3 Hansaplast POZNAŃ MARATON
- Bennet
- Administrator
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Ja z takim nieśmiałym pytaniem:
Kto się wybiera na 3 Hansaplast POZNAŃ MARATON? Znany już jest termin - 6 października 2002 więc można by zacząć planować ten start... Planować i odpowiednio się do niego przygotowywać... Zatem: kto się wybiera i jak planujecie się do niego przygotować?
Pozdrawiam,
Piotr
Kto się wybiera na 3 Hansaplast POZNAŃ MARATON? Znany już jest termin - 6 października 2002 więc można by zacząć planować ten start... Planować i odpowiednio się do niego przygotowywać... Zatem: kto się wybiera i jak planujecie się do niego przygotować?
Pozdrawiam,
Piotr
No i co mam tu teraz napisać? ;)
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Ja się wybieram tylko teraz mnie martwi data 6 października? a którego będzie maraton w Berlinie? mam nadzieję, że będą 2 tygodnie przerwy? jeśli nie to organizator w Poznaniu robi błąd ale wg mnie maraton w Poznaniu będzie po 10 października czyli koło 14,15 i tak już zostanie
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Informacja o dacie następnego maratonu w Poznaniu pochodzi ze strony organizatora więc wydaje się bardzo prawdopodobna. Maraton w Berlinie zaplanowany jest na 29 września i jedynie w tym przypadku data jest pewna. Mam nadzieję, że Poznań dostosuje się do Berlina i jednak przesunie o tydzień termin maratonu na... 13 października.
- Bartek Sz
- Zaprawiony W Bojach
Ja się też wybiorę - fajnie jest startować od pierwszej edycji i obserwować co się zmienia na + czy -
Na pewno będzie w dechę!
Na pewno będzie w dechę!

W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
obojętnie jak się sprawy potoczą na starcie III Hansaplast stanę bo mieszkam w Poznaniu i do startu mam dosłownie spacerkiem max 5 min. 

- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
A jak zamierzacie się do tego maratonu przygotować? Kiedy planujecie rozpocząć przygotowania do nowego sezonu, ile kilometrów tygodniowo chcecie przbiegać na treningach itd.? Może macie jakieś sprawdzone plany biegowe, które zapewniły Wam stały postęp?
- Bartek Sz
- Zaprawiony W Bojach
Ja planuję zacząć treningi już w listopadzie.
Planuję start w 3 maratonach - ten w Poznaniu będzie ostatnim przez co pobiegnę go bardzo spokojnie.
Zamierzam w zimę dużo wybiegać km, zrobić b.dużo siły biegowej, skipów, podbiegów no i popracować nad techniką.
Oprócz tego ćwiczenia ogólnorozwojowe, basenik i sauna.
Na wiosnę dużo szybkości no i atak na życiówkę.
To na razie plany zobaczymy jak wyjdzie z realizacją
(Edited by Bartek Sz at 8:06 pm on Oct. 23, 2001)
Planuję start w 3 maratonach - ten w Poznaniu będzie ostatnim przez co pobiegnę go bardzo spokojnie.
Zamierzam w zimę dużo wybiegać km, zrobić b.dużo siły biegowej, skipów, podbiegów no i popracować nad techniką.
Oprócz tego ćwiczenia ogólnorozwojowe, basenik i sauna.
Na wiosnę dużo szybkości no i atak na życiówkę.
To na razie plany zobaczymy jak wyjdzie z realizacją

(Edited by Bartek Sz at 8:06 pm on Oct. 23, 2001)
W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Moim największym planem na 2002 będzie start na wiosnę w maratonie w Rotterdamie. Podobno trasa jest bardzo szybka. Od 5 listopada wznawiam treningi i zamierzam nabijać kilometry do końca roku, potem od 1 stycznia 2002 czyli dokładnie 16 tygodni przed maratonem w Rotterdamie robię treningi wg planu który znalazłem na stronie maratonu w Bostonie. Mam nadzieje ,że zrobię życiówkę !!!
A najważniejsze by zdrowie dopisywało.....Pozdrawiam

- Arti
- Zaprawiony W Bojach
cześć Quasim, jesteś z Poznania? Pozdrawiam serdecznie Poznaniaka !!! Pewnie też biegasz nad Maltą. Aha ja mam zamiar pobiec we wszystkich maratonach w Poznaniu aż mi starczy sił. Jako rodowity Poznaniak . Tej, pozdrawiam wszystkich