ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
ASK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 50:08
Życiówka w maratonie: 4:43:44

Nieprzeczytany post

No, dzis 8 godzin za kolkiem. Jak zawodowy kierowca. :hej: Jutro pewnie z 6, nie liczac przerw, bo po drodze musze w kilka miejsc sluzbowo wstapic. Zyc nie umierac. Musze jutro pobiegac, bo az mnie od tego auta nosi.
PKO
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Kasia, wielkie gratulacje!
Widzisz, nie ma co się napinać, jak praca zrobiona, to się pobiegnie, i tyle :taktak:
Teraz trochę spokojnego trenowania, i pod koniec lata albo na jesieni złamiesz 1.40, zobaczysz.

ASK, ja zasięg mam bo siedzę w domu, a też nie wiem nic ani o meczach, ani o taśmach :hahaha: . Nie mam TV, radia nie słucham (a właściwie, chwilowo nie mam ...) i w ogóle średnio mnie interesuje życie światowo-polityczne, szkoda na to czasu - mam swoje zainteresowania ;).

Ja w długi weekend poza tym, że byłam w pracy i trochę sprzątałam, to zrobiłam sobie obóz sportowy: od środy 70k biegiem, 70k na rowerze (w tym raz 40k w 1.5h) i dwa razy mocny wspin. Zasnąć ze zmęczenia wczoraj nie mogłam ...

Paulina, bliskości gór zazdroszczę!
Ode mnie w góry to wyprawa, a szkoda, bo żyć bez nich nie mogę. Karkonosze i Izery mam całe przebiegane podczas licznych obozów sportowych, to były czasy, ech ...
PaulinaJ
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:22
Życiówka w maratonie: 3:15:22

Nieprzeczytany post

ASK w niedziele TS Regle poprowadzą trening/wycieczkę biegową na trasie WPI więc mam zamiar skorzystać.
W sobote raczej nie dam rady bo muszę jednak spędzić trochę czasu z dzieckiem, a ostatnio co weekend wysyłałam go do dziadków/ojca bo zawsze miałam zawody.

Beata wstyd się przyznać ale ja kompletnie nie znam moich gór :echech:
Jedynie trochę Izery (ok.Świeradowa) wlasnie przez obozy sportowe a bliższe Karkonosze prawie wcale.
Mam zamiar to nadrobić ale samej trudno jak sie kompletnie nie zna szlaków, ścieżek biegowych :smutek: muszę poszukać jakiegoś kompana do biegania albo na dobre przysiąść do jakiejś mapy.
Awatar użytkownika
charm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Kasia gratuluję :hej: :hej: :hej:

Franklina - ten wianuszek :D też mi się ta piosenka skojarzyła :hahaha:
ASK pisze:No, dzis 8 godzin za kolkiem. Jak zawodowy kierowca. :hej: Jutro pewnie z 6, nie liczac przerw, bo po drodze musze w kilka miejsc sluzbowo wstapic. Zyc nie umierac. Musze jutro pobiegac, bo az mnie od tego auta nosi.
takie auto jak w jakiejś bajce było, chyba flinstonowie takie mieli - żeby dało się raz na jakiś czas przejść na napęd nożny dla rozruszania :hahaha:
beata pisze:KasiaASK, ja zasięg mam bo siedzę w domu, a też nie wiem nic ani o meczach, ani o taśmach :hahaha: . Nie mam TV, radia nie słucham (a właściwie, chwilowo nie mam ...) i w ogóle średnio mnie interesuje życie światowo-polityczne, szkoda na to czasu - mam swoje zainteresowania ;).
też nie mam tv :D
ale niestety życie światowo-polityczne mnie musi trochę interesować, choć nie interesuje mnie w ogóle, ale np parę dni temu w pracy dość intensywnie zastanawialiśmy, jaki wpływ na stopy procentowe będzie miało nagranie z Belką itd...
a potem analiza ewentualnych wersji wydarzeń... Niestety, taka praca... :echech:

a ja jutro idę do dietetyka :hejhej:
(tak serio - dostałam kupon na darmową wizytę, i postanowiłam zbadać zawartość tłuszczu i sprawdzić, jak specjalista oceni to, co jem ;) )
i znowu do endokrynologa.... mam dziwne wrażenie, że bieganie trochę mi hormony rozregulowało... :echech:
tzn sądząc po zmianie wyglądu skóry na rękach, kolanach itd, pewnie mi znowu poziom hormonów poleciał :niewiem:
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

a mi sie udało oddac krew :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: :hej: wyniki ok,zelazo extra :ble: przytyłam 1,5kg :sss: ale ciul! Grunt ze oddałam :hej:

Wiem ze niby nie powinnam ale sobie trzasne maluską wolniuska 5teczke :hej:
Obrazek
PaulinaJ
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A ja mam piękny różowo-zielony Kinesiotaping na nodze :-)
Tak jak przypuszczałam przeciążeniowe zmęczenie dwugłowego.
Pochodzę tydzien z taśmami i zobaczymy co dalej.
Fajnie trafić na fizjo który wie o czym mowi i z którym można pogadać o sporcie :-)
kasia41
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42.23

Nieprzeczytany post

Cześć Dziewczynki!

Paulina to odpoczywaj, nie nadwyrężaj tej nogi.

ja wróciłam z pracy i mam zamiar iść na jakieś rozbieganie, może 10-12km.

mój synek, robił pokaz na festynie wczoraj, zamieszczam fotkę :oczko: ten z żółtym paskiem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Blog viewtopic.php?f=57&t=53762

Komentarze viewtopic.php?f=28&t=53763
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

przystojniacha :-D
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
Awatar użytkownika
ASK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kasia, powiedziałabym, że podobny do mamy!

katakate, a jak Twoja anemia?

Paulina, raczej nie dołączę, bo nie będę całkiem sama, tylko z Florkiem, a w dużej grupie będzie za bardzo przeszkadzał. Poza tym trzeba się będzie dopasować do pogody.

Ja już w domu. Rano biegałam o 6:00. Odbiłam swoje stopy w piasku jako pierwsza dzisiejszego ranka.
Pogorzelica..jpg
Z okazji nocy świętojańskiej przesyłam piękną piosenkę, zawsze przy niej płaczę http://www.youtube.com/watch?v=XE_htiN2vhU
i jeszcze coś o depresji, dla tych, co też się budzą o 4 nad ranem, znacie to?
http://www.youtube.com/watch?v=zSih9efo47Y
i jeszcze oryginał: http://www.youtube.com/watch?v=81NWZV0lGWE
Ktoś oglądał "Rok diabła"?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

ASK no czuję się troszeczkę lepiej, jak skoncze lek to zbadam krew
uwielbiam biegac plażą :hej:
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
PaulinaJ
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kasia synek powiadasz? :szok: ło matko, tosz to kawaler juz!
Przystojny :-)

ASK szkoda, ale jakbyś była jeszcze kiedyś w tych rejonach daj znać!
Awatar użytkownika
ASK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Paulina, moze sie spotkamy na trasie, bo sprawdzalam pogode i w sobote jest ok, a w niedziele pada wiec moze zamienie kolejnosc, bo w deszczu biegac sie da, a w Karkonosze byloby gorzej isc. Ale z grupa raczej nie pobiegne, Florus by ich zalizal na smierc. Poza tym mamy inne nieco tempo, znaczy sie Ty i ja, nie Ty i Florek :bum: Ja zamierzam biec Duktem do Chatki Gorzystow i wracac przez Orle.
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

ech te nasze "syny" :bum: ....

poszmulalam sie delikatnie po miescie ,6km wskoczyło ale czuje sie taka ...wypluta :spoczko:
Obrazek
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

ASK pisze:Ktoś oglądał "Rok diabła"?
Nie dość, że oglądałam Rok Diabła, to byłam na dwóch koncertach Nohavicy, a w swoim czasie miałam pokaźną kolekcję płyt. Ale płyty odjechały wraz z przeszłością, ech. A i ja wolę teraz rzeczy bardziej energetyczne, choć - w wersji energetycznej - i do Nohavicy czasem wrócę ;)

http://www.youtube.com/watch?v=11cBG5Oo1lE
kasia41
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42.23

Nieprzeczytany post

Oczywiście,że dla mnie to synek i w dodatku najprzystojniejszy!!Wiecie jak to jest każda myszka swój ogonek chwali :oczko: Ale powiem Wam,że mój syn z jednej strony kreuje się na twardziela,na dorosłego a w gruncie rzeczy to jeszcze dzieciak i to wrażliwy.Wczoraj jak skończyłam bieg,mój dyn czekał na mnie na stadionie i doszedł do mnie za metą i ja miałam łzy w oczach( stres,emocje,zmęczenie) to on się rozpłakał i powiedział,że się nie zgadza na kolejne zawody,bo nie chce żebym się męczyła :echech: Ale już później jak siedzieliśmy w Donaldzie i wytłumaczyłam mu,że kocham bieganie no to się zgodził na następne starty.

Przebiegłam 12km wolniutko,trochę nogi ciężkie.
Blog viewtopic.php?f=57&t=53762

Komentarze viewtopic.php?f=28&t=53763
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ