Szukam kogoś do wspólnego biegania
- Milena
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Szukam kogoś, kto biega w Krakowie i miałby ochotę na towarzystwo początkującego biegacza. Może ktos chciałby podzielić się doświadczeniem. Płeć i wiek nie gra roli. Pozdrawiam wszystkich krakowskich biegaczy.
Milena
Milena
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Witamy i zapraszamy na wspólne bieganie
Spotykamy się w każdą niedzielę, 9:30, Błonia, most przy Piastowskiej. Grupa jest baardzo zróżnicowana, jeżeli chodzi o poziom i czesto w trakcie biegu dzieli się na podgrupki. Początkujący na pewno płuc nie bedzie musiał wypluwać
a tu nasze plotki na ten temat: http://www.bieganie.home.pl/cgi-bin/iko ... &topic=279
Spotykamy się w każdą niedzielę, 9:30, Błonia, most przy Piastowskiej. Grupa jest baardzo zróżnicowana, jeżeli chodzi o poziom i czesto w trakcie biegu dzieli się na podgrupki. Początkujący na pewno płuc nie bedzie musiał wypluwać
a tu nasze plotki na ten temat: http://www.bieganie.home.pl/cgi-bin/iko ... &topic=279
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- Milena
- Rozgrzewający Się
ha, ha, ha, Romku dzięki za podpowiedź.
A jakie informacje Cię interesują?
Jestem białą kobietą hetero która chciałaby biegać ale po pierwsze nie ma z kim, po drugie nie wie jak biegać aby nie przesadzić i nie może się sama zmotywować.
Co jeszcze napisać?
A jakie informacje Cię interesują?
Jestem białą kobietą hetero która chciałaby biegać ale po pierwsze nie ma z kim, po drugie nie wie jak biegać aby nie przesadzić i nie może się sama zmotywować.
Co jeszcze napisać?
- yoyoyo
- Dyskutant
acha jeszcze ...
w jakim celu chcesz biegac? tak z nudów, rekraacyjnie, zeby zrzucic pare kilogramow czy moze jest jeszcze inny powod?
no i na jakich dystansach? to tez ma znaczenie ...
w jakim celu chcesz biegac? tak z nudów, rekraacyjnie, zeby zrzucic pare kilogramow czy moze jest jeszcze inny powod?
no i na jakich dystansach? to tez ma znaczenie ...
- Milena
- Rozgrzewający Się
Hej YoYo,
widzę, że interview wypadł pomyślnie bo w końcu się zdecydowałeś...
Do biegania preferuję: wały nad Rudawą, Błonia i okolice. Bo mieszkam w tym rejonie.
Nie mam gg bo mi przeszkadza, ale często zaglądam na forum.
Wierzę Ci, że bieganie nie jest trudne ale najpierw trzeba mieć motywację aby wyjść z domu:-)
Na koniec dlaczego? Żeby się poprawić kondycyjnie po długiej zimie. Z nudów na pewno nie bo mam co robić.
Teraz może Ty napisz coś o sobie...i gdzie chcesz biegać?
Pozdr. Milena
widzę, że interview wypadł pomyślnie bo w końcu się zdecydowałeś...
Do biegania preferuję: wały nad Rudawą, Błonia i okolice. Bo mieszkam w tym rejonie.
Nie mam gg bo mi przeszkadza, ale często zaglądam na forum.
Wierzę Ci, że bieganie nie jest trudne ale najpierw trzeba mieć motywację aby wyjść z domu:-)
Na koniec dlaczego? Żeby się poprawić kondycyjnie po długiej zimie. Z nudów na pewno nie bo mam co robić.
Teraz może Ty napisz coś o sobie...i gdzie chcesz biegać?
Pozdr. Milena
- yoyoyo
- Dyskutant
ja biegam wałami nad Wisłą :/
biegam również dla poprawienia kondycji (i wzmocnienia nóg)
a jakie dystanse Cie interesują, kiedy ew. masz czas ?
chcesz cos wiedziec o mnie wiecej?
biegam również dla poprawienia kondycji (i wzmocnienia nóg)
a jakie dystanse Cie interesują, kiedy ew. masz czas ?
chcesz cos wiedziec o mnie wiecej?
- Milena
- Rozgrzewający Się
Hej YoYo,
WałytWisły też ok, chociaż zachęcałabym Cie również dla odmiany do wałów Rudawy bo więcej zieleni.
Dla mnie najlepsza pora wieczorna ok.19-20.
trudno pisać mi o dystansach bo po pierwsze jak typowa kobieta nie odrózniam 100metrów od 1000 a po drugie nie wiem ile dam rady. pewnie na poczatek nie za dużo. Napisz może ile masz lat, jak często biegasz i resztę według własnego uznania.
WałytWisły też ok, chociaż zachęcałabym Cie również dla odmiany do wałów Rudawy bo więcej zieleni.
Dla mnie najlepsza pora wieczorna ok.19-20.
trudno pisać mi o dystansach bo po pierwsze jak typowa kobieta nie odrózniam 100metrów od 1000 a po drugie nie wiem ile dam rady. pewnie na poczatek nie za dużo. Napisz może ile masz lat, jak często biegasz i resztę według własnego uznania.
- romek
- Zaprawiony W Bojach
Zamiast tak gadać, wzielibyście się spotkali i podyskutowali w biegu - co wyjdzie, to wyjdzie - ślub bierzecie, czy umawiacie się na bieganie
Pozdrowienia i miłego (wspólnego) biegania
Pozdrowienia i miłego (wspólnego) biegania