ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

PaulinaJ
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:22
Życiówka w maratonie: 3:15:22

Nieprzeczytany post

Hej Wam
Ależ u nas pogoda straszna! Leje od rana
Mimo, że wyglądam jeszcze jak chomik chciałam isc zrobic trening ale pogoda zdecydowanie mnie zniechęciła. Moze jeszcze wieczorem sie przemogę?
Poki co objadłam sie kaczką, wypiłam lampkę wina i zalegam przed tv.
Lenistwo zupełne!
PKO
Awatar użytkownika
ASK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 50:08
Życiówka w maratonie: 4:43:44

Nieprzeczytany post

Pogoda masakra, deszcz lal sie strumieniami, bloto i slisko.
Bieglo sie fajnie, ale.warunki na trasie srednie, stad moj wynik taki sobie. Nie przysiadlam na laweczce :oczko: ale za to wiazalam po drodze buta i nie wylaczylam zegarka bo z nadmiaru wody oszalal, endomondo wlaczone okolo startu i wylaczone jakos juz za meta pokazuje 25:00 za 4,6 km.
Kachita, dzieki!
Ostatnio zmieniony 17 maja 2014, 16:55 przez ASK, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Park zalany kompletnie, jeziorokałuże, błoto, ślisko, mokro - mega!!! :bum: :bum: :bum: Pumcie Faasy 300 Trail były super, noga nie uciekła ani razu, zero jakiegokolwiek uślizgu. Trochę nasiąkły wodą, ale oj tam, oj tam ;) Mój Garmin pokazał 4,61 km, myślę, że było ciut więcej, bo on zawsze w tym parku mi ścina zakręty. Wyszło 28:10, czyli bez szału.

ASK, to ja dziękuję! Było bardzo miło, aż mi trochę szkoda, że nie mogłam zostać na afterparty :) Ale myślę, że widzimy się najpóźniej na połówce?
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
ASK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Sa oficjalne, mam 24:07 :bum: czyli tempo 5:13
Ostatnio zmieniony 17 maja 2014, 18:38 przez ASK, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

Gratuluję Wam wszystkim świetnych wyników :bum: :hej: !
Pogoda nie taka zła, leje, prawda, ale jest dość ciepło. W przerwach w deszczu jest całkiem ok. Może już przywykłam, ale jakoś mi ta aura nie przeszkadza :szok: ;). W sumie, wolę jak jest mega zielono, niż sierpniową pustynię, gdy trawa wyschnięta na wiór a upał jak w piekle.

Kojer, miło było poznać! Wyniku gratuluję :taktak: !

A ja wczoraj z Anią trening na Agrykoli, Ania ma tyle mocy (o której jeszcze nie wie, że ją ma ;)), że strach myśleć, co będzie na jesieni :spoczko: ;).
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

ale fajnie, że się spotkałyście beata z anią!
kachita, ASK, super wyniki :hej:

przeszłam 16km :hahaha: u nas pogoda cudna, tylko troszku wieje
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pogoda dziwna i zmienna. Po dluzszym wahaniu (ide - nie ide - IDĘ!!!) pojechałam na Coopera i o ile rozgrzewkę robiłam w kurtce przeciwdeszczowej, to na sam test przestało padać, a warunki były na pewno lepsze niż rok temu, kiedy było strasznie gorąco. Wyszło mi 7 pełnych okrążeń i troszeczkę. Garmin pokazał 2849 m., śr. tempo 4:13. Jestem zadowolona :)

Beata, rozglądałam się za Tobą, ale ja mam jakiś defekt jesli chodzi o rozpoznawanie ludzi :ojoj: A może już Cię nie było? Biegłam o 11:20.
beata pisze:A ja wczoraj z Anią trening na Agrykoli, Ania ma tyle mocy (o której jeszcze nie wie, że ją ma ;)), że strach myśleć, co będzie na jesieni :spoczko: ;).
Dzielne dziewczyny! W sumie to dobrze, ze nie dotarłam, bo i tak bym nie nadążyła za Wami w moich stylowych kaloszach :hahaha:
Ania ma możliwości, powtarzam jej to od pewnego czasu. Tylko trzeba ją przekonać do biegania czegoś więcej niż tylko kręcenie kółek po parku :sss:
Obrazek
ania102
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

beata jeszcze raz Ci dziękuję za poświęcony czas! Czekam na instrukcje środowe:-)

Postanowiłam biegać szybko:-) Niedziela będzie dniem kręcenia kółek po parku - jak to Ma_tika zgrabnie ujęła, a w pozostałe dni oprócz owych kółek, będę ćwiczyć szybkość na stadionie. Trzymajcie za mnie kciuki! Zamierzam tym razem się nie poddawać i zapracować na lepsze czasy na zawodach, bo czuję, że biegając tak jak do tej pory już na postęp nie mogę liczyć. Przełamanie się wiele mnie kosztuje. Będę zaznaczać w kalendarzu każdy trening z ćwiczeniem szybkości:-)
kasia41
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42.23

Nieprzeczytany post

Kachita i ASK Gratulacje za wyniki.Super.
Matika ale Ty szybka jesteś!!!Wow!
Kojer dla Ciebie również Gratulacje!!!!

Ania doskonale Cie rozumiem z tymi treningami szybkościowymi,też nie lubię ale no cóż żeby biegać szybciej trzeba te elementy wprowadzić,chociaż ja po dzisiejszym akcencie 2x5km powiedziałam sobie a na cholerę mi to?Biegać długo i wolno mogę z przyjemnością a po dzisiejszym treningu miałam dość :wrr:
Pogoda też do dupy,wychodziłam trochę kropiło,później jak już byłam po rozgrzewce wyszło słońce i zrobiło się strasznie duszno.A na drugiej piątce lunął deszcz i biegłam w strugach deszczu!Masakra!!!! :sss:
Blog viewtopic.php?f=57&t=53762

Komentarze viewtopic.php?f=28&t=53763
Awatar użytkownika
ASK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ma_tika, kojer, wspaniale wyniki. Ma_tika, jestes moim wzorem, mam nadzieje kiedys tez tak szybko biegac.
Na razie zlapalo mnie przeziebienie po wczorajszym taplaniu sie w blocie :wrrwrr: a moze to po zimnym piwku po biegu :trup: lecze sie mlekiem z czosnkiem i miodem, do jutra chce byc zdrowa, bo trening wzywa
Powodzenia wszystkim startujacym dzis!
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dzieki dziewczyny. teraz tylko trenować, bo trochę mi brakuje aby utrzymać to tempo na 10 km albo i więcej :hahaha: ;-)

Kasia41, niesamowicie mocne te Twoje treningi. trenujesz jak zawodowiec. masz jakieś konkretne założenia startowe i to jest pod jakiś konkretny wynik?
Obrazek
ania102
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dziś delektowałam się bieganiem po moim ulubionym parku. Minęłam dziewczynę w koszulce z proroczym napisem RUN FAST:-))))
Pogoda idealna. Jutro pierwszy dzień z przebieżkami na stadionie:-D
kasia41
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42.23

Nieprzeczytany post

A ja dzisiaj długie wybieganie 24km tempo 5.28,miało być wolniej ale tak wyszło.
Matika do zawodowca to mi bardzo daleko,biegam z planu z jednego z tych które mi podesłałaś(WIELKIE DZIĘKI) po niewielkim zmodyfikowaniu przeze mnie.Plan jest na 1.30 w połówce,ale to jest za szybko na razie dla mnie(zostawię na przyszły rok),dlatego też te akcenty które są w tym planie robię trochę wolniej,ustaliłam sobie żeby połówkę pokonać w 1.40?!!!Ale czy mi się to uda???nie wiem.
Jeszcze żebym była z 5kg lżejsza to pewnie mogłabym i szybciej biegać.
Blog viewtopic.php?f=57&t=53762

Komentarze viewtopic.php?f=28&t=53763
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

kasia, z palcem w nosie pobiegniesz w 1.40 :oczko: :sss:

ja dziś totalny brak mocy :niewiem: slimaczym tempem, z przerwami, nie wiem...chyba jest dla mnie za gorąco :ojoj: :wrrwrr: nie moge wskoczyć na wyższe obroty po chorobie :echech:
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
PaulinaJ
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:22
Życiówka w maratonie: 3:15:22

Nieprzeczytany post

Kasia ja bym celowania na 1:30! Po Twoich treningowych wyczynach jestem pewna, że dasz rade! 1:40 to dla Ciebie żadna trudność!

Ja dzis po 3 dniach przerwy zrobiłam 18km, staram sie biegac w tempie wg Danielsa. Zobaczymy czy dam rade.
Czuje sie bosko :-)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ