Komentarz do artykułu Tani pulsometr iSport w207

Awatar użytkownika
bieganie.pl
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Skomentuj artykuł Tani pulsometr iSport w207
PKO
Awatar użytkownika
apaczo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:54
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

109zł?
-Drogo!
Dlaczego drogo?
-Ten sam model zakupiłem dwa lata temu w sklepie biedronka w cenie 56zł. Zrobiłem to, gdyż chciałem sprawdzić jak sie ma sprzęt za grosze w stosunku do mojego Garmina 305.
Po kilkudniowym teście okazało sie, że biedronkowy zgrabny pulsometr jest rewelacyjny gdyż wskazywał niemal identyczne odczyty jak ten za kilkaset złotych.
Mam go do dziś i nadal działa. Polecam.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Troszeczkę się znam na sporcie i jestem praktykiem. Wszystkie moje rady opieram na swoim wieloletnim doświadczeniu, ale przyznaję, że nie jestem nieomylny, gdyż człowiek uczy się całe życie i ma prawo zmienić swoje poglądy, przekonania.
Trebor 71
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 46

Nieprzeczytany post

ja używam i jest ok, biegam do 10km i generalnie funkcje które ma wystarczą. Pewnie dla kogoś kto ciśnie wynik może być za mało. Szczerze mówiąc kupując kierowałem się kodowanym sygnałem, żeby przy "masówkach" nie łapać innych no i ten wyszedł najtaniej...
Kuba_Free
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 47

Nieprzeczytany post

Jestem dystrybutorem tego pulsometru. Wszystko się zgadza tylko w Biedronce kupiłeś tańszy model W117. W tegorocznym została zmieniona koperta i poprawione niektóre parametry. Ale nie da się ukryć, że cena w Biedronce była bardzo atrakcyjna.
trashy1408
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Gorąco polecam! Używam za każdym razem do biegania i nigdy nie było żadnych problemów.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ