ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

kasia41
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42.23
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Kachita no właśnie przymierzam się do Radomia,zapisałam się ale nie wiem....Widziałam,że Ty tam startowałaś,jeszcze pomyślałam skąd Ty tam się wzięłaś?
Pamiętam,że w zeszłym roku był upał
Bo w tym samym dniu byłam w Radomiu na chrzcinach.
Kachita a czy byli jacyś zające czy trzeba liczyć na siebie? :spoczko:
Blog viewtopic.php?f=57&t=53762

Komentarze viewtopic.php?f=28&t=53763
PKO
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Moje związki z Radomiem są dość skomplikowane ;) Mimo, że cała moja rodzina z Dolnego Śląska jest, to ja akurat urodziłam się w Radomiu i mieszkaliśmy tam do mojej matury. Potem rodzice wrócili do Wro, a w Radomiu bywają służbowo. No i jak zobaczyłam, że trasa połówki będzie dosłownie obok mojego starego bloku, podstawówki i liceum, no to nie mogłam nie pobiec :bum:
W zeszłym roku był upał, a przed startem straszliwa burza, nawet zalało kawałek trasy, przez co opóźnił się start. W trakcie wyszło słońce, więc jak to wszystko zaczęło parować, to zrobił się hardkor :hahaha: Zające były, nawet na 2:15, ale oni akurat zaczęli za szybko.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
kasia41
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kachita dzięki za informacje.A w tym roku biegniesz?

Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nie, w tym roku biegnę dla odmiany Nocny we Wrocławiu :)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
ania102
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ma_tika żyje:-) Biegniemy obie dyszkę w sobotę w Podkowie Leśnej. Zapowiada się fajna impreza. W niedzielę mój kuzyn startuje w triatlonie i być może się wybiorę mu pokibicować.

Dziś znów poszłam na stadion i dzielnie biegałam w tym gorącu. Jak zaczną się wakacje, będę musiała biegać przed 7. Zwykle w wakacje mniej biegam, ale w tym roku nie odpuszczę:-)

charm niefajny wypadek, niczego przy okazji nie ponaciągałaś sobie?
kasia41
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wiem Aniu że biegniecie dyszkę,będę trzymać kciuki i czekać na życiówki!!!!
Dobrze,że Matika żyje,bo się martwiłam troszku bo ona zawsze taka aktywna na forum a ostatnio nic cisza :oczko:

Awatar użytkownika
charm
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

ania102 pisze:charm niefajny wypadek, niczego przy okazji nie ponaciągałaś sobie?
raczej nie, ale obdarte łokcie i kolano dają się we znaki.... :(

a w pracy sajgon... Delikatnie mówiąc... I kolejny raz się przekonałam, ze nie wystarczy być uczciwym, robić, co się da, dawać z siebie ile się da, czasem potrzebna jest też do schroniska tego "poprawność polityczna, i poparcie z " właściwej strony"..... I nie mam na myśli siebie, tylko zarząd firmy, gdzie pracuję, a właściwie Zarząd, bo to naprawdę ludzie, którzy oddali tej firmie swoje serce....
Awatar użytkownika
ASK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 50:08
Życiówka w maratonie: 4:43:44

Nieprzeczytany post

Kojer, za tydzien bieg na Sleze. Tak sie zastanawiam. Jeszcze tylko 2 dni zapisy.
Na Slezanskim dali taka fajna koszulke. Moze tu tez :oczko:
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

dziewczyny, pomocy :hahaha: latałam w szortach i obtarłam sobie uda! jak tego uniknąć na przyszłośc? :niewiem: ałaaaaaa
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

sciagnij szorty :hej: :hej: :hej: :hej: :hej:

a ja w starych buciorach biegłam,tych najpierwszych i język mnie otarł :lalala: dziad jeden :hahaha:
Obrazek
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wazelina lub sudocrem :)
ASK pisze:Tak sie zastanawiam. Jeszcze tylko 2 dni zapisy.
Jedziesz! Limit czasu to 90 minut, spokojnie dasz radę, a do tego piękne okoliczności przyrody i może faktycznie ta sama koszulka ;) Ja bym się wybrała, ale dzień później mam tę dyszkę. Wprawdzie na dyszkę jadę towarzysko, a nie wyścigowo, więc może by tak jednak na tę Ślężę...? Nie wiem, nie mogę się zdecydować :bum:

Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

franklina pisze:sciagnij szorty :hej: :hej: :hej: :hej: :hej:

a ja w starych buciorach biegłam,tych najpierwszych i język mnie otarł :lalala: dziad jeden :hahaha:
ściagnij buty :hahaha:

wazelina mówicie? :tonieja:
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

juz bym chyba wolała sciagnac szorty katka :hahaha: moje stopy wołają o pomste do nieba :sss: musze pedicura se fundnąc na lato :spoczko:
Obrazek
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No jak posmarujesz wazeliną, to będzie poślizg, a nie otarcia ;) Inna opcja to szorty z wbudowanymi wewnętrznymi dłuższymi nogaweczkami, na przykład takie:

Obrazek

Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Hola! melduje, ze zyje. ostatnio mam malo czasu i ciagle cos sie dzieje, ale biegam, a jakże :) W Podkowie nie planuje życiówki, a fajną rodzinną imprezę - wiecie, bieg dzieci, piknik, jakieś stoiska wystawców (do przetestowania elektryczne BMW :hahaha: ), a przy okazji pobiegnę sobie skoro już się zapisałam ;-) To nie jest trasa na zyciowki, będzie upał, a zresztą ja jestem z lekka zmęczona ostatnimi startami. Za to Ania jest w bojowym nastroju :bum: Ja planuję pobiec bez planu, tudzież z planem wymyślonym ad hoc.
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ