W ten sam dzień (7.09.2014) odbywają się dwa półmaratony - Piła i Krynica.
Chcę wystartować w jednym z nich traktując to jako ostatni sprawdzian przed MW 28.09.
W pierwszej chwili wybrałem Krynicę, bo tam jest też bieg dla dzieci i chciałem pokazać córce bieganie, ale okazało się, że bieg dzieci jest w czasie półmaratonu, więc ta atrakcja odpada.
Co polecacie - Piła czy Krynica?
Piła czy Krynica - który półmaraton wybrać?
- Bacio
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:09
- Życiówka w maratonie: 5:12:13
1. Tu trochę o biegomarszowaniu... www.biegomarsz.pl
2. A to mój blog biegowy
->>> 3. Tu KLIK na komentarze do mojego bloga biegowego <<<-
Pozdrawiam, Bacio - Może ostatni, ale na mecie!
2. A to mój blog biegowy
->>> 3. Tu KLIK na komentarze do mojego bloga biegowego <<<-
Pozdrawiam, Bacio - Może ostatni, ale na mecie!
- Jaca_CH
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:57
- Życiówka w maratonie: 3:28:03
Nie bardzo jestem w stanie Ci doradzić, niemniej tak się składa, że biegnę półmaraton w Krynicy 
Profil trasy w Krynicy jest..... mocno zachęcający
Wiele osób, które tam biegało zwraca mi uwagę na ten podbieg za Tyliczem. Będzie ciekawie....
Tak więc jeśli lubisz wyzwania to namawiam na Krynicę

Profil trasy w Krynicy jest..... mocno zachęcający

Tak więc jeśli lubisz wyzwania to namawiam na Krynicę

- golon4
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:42
- Życiówka w maratonie: 03:32:22
- Kontakt:
Biegałem 2x w PILE fajna połówka , ale ostatnio co roku biegam w Krynicy gdyż jest ten sam termin , w tym roku Półmaraton w Krynicy będzie po raz pierwszy ale trasa fajna ciekawa pierwsze 5km zbieg , od ok. 12-13km z tego co kojarzę będzie podbieg gdzieś do 17km a potem już z górki będzie do mety
ja tez biegnę w Krynicy Półmaraton więc do zobaczenia z tymi co wybiorą Festiwal
na Festiwalu jest ciekawiej i fajniej dużo biegów i każdy może wybrać coś dla siebie i przyjechać z rodzinami na 3dni od piątku do Niedzieli i miło spędzić czas w Krynicy

na Festiwalu jest ciekawiej i fajniej dużo biegów i każdy może wybrać coś dla siebie i przyjechać z rodzinami na 3dni od piątku do Niedzieli i miło spędzić czas w Krynicy