NYCM i EFM

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Janusz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Transmisja z NYCM to dla mnie prawdziwa zagadka. Od kilku lat mam okazję przyglądania się relacji z tej imprezy i nie mogę nadziwić się, jak jest partaczona. Po ubiegłorocznej transmisji, również komentatorzy Eurosport nie wytrzymali i wyrazili publicznie swoje głębokie zażenowanie. Realizator pokazywał na zmianę i wyłącznie: czub lub miasto z lotu ptaka. Wielotysięczna zaś, często atrakcyjnie przebrana rzesza biegaczy, była totalnie i z żelazną konsekwencją ignorowana. Poza tym, komercyjne kanały TV, wydają się zupełnie nie  dostrzegać tego wydarzenia.

Ktoś złośliwy mógłby spuentować:  a Wy w Polsce narzekacie, że Maraton W-ski nie jest transmitowany. Notabene ART1, w tym roku, również wycofał się z przekazu Maratonu Berlińskiego.

I tak to Wojtek, musiałby przylecieć do nas, aby móc obejrzeć w TV, maraton rozgrywany u siebie!!! (przepraszam, zaledwie czub tego maratonu + widoczki miejskie).  
Dobrze, że mamy choć internet.
Janusz
PKO
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

transmisja ma być o 16 w niedzielę na Eurosporcie :)
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ