ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
ASK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 50:08
Życiówka w maratonie: 4:43:44

Nieprzeczytany post

Maly, powodzenia, udanego wesela i zdrowia oraz szczescia w malzenstwie!
PKO
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

mały a gdzie weselna??he??? :hej: :hej: :hej: :hej: chociaz po secie nam powinienes wysłac :bum: :bum: :bum:

SPEŁNIENIA I WYTRWALOSCI!!!!

katka ja ogladałam na allegro Htc,Twojegonie znalazłam ale zainteresował mnie ten

http://allegro.pl/htc-wildfire-s-idealn ... 24404.html

cena IDEALNA :hej: :hej: :hej: Mój brat miał go przez jakis czasi sobie chwalił :hejhej: ale wole dotknac,powachac,posmakowac na zywo,dlatego pojde dzisiaj do kolezanki która sprzedaje telefoniki-moze go bedzie miała to sobie ocenie :taktak:

Jeszcze ten mi sie podoba:

http://allegro.pl/smartfon-lg-l1-ii-e41 ... ecyfikacja

taki jest ...smukły :bum:
Obrazek
Awatar użytkownika
kojer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:03
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

mały -gratulacje :).

A odnośnie telefonów to z S3mini były problemy z gpsem. Jest chyba jakiś wątek na ten temat w dziale techno.
Ja korzystam z Note ale to trochę zabytkowe (główna wada to to, że nie obsługuje Bluetooth Smart)
No i dla niektórych mocno duże, tak wygląda na ramieniu ;-)

Obrazek
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

frankie jak ci nie zależy na ciut lepszym i nie widzisz różnicy w pracy procesora i innych takich to bierz bylejaki ;-) wszystkie to jeden gips
ja i tak mam sentyment do fonow z klawiszami, nic ich nie zastąpi, a dotykowe są problemem, już mi się szybka stłukla. grrr, a mam go dopiero 3 miesiąc, trzeba jak z jajem, a ja jestem roztrzepana
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
Awatar użytkownika
ASK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Frankie, jak bym teraz zmieniala to na Samsung Galaxy 4(chyba, ten co pilkarze reklamuja) albo Sony Xperia Z2. Sa wodoszczelne, a to sie w bieganiu przydaje i w zyciu tez, stracilam chyba 3 telefony zalane kawa, woda, jeden nawet zanurkowal w wc wylatujac z tylnej kieszeni :hej: Tylko ze to kobyly i nie wiem, czy tanie.
Awatar użytkownika
Gryzzelda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a ja sobie wczoraj zrobilam takie odciski, ze ledwo chodze. Masakra, nowych butow mi sie zachcialo :wrrwrr:
Awatar użytkownika
kojer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ASK pisze:Frankie, jak bym teraz zmieniala to na Samsung Galaxy 4(chyba, ten co pilkarze reklamuja) albo Sony Xperia Z2. Sa wodoszczelne, a to sie w bieganiu przydaje i w zyciu tez, stracilam chyba 3 telefony zalane kawa, woda, jeden nawet zanurkowal w wc wylatujac z tylnej kieszeni :hej: Tylko ze to kobyly i nie wiem, czy tanie.
Szczelna teoretycznie jest S5, ale to nowość więc drogo, rozsądny jest S3.
Awatar użytkownika
szelma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mały, powodzenia i duuuuuuużo szczęścia życzę! :usmiech: My mamy w tym roku 5. rocznicę i nadal uważam, że mam najlepszego męża na świecie :hej:

Gryzzelda, a cóżeś kupiła, że tak Cię obtarło? Ja mam od zawsze problemy z obtartymi stopami, pęcherzami i w ogóle prawie wszystkim, co na stopach może się zdarzyć - jedynie czarnych paznokci nie miałam jeszcze (odpukać!).
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mi zlazł czarny paznikieć niedawno :hahaha: ale pod spodem był już nowy i ładny :hej: :hej:

rozwiązała się zagadka...bieganie mi nie szło, bo jestem chora, boli mnie każdy mięsień w ciele i gardło :zero: córka też ledwo zipie :zero: :echech: kurde, noooo
komentarze
Awatar użytkownika
ASK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Katekate, zdrowka dla Coreczki i Ciebie, aczkolwiek milo slyszec, ze jednak maszyna biegowa Ci sie nie zepsula :hejhej:
Ja bylam wczoraj u mojego fizjoterapeuty i jak dotknal moich plecow stwierdzil na 100 procent bol w klatce byl od przeciazenia i dodatkowo widac w lewej rece szarpiacego psa. Mam na razie odpuscic tenisa i nie biegac z psem na smyczy i rozciagac klate i rece. Dzis bola mnie okropnie plecy, tam gdzie tylko masowal, robie jeszcze 1 wolny dzien, a od jutra moge biegac.
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dzięki ASK, czyli moja diagnoza się sprawdziła ;-) :-P rozgrzewaj to, masuj i będzie OK

kurcze właśnie mi budzik dzwonił, żebym pobiegala, a ja zwłoki :bum:
komentarze
kasia41
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42.23

Nieprzeczytany post

Dziewczynki biegłam dzisiaj 10 km w Radomiu,zajęłam. 5 miejsce,czas słaby 46,10.biegi masowe rządzą się swoimi prawami,muszę nauczyć się je biegać,a ponadto stres mnie paraliżuje,wiem nad czym mam pracować.
Jestem mega Niezadowolona :sss: w :chlip:
Nawet się poryczałam,ale ja tak naprawde biegam 5 miesięcy,co tu wymagać?
Blog viewtopic.php?f=57&t=53762

Komentarze viewtopic.php?f=28&t=53763
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kasiu gluptasku, ściskam cię mocno, ja tak miałam po swoich pierwszych zawodach ;-) ale ja to inna liga, poszło ci bardzo dobrze, a nastepnym razem będzie lepiej!
komentarze
Awatar użytkownika
charm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Przytulam...ważne,że wiesz nad czym pracować (na temat wyniku się nie wypowiem, jest daleko poza moją strefą marzeń.... ale wiem, że oczekiwania zależą od możliwości, umiejętności itd, )

Napisze tylko - cierpliwości, będzie lepiej :taktak:

A ja wczoraj długie wooooolne wybieganie :)
Wyszło jeszcze wolniejsze niż planowałam, ale cel był - co najmniej 10km bez zatrzymania albo marszu - może być bardzo wolny, ale bieg... No i się udało,12,5km w iście żółwim tempie ;)
Nawet przed ulicą się nie zatrzymywałam, biegłam wzdłuż drogi aż nic nie jechało i mogłam przebiec ;)
To mój najdłuższy bieg w życiu, do tej pory było max 7km (raz 9, ale z marszem), a wczoraj ponad półtora h...
I jestem z siebie dumna :D
Awatar użytkownika
kojer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kasia41 - biegłem dzisiaj 10km we Wrocławiu. Bieg dla Maćka. Dobiegłem w 48:01 brutto i 47:33 netto więc nie marudź. Na ostatnich metrach mineła mnie dziewczyna która na ostatnich 50 metrach chyba sobie przypomniała, że nie biegnie maratonu, w takim tempie mnie mineła :). Na linii mety minął mnie też facet. Ale fajnie było
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ