Będę miał miejsce, nie martw się.Quote: from Przemek on 12:15 pm on Nov. 29, 2001
Będę, ale bez samochodu. Czy ktoś może podwieźć Małgosię? (Ja mogę się przebiec)
Jacek
Będę miał miejsce, nie martw się.Quote: from Przemek on 12:15 pm on Nov. 29, 2001
Będę, ale bez samochodu. Czy ktoś może podwieźć Małgosię? (Ja mogę się przebiec)
Oj Przemek, Przemek! To ja Ci daję okazję towarzyską, a Tobie furmanką odjechali...!? Sam chciałeś - Małgosia jest w sobotę moja... Ty oczywiśćie jedziesz z nami, niech Ci jeszcze raz będzie i posadzimy Cie z nią na romantycznej tylnej ławce...Quote: from Przemek on 12:15 pm on Nov. 29, 2001
Tak się spodziewałem, że TAKA atrakcja znajdzie swego Mifora - Amatora. Wobec tego Gośkę biorę ja, a Mifor Przemka he, he. Musimy się wszystkim dzielić jak te dobre dzieci...Quote: from Mifor on 2:27 pm on Nov. 29, 2001Będę miał miejsce, nie martw się.Quote: from Przemek on 12:15 pm on Nov. 29, 2001
Jacek
Kiedy pisałem powyższe słowa spodziewałem się, że zostanę zasypany atrakcyjnymi ofertami. Tymczasem Mości Mifor enigmatycznie napisał, że "będzie mieć miejsce" z kolei dla Mości Janusza moje pytanie wydaje się stanowić temat do żartów.Quote: from Przemek on 12:15 pm on Nov. 29, 2001
Oferta:Quote: from Przemek on 9:14 am on Nov. 30, 2001Kiedy pisałem powyższe słowa spodziewałem się, że zostanę zasypany atrakcyjnymi ofertami. Tymczasem Mości Mifor enigmatycznie napisał, że "będzie mieć miejsce" z kolei dla Mości Janusza moje pytanie wydaje się stanowić temat do żartów.Quote: from Przemek on 12:15 pm on Nov. 29, 2001
Aby rozwiać wszelkie wątpliwości informuję, że czekam na poważne oferty od doświadczonych kierowców (mile widziane referencje), a ponadto: żonatych (i szczęśliwych w małżeństwie), bez nałogów i oczywiście dyspozycyjnych.
Auto (zachodnia marka) - czyste, po przeglądzie i z oponami zmienionymi na zimowe.
Nie wykluczone, że nikt nie spełni powyższych wymagań i zakładam, że na start pajadę z Małgosią taksówką...
![]()
Niech stracę, mam znajomego komornikaQuote: from Janusz on 9:32 am on Nov. 30, 2001
Apendyks 2
3. Czy jest ktoś chętny wśród p. głównych dokonać grupowego zapisu (trzeba wyłożyć 6x7 zł do rozliczenia). Ja będę zajęty transportem prowadzonych i formalnościami ich rejestracji.