może przy Was udałoby mi się 4 minuty połamać?

też mi wtorek i środa pasują, z tym że wtorek bardzo raniutko a środa nawet wpół do 9

Moderator: infernal
dla mnie raniutko to właśnie taka 9:00Johnny Żuberek pisze:z tym że wtorek bardzo raniutko a środa nawet wpół do 9
Niedziela jest dobra tylko bardzo wcześnie rano.Potem mam obowiązki rodzinne.Żona oddaje mi dzieci pod opiekę .mariuszbugajniak pisze:a może w jakąś niedziele zorganizujemy jakieś większe forumowe zawody na 1000m, tak żeby większości pasowało
E tam na doczepkę.Czym nas więcej tym lepiej.Johnny Żuberek pisze:Ja w środę też mógłbym na 9 - ale ja pobiegnę na doczepę, więc jak dogadacie się inaczej, to się nie przejmujcie
Wolałbym 8-mą lub przynajmniej 8:30-8-45, ale w ostateczności 9-ta też może być,Krzychu M pisze: Jestem za 9-tą w środę.Wojt,Panucci jak Wy?
dzieki wielkie za opisJohnny Żuberek pisze:Teraz to w ogóle mały problem jest, bo nie wiem, czy pod AWF da się skręcić na Alei Jana Pawła II jadąc od strony Huty...
Zostaje Ci wjechać w Nowohucką i od razu za przystankiem MPK będzie pas do skrętu w prawo w Wysockiej (czerwone strzałki).
Jakbyś jechał Al. JP II od strony Parku Lotników, to strzałki niebieskie - i gdzieś tam parkuj.
dziekisosik pisze:Sorki za post pod postem, ale teraz doczytałem trening.
Wielki szacun ode mnie. Normalnie masakra - wyszło to dzisiaj super i widzę, że delikatne przymiarki do całego Ironman-a.
dziekowaćKrzychu M pisze:Piekielny trening!Super!
No to Panie Ironman w środę o 8.30 na AWF-ie.