czesc,
chcialem sie spytac, czy dzisiejszy bieg sie odbedzie - tzn. czy ostatnie opady moga jakos na to wplynac. szukalem na stronie ziuta jakiegos telefonu coby sie moc spytac u zrodel, ale nie znalazlem... nie chce jechac
na darmo.
marek
kabaty dzisiaj
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
hej,
niestety poszlo mi beznadziejnie - jak na moje oczekiwania. no ale trudno - w kazdym badz razie gratuluje joycat, bo chyba pobieglas calkiem dobrze
i chyba przez nastepne kilka dni bedziesz dla mnie glowna motywacja do treningu... bo jak tak dalej pojdzie, to juz niedlugo mnie przegonisz.
czego Ci (a sobie nie) zycze
marek
niestety poszlo mi beznadziejnie - jak na moje oczekiwania. no ale trudno - w kazdym badz razie gratuluje joycat, bo chyba pobieglas calkiem dobrze

czego Ci (a sobie nie) zycze

marek
Az mi glupio ze tak malo biegam ostatnio
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Tak... pobieg³am wczoraj 10 km, ale nie na Kabatach 
Nie dojecha³am na Kabaty, pob³±dzi³am
Ale dziêkujê za mi³e s³owa, bo rzeczywi¶cie wczoraj mia³am kolejne ma³e osi±gniêcie: po raz pierwszy bieg³am na takim dystansie. Szkoda tylko, ¿e sama, a nie w Waszym towarzystwie...
Pozdrawiam serdecznie, mo¿e nastêpnym razem siê uda

Nie dojecha³am na Kabaty, pob³±dzi³am

Ale dziêkujê za mi³e s³owa, bo rzeczywi¶cie wczoraj mia³am kolejne ma³e osi±gniêcie: po raz pierwszy bieg³am na takim dystansie. Szkoda tylko, ¿e sama, a nie w Waszym towarzystwie...

Pozdrawiam serdecznie, mo¿e nastêpnym razem siê uda