oj tak.. kto wymyslil biegi w soboty..franklina pisze:12.07 to sobota wiec u mnie odpada .PRACAa tak ogolnie to wszystkie fajne biegi powinny byc w niedziele
![]()
![]()
![]()
![]()
ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
- charm
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
- katekate
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
chyba ci, co pracują od pon.do piątkucharm pisze:oj tak.. kto wymyslil biegi w soboty..franklina pisze:12.07 to sobota wiec u mnie odpada .PRACAa tak ogolnie to wszystkie fajne biegi powinny byc w niedziele
![]()
![]()
![]()
![]()
- kojer
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 46:03
W soboty są 150% 
-
kasia41
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 42.23
A ja pracuje w co drugą sobotę i co trzecią niedziele,tak od dwóch lat masakra.Całe życie pracowałam od pon.do piątku,super,ale niestety sieciówki rządzą się swoimi prawami.
Katka jak tam po pagórasach?Ok?
Ja jutro muszę machnąć dyszke i 10x100m przebieżki i niestety muszę chyba iść o 5.30 bo na 8 do 20 w pracy.
ASK a Ty odpoczywasz dzisiaj?
Katka jak tam po pagórasach?Ok?
Ja jutro muszę machnąć dyszke i 10x100m przebieżki i niestety muszę chyba iść o 5.30 bo na 8 do 20 w pracy.
ASK a Ty odpoczywasz dzisiaj?
Blog viewtopic.php?f=57&t=53762
Komentarze viewtopic.php?f=28&t=53763
- katekate
- Zaprawiony W Bojach

wiesz co kasia, nogi OK, natomiast mięsnie brzucha bolą i ramiona
nie robiłam nic z brzuchem, tzn. żadnych ćwiczeń na brzuch, więc obstawiam pagórasy
ja chyba tez wstanę jutro rano, po południu nie mam natchnienia
i tylko spac mi się chce
ja chyba tez wstanę jutro rano, po południu nie mam natchnienia
- katekate
- Zaprawiony W Bojach

fantom pisze:Co ciekawe do 8 godzin 200 a za każdą powyżej 150kojer pisze:W soboty są 150%
dżizas, gdzie jest tak dobrze?
ja mam wymiar pracy tygodniowy 37 z hakiem i sobota jest normalnym dniem pracy, ale nie wyrabiam nawet normy, pracuję akurat teraz od 8 do 13
-
fantom
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 42:21
Tak nakazuje kodeks pracy.katekate pisze:fantom pisze:Co ciekawe do 8 godzin 200 a za każdą powyżej 150kojer pisze:W soboty są 150%
dżizas, gdzie jest tak dobrze?
ja mam wymiar pracy tygodniowy 37 z hakiem i sobota jest normalnym dniem pracy, ale nie wyrabiam nawet normy, pracuję akurat teraz od 8 do 13
- franklina
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!
katka-masz bosko,tzn ja bym tak chciała-nawet kosztem pracy w kazda sobote
ale bym mogła Młodego zaprowadzac i przyprowadzac i nie byc zalezna od rodziców...
kasia-znam ten ból,tez kiedys dybałam w niedziele ale na szczescie moja miasto obrosło w lidle i biedronki,utargi nam spadły wiec nie ma sensu siedziec w niedziele
Jest na forum PSYCHOLOG DZIECIECY przypadkiem?
Mój Młody przechodzi jakis bunt,co sie w szkole nie pojawie to skargi.Niby nic straszliwego ale jednak
A to pomalował kolezance sweterek farbkami, a to kogos kopnął,a to zapyskował,a to mądruje sie-a dzisiaj: poszedł na stołówke i płaczem wymusił obiad
bo głodny a juz nic nie ma w plecaczku
Rozmowe juz odbylismy jednakze dla niego wszystko jest takie oczywiste ze moje argumenty to pikuś....
kasia-znam ten ból,tez kiedys dybałam w niedziele ale na szczescie moja miasto obrosło w lidle i biedronki,utargi nam spadły wiec nie ma sensu siedziec w niedziele
Jest na forum PSYCHOLOG DZIECIECY przypadkiem?
Mój Młody przechodzi jakis bunt,co sie w szkole nie pojawie to skargi.Niby nic straszliwego ale jednak
Rozmowe juz odbylismy jednakze dla niego wszystko jest takie oczywiste ze moje argumenty to pikuś....
-
kasia41
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 42.23
Fantom coś pomyliłeś z tym kodeksem
Franki znam to z własnego podwórka.Jedyna rada rozmawiać,tłumaczyć,rozmawiac i tłumaczyć w najgorszym wypadku jakaś kara,ale na miarę przewinienia.
Nie chcę nic sugerować,uchowaj Panie Boże ale może za mało czasu mu poświęcasz i chce zwrócic na siebie uwage???
Franki znam to z własnego podwórka.Jedyna rada rozmawiać,tłumaczyć,rozmawiac i tłumaczyć w najgorszym wypadku jakaś kara,ale na miarę przewinienia.
Nie chcę nic sugerować,uchowaj Panie Boże ale może za mało czasu mu poświęcasz i chce zwrócic na siebie uwage???
Blog viewtopic.php?f=57&t=53762
-
fantom
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 42:21
http://www.pip.gov.pl/html/pl/porady/07063019.htmkasia41 pisze:Fantom coś pomyliłeś z tym kodeksem![]()
- katekate
- Zaprawiony W Bojach

franklina no fakt, praca jest fajne, bo jestem na 100% dla dzieci
mam czas na wszytsko, ale jakos zimą nie miałam czasu, aaaa, bo byłam w innej firmie
odnośnie małego, hmmm, rozmawiać, tłumaczyć, karać za ciężkie przewinienia, ale skutecznie, tzn.trzymac się zakazów, a za dobre uczynki nagradzać
nie wiem, może jakis system naklejkowy za udany dzień ipod koniec tygodnia liczycie i patrzycie na co zasłużył
ale z tym obiadem mnie rozwalił
przyjrzałabym sie jeszcze dziadkom, czy nie za bardzo go rozpuszczają
kasia, pewnie źle trzymam górę, bo skąd ja mam wiedziec, jak prawidłowo latać
ale własnie teraz odczuwam delikatnie uda
czyli jakas praca była i nie poszła na marne 
u nas nie pada, dziś się rozpogodziło nawet
odnośnie pracy-to jest krótka piłka, nie podoba się, to 7 innych osób czeka na moje miejsce..
odnośnie małego, hmmm, rozmawiać, tłumaczyć, karać za ciężkie przewinienia, ale skutecznie, tzn.trzymac się zakazów, a za dobre uczynki nagradzać
kasia, pewnie źle trzymam górę, bo skąd ja mam wiedziec, jak prawidłowo latać
u nas nie pada, dziś się rozpogodziło nawet
odnośnie pracy-to jest krótka piłka, nie podoba się, to 7 innych osób czeka na moje miejsce..