Przeinstalowałem system i nie mogę za nic sparować garmina z kompem i przesłać danych. Miałem VISTE (było wszystko ok), teraz mam W 7 i mimo ze zainstalowałem wszystkie sterowniki:
-garmin communicator
-ant agent
-usb drivers garmin
...to wciąż mam komunikat z ant agenta: searching for devices
czy ktoś ma pomysł co zrobić?
bede ogromnie wdzieczny za pomoc
GARMIN 405, komputer go nie widzi...
- Bacio
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:09
- Życiówka w maratonie: 5:12:13
U mnie ANT+ znajdował zegarek 610 dopiero po kilku minutach i to tylko wtedy, gdy zegarek był podłączony przez USB.
1. Tu trochę o biegomarszowaniu... www.biegomarsz.pl
2. A to mój blog biegowy
->>> 3. Tu KLIK na komentarze do mojego bloga biegowego <<<-
Pozdrawiam, Bacio - Może ostatni, ale na mecie!
2. A to mój blog biegowy
->>> 3. Tu KLIK na komentarze do mojego bloga biegowego <<<-
Pozdrawiam, Bacio - Może ostatni, ale na mecie!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:50
610 podłączony przez USB? Przecież on z USB ciągnie jedynie ładowanie baterii. Nie ma jakiegokolwiek połączenia danych.Bacio pisze:U mnie ANT+ znajdował zegarek 610 dopiero po kilku minutach i to tylko wtedy, gdy zegarek był podłączony przez USB.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Przeżyłem to niedawno ze świeżo zakupionym 310XT, dokładnie taka sama sytuacja. Wiesz co pomogło? Zmiana portu USB...
Nie pytaj, nie mam pojęcia dlaczego, wszystkie porty mam sprawne, ale akurat w tym, do którego na początku włożyłem ANTSticka AntAgent nie widział urządzenia...
Nie pytaj, nie mam pojęcia dlaczego, wszystkie porty mam sprawne, ale akurat w tym, do którego na początku włożyłem ANTSticka AntAgent nie widział urządzenia...
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
w końcu udało mi się rozwiązać problem i rozwiązanie było... jeszcze inne niż podane przez Was, ale może na przyszłość komuś przyda się taki przegląd różnych ewentualności w jednym wątku:)
u mnie okazało się, że trzeba w w samym garminie, wejść w opcje ant i uruchomić parowanie:/
nie wpadłem na to bo przecież wydawało się to nielogicznie:/ w końcu zmieniałem windowsa a nie oprogramowanie garmina, a jednak...

u mnie okazało się, że trzeba w w samym garminie, wejść w opcje ant i uruchomić parowanie:/
nie wpadłem na to bo przecież wydawało się to nielogicznie:/ w końcu zmieniałem windowsa a nie oprogramowanie garmina, a jednak...

PB: 10 km - 39:50; 21,097m -01:29:39; 42,195m- 3:22:12