Ciekawy maraton we Wrzesniu

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
mwacko
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 45:09
Życiówka w maratonie: 3:32:00

Nieprzeczytany post

Hej,
Szukam jakiegos maratonu we wrzesniu, najlepiej gdzies gdzie pogoda sprzyja i trasa jest w miare przyjazna (po kwietniowym bieganiu w Madrycie mam dosc biegow gorskich). Na Berlin jest juz za pozno, Wroclaw przebieglem dwa razy wiec do wyboru mam:
- Oslo
- Tallin
- Wilno
- Moskwa
- Warszawa
Ktos przebiegl ktorys z nich? A moze polecicie jakies inne biegi?
PKO
Pamela82
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

no chyba tylko wwa;)
Sharkish
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 49:58
Życiówka w maratonie: 4:25

Nieprzeczytany post

W Moskwie powinno być fajnie z kilku powodów: druga edycja, więc nauczą się na błędach, ludzi mniej niż w innych miastach, czyli bez przebijania się przez tłum wolniejszych, bardzo szeroka trasa, bo w większości po centrum i duża szansa na chłodny dzień. Do tego organizatorzy muszą mieć jakieś rządowe dofinansowanie, bo przy sensownym wpisowym było "na bogato" i np napoje dostajesz w butelce (co dla mnie ma znaczenie) a przy tym jeszcze fajne koszulki techniczne, dobre jedzenie, masa policji, dużo reklamy. Są też wady: wiza, zbójnickie ceny LOTu, bardzo drogie hotele i prawie brak dopingu.
Awatar użytkownika
miszza
Wyga
Wyga
Życiówka w maratonie: 02:40:14
Kontakt:

Nieprzeczytany post

W Oslo to będziesz miał jak zawsze 2 pętle po 21 km . Trasa jest bardzo ciężka , sporo wzniesień i sporo wiatru , zwłaszcza w częściach przy morzu
mwacko
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 45:09
Życiówka w maratonie: 3:32:00

Nieprzeczytany post

Moskwa moze wyjsc dosc drogo z przelotami i wiza, myslalem o Oslo ale mowicie ze tam trasa ciezka i wieje, poszukam czegos mniejszego gdzies blizej a w listopadzie Walencja :)
bolt01
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Moja propozycja to sprawdzenie swoich sił w biegu Men Expert Survival Race już 22 czerwca min. w Warszawie więcej informacji tutaj: http://menexpertsurvivalrace.pl/. Zapowiada się fajna impreza.
Grzef
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Te Wilno jest dosyć ciekawe, ale koliduje mi z Wrocławiem. Jeśli nie przeszkadza Ci kilkunastotysięczny tłum na trasie, to Warszawa, a jeśli wolisz bardziej kameralne biegi, to pojechałbym do Wilna.
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ