pocieszenie dla biegajacych wolno
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jak mozesz swobodnie rozmawiac to znaczy, ze tempo jest OK. 5:45? Niezle, nie powniennes miec klopotow ze zlamaniem czterech godzin w maratonie, wystarczy abys tempem 5:40 pokonal 42 km.
kledzik
kledzik
- Herbix
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dzięki kledzik za motywującego posta!! Brak mi jeszcze odpowiedniej wytrzymałości aparatu ruchowego. Swój pierwszy maraton chciałbym ukończyć w czasie hmmm.... nie wiem czy jest sens mówić o czasie ale było by świetnie jeżeli zmieściłbym się poniżej 5h .... hehe... i ogólnie dobiegł....
GG: 977722
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Tylko nie zapomnij o LSD.
-
- Wyga
Dlatego biegam z pulsometrem nastawionym na tętno a nie na stoper. Bez tego nie potrafiłem biegać wolno.
Pozdrawiam wszystkich.
Pozdrawiam wszystkich.
MD
- Herbix
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Czy jeżeli podczas całego biegu (w określonym tempie) mogę spokojnie rozmawiać i nie dostaję specjalnej zadyszki - to można uznać to tempo za wystarczająco wolne?
GG: 977722
- jaq
- Wyga
Biegac wolno popieram, tak zaczynalem - nawet bardzo wolno miedzy 6-7 km/h . Ale nalezy tez uwazac zeby zbyt szybko nie wydluzac dystansu ! Sadze ze lepiej dodac jeden trenning w tygdodniu niz dokladac km !
Ja niestety poszedlem troche inna droga i prawe kolanko dokucza ! Staram sie biegac 3 x na tydzien !
Ja niestety poszedlem troche inna droga i prawe kolanko dokucza ! Staram sie biegac 3 x na tydzien !
Jaq
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 36:40
- Życiówka w maratonie: 3:08:48
A ja kiedyś biegałem za szybko jak na trening oczywiście. Dziś niekoniecznie, a to również za sprawą tego forum. Ostatnio biegam też wolno z powodu... drugiej połowy. Na prawdę nic w tym złego
Bieganie, odtrutka doskonała!