kasia miło cię zobaczyć, bo chyba pierwszy raz cię widzę

ASK u mnie podobnie, raz lepiej sie biega, raz gorzej, ostatnio najlepiej mi wychodzą rolki

kachita, ale masz mięśnie

Moderator: beata
Photoshop najskuteczniejszykachita pisze:No ja też nie wiem, co bym musiała zrobić, żeby mój tak wyglądałMoże obrobić go fotoszopem
![]()
Ja odkąd biegami zeszłam ze spodniami dwa rozmiary w dółkatekate pisze:charm nie chcę cię martwić, ale ja odkąd biegam przytyłam i to znacznie, a cycki jakie były takie są![]()
tylko dieta, dieta, dieta...działa cuda
Em, parę stron temu wrzuciłaś zdjęcie, ja tam żadnego niedźwiedzia nie widzęcharm pisze:A ja na wszystkich zdjęciach wyglądam jak niedźwiedź....
A jak mam luźną bluzkę to już w ogóle... Co z tego, że od biustu w dół jakoś jest (choć parę kg mniej by się przydało...), to przez cycki wyglądam jakbym ważyła 20 kg więcej....![]()
W dopasowanych rzeczach widać talię, ale w choć trochę luźniejszych to....ASK pisze:Charm, polecam firme Anita, ma fajna numeracje i bardzo dobra jakosc, staniki niby drogie, ale starczaja na dluzej. Wazna jest tez kwestia ubioru, ja nosze 70E, wiec nie tak duzy rozmiar i najbardziej siebie lubie w dopasowanych bluzkach, jak podkresli sie ubiorem roznice pomiedzy biustem a talia, to nie wyglada sie grubo.