ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
- katekate
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
jakaś jesteś do siebie niepodobna

-
PaulinaJ
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 40:22
- Życiówka w maratonie: 3:15:22
Na głowie kwietny ma wianek.... A w ręku zielony badylek...
Jakoś tak mi Kult sie skojarzył
Kasia serdecznie gratuluje!
Ja dziś pojechałam na rekonesans trasy WPI i powiem tak... Co mnie podkusiło sie zapisać???
Oczywiście iPhone padł i nie było endomondo wiec pózniej w domu sie okazało, ze nieco trasę na końcówce zmodyfikowalam ale pierwsze km to bedzie rzeź
Jakoś tak mi Kult sie skojarzył
Kasia serdecznie gratuluje!
Ja dziś pojechałam na rekonesans trasy WPI i powiem tak... Co mnie podkusiło sie zapisać???
Oczywiście iPhone padł i nie było endomondo wiec pózniej w domu sie okazało, ze nieco trasę na końcówce zmodyfikowalam ale pierwsze km to bedzie rzeź
- kojer
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 46:03
- Życiówka w maratonie: brak
Skoro ty mówisz, że będzie rzeź to co ja mam powiedzieć...PaulinaJ pisze:Ja dziś pojechałam na rekonesans trasy WPI i powiem tak... Co mnie podkusiło sie zapisać???
-
kasia41
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 42.23
cześć Kobiety!
wczytałam się w poprzednie wpisy i widzę, że wychodzę na marudę, a wszyscy co mnie znają to ostatnią rzecz jaką o mnie powiedzieliby to to, że jestem marudą
no ale może Kachita tak mnie odebrała, w końcu takie Jej prawo
Odnośnie biegu, biegło min się dosyć fajnie, stanęłam za zajączkami na 1.45 9bardzo fajne chłopaszki) i tak sobie z nimi biegłam do 15km i potem odłączyłam się i nabiegałam to 1.43.05. Po biegu poszłam wzięłam prysznic, przebrałam się i jak doszłam do samochodu i wyjęłam telefon to miałam sms, że w K-40 jestem 3, ale później jakoś zrobiło się w wynikach oficjalnych że jednak 4, no szkoda bo podium to podium, ale za rok im się odgryzę
coć muszę pomyśleć czy dystans półmaratonu to moja bajka?
znalazłam tak na szybko fotki, ja w tym różowym wdzianku
wczytałam się w poprzednie wpisy i widzę, że wychodzę na marudę, a wszyscy co mnie znają to ostatnią rzecz jaką o mnie powiedzieliby to to, że jestem marudą
Odnośnie biegu, biegło min się dosyć fajnie, stanęłam za zajączkami na 1.45 9bardzo fajne chłopaszki) i tak sobie z nimi biegłam do 15km i potem odłączyłam się i nabiegałam to 1.43.05. Po biegu poszłam wzięłam prysznic, przebrałam się i jak doszłam do samochodu i wyjęłam telefon to miałam sms, że w K-40 jestem 3, ale później jakoś zrobiło się w wynikach oficjalnych że jednak 4, no szkoda bo podium to podium, ale za rok im się odgryzę
coć muszę pomyśleć czy dystans półmaratonu to moja bajka?
znalazłam tak na szybko fotki, ja w tym różowym wdzianku
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Blog viewtopic.php?f=57&t=53762
Komentarze viewtopic.php?f=28&t=53763
-
PaulinaJ
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 40:22
- Życiówka w maratonie: 3:15:22
A ja poszukuje jakieś fajnej bluzki do biegania, najlepiej na ramiączkach
i chyba wezmę róż
Zdradz gdzie kupić można.
Kojer, lekko nie bedzie, nie ma co się łudzić
Kompletnie się na żaden czas nie nastawiam, bo nie wiem jak nogi bedą niosły.
Teraz wiem jedno- zdecydowanie trzeba popracować nad siłą biegową
Czyli raz w tyg wypad w góry na bieganie!
Zdradz gdzie kupić można.
Kojer, lekko nie bedzie, nie ma co się łudzić
Kompletnie się na żaden czas nie nastawiam, bo nie wiem jak nogi bedą niosły.
Teraz wiem jedno- zdecydowanie trzeba popracować nad siłą biegową
Czyli raz w tyg wypad w góry na bieganie!
- katekate
- Zaprawiony W Bojach

kasia heloł, żadna z ciebie maruda :D :D ładnie biegniesz se, tak na luzie 
-
kasia41
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 42.23
Paulina ta co biegłam teraz to top z 4F, mam też taką różową w jakieś malinowe ciapki z nike, na codzień nie mam rzeczy w różu żadnych, natomiast do biegania tak jakoś lubię się ożywić 
Blog viewtopic.php?f=57&t=53762
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
Kasia, to taki mały żarcik był, nothing personal 
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- ASK
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 50:08
- Życiówka w maratonie: 4:43:44
Kasiu gratulacje, slicznie wygladasz i super czas. Pamietam z poczatkow Twojego pisania, ze myslalas o 1:45, wiec jest lepiej.
U mnie zwariowane dni, dzis rano jeszcze bylam na weekendzie w gorach, super wyjazd 6 rodzin, 11 dzieciakow w agroturystyce, z bieganiem i rowerem i konmi, a teraz juz pisze znad morza, gdzie zawiozlam dzieciaki. Jutro rano wybieganie nadmorskie i do domu do pracy. W przyszly weekend maz odbiera dzieci, a ja planuje samotny weekend w gorach, w sobote wybieganie w Gorach Izerskich, jak ktos chce, to mozemy sie umowic na wspolne bieganie. A w niedziele chce zrobic rekonesans trasy Mini Maratonu Karkonoskiego, tym razem marszem, zeby wiedziec na co sie nastawiac.
A, bylam 4 dni praktycznie bez zasiegu, wiec nic nie wiem o meczach, nad czym boleje, ani o tasmach, nad czym nie boleje
U mnie zwariowane dni, dzis rano jeszcze bylam na weekendzie w gorach, super wyjazd 6 rodzin, 11 dzieciakow w agroturystyce, z bieganiem i rowerem i konmi, a teraz juz pisze znad morza, gdzie zawiozlam dzieciaki. Jutro rano wybieganie nadmorskie i do domu do pracy. W przyszly weekend maz odbiera dzieci, a ja planuje samotny weekend w gorach, w sobote wybieganie w Gorach Izerskich, jak ktos chce, to mozemy sie umowic na wspolne bieganie. A w niedziele chce zrobic rekonesans trasy Mini Maratonu Karkonoskiego, tym razem marszem, zeby wiedziec na co sie nastawiac.
A, bylam 4 dni praktycznie bez zasiegu, wiec nic nie wiem o meczach, nad czym boleje, ani o tasmach, nad czym nie boleje
- katekate
- Zaprawiony W Bojach

ASK no rzeczywiście żyjesz na fali