al. Daszyńskiego 12 w Krakowie.

Marki Brook's, Scott, Moving Comfort i TomTom.

Oferujemy też bezpłatną wideo analizę

http://www.youtube.com/watch?v=R6cjxmhUixw

oraz treningi dla początkujących i zaawansowanych biegaczy.

Serdecznie zapraszamy :)
bobik031
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

ja tam sklep biegacza polecam nie miałem jednak narazie reklamacji wiec nie wypowiem się na temat reklamacji. pozdrawiam
Awatar użytkownika
SZYMON_4RUN
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Nieprzeczytany post

SKLEP 4RUN. BROOKS.

Ignacego Daszyńskiego 12. (KRAKÓW)

Profesionalna WIDEOANALIZA.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Sz. BRACISZEWSKI
manfred
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

W poniedziałek wybieram się po buty w sumie potrzebuje trzy pary asfalt, pobocze asfaltowe drogi oraz ścieżki leśne ale takie kamieniste i szlaki tatrzańskie kamieniste. Na pewno odwiedzę decathlon, Factory, sklepbiegacza. Co byście jeszcze polecili
Ostatnio zmieniony 18 lut 2015, 21:16 przez manfred, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Johnny Żuberek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 49:18
Życiówka w maratonie: DNF
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zahacz o TkMaxxy - mała szansa, ale możesz coś fajnego trafić
PB: 1000m - 3:54,7 * 5k - 24:01 * 10k - 49:18 * HM - 2:02:26
ZCZASODYSTANSEMZMAGACTWO *** POCHWAŁOZJEBKOPORADNIA *** STARE_DZIEJE *** STARA_KOMENTOWNIA
Obrazek
manfred
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Chyba raczej wolałbym coś takiego typowego pod bieganie ale jak znajdę czas lub całkiem będzie posucha to wybiorę się.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ