Ale wiesz, takie diagnozowanie się przez internet jest ogolnie słabe

Moderator: beata
slabo... gdzie Ty biegasz, dziewczyno??? wez iburpom na noc, max.dawkę.kasia41 pisze:Matika był w środku kawałek kijka tzn.dość gruba drzazga i głęboko osadzona,wyczyścił ranę i powaiedział że jest ognisko zapalne![]()
Dzisiaj nie wezmę zobaczę co będzie po nocy,jak coś to podjadę jutro do znajomego lekarza.
szacunek!!!charm pisze:W przeciwieństwie do biegania w kuchni mi wszytko wychodzi tak jak chcę
to samo chcialam napisac, bedzie dzialac miejscowo, a nie tluc wszysko w organizmie na oslep, Bog wie czy trafiony ani czy w ogole potrzebybeata pisze:Kasia, zamiast antybiotyku radzę maść z antybiotykiem - tribiotic, małą saszetkę można dostać bez recepty, i okłady z sody oczyszczonej.
Nie wiem co ze startem,pobiec chyba pobiegnę tylko bez nastawiania sie na wynik,start mam opłacony,od domu niedaleko przebiec pewnie przebiegnęMa_tika pisze:To bierz juz bez rozmyślań czy warto. Trzeba, to trzeba. Na pewno pomoze i za 2-3 dni bedzie po wszystkim.
Tyle, ze zastanowiłabym się nad tym pechem. Moze jestes za bardzo rozkojarzona...?
Co ze startem w niedzielę? Dasz radę?
o, i to jest dobre nastawieniekasia41 pisze:Nie wiem co ze startem,pobiec chyba pobiegnę tylko bez nastawiania sie na wynik,start mam opłacony,od domu niedaleko przebiec pewnie przebiegnę![]()