Malo ilosciowo nie znaczy malo kalorycznie.ASK pisze: To Ty bardzo mało jesz, ja jem dużo więcej.
ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
- cava
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
To ja chyba zwyczajnie mam tasiemca. Albo i całą tasiemcową rodzinę i to one tyle żrom.
Bo ja chyba już zeżarłam tyle co Ty Kaska jesz cały dzień a dopiero się rozkręcam. :/

Bo ja chyba już zeżarłam tyle co Ty Kaska jesz cały dzień a dopiero się rozkręcam. :/
- ASK
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 50:08
- Życiówka w maratonie: 4:43:44
Co do szparagow, to najwazniejsze dobrze je obrac, biale na calej dlugosci, dosc grubo, zielone tak do 1/3 dlugosci. Pozniej robie je na patelni grillowej na masle klarowanym z sola i pieprzem i sa pycha. Przy czym biale przed maslem trzeba najpierw obgotowac w slodzonej wodzie, ja leje wode na patelnie, jak odparuje, dodaje maslo, sol, pieprz. Mysle, ze na low carb to sie nada,mtylko duuzo masla. 

-
- Zaprawiony W Bojach
ja szparagi robię na parze. usuwam tylko te zdrewniałe końcówki, myję, gotuję na parze i tak traktuję jako wielce dekoracyjny dodatek do sałatek 
albo jeszcze coś takiego ostatnio zrobiłam: http://ohsheglows.com/2014/04/22/glowin ... primavera/

albo jeszcze coś takiego ostatnio zrobiłam: http://ohsheglows.com/2014/04/22/glowin ... primavera/
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
ooo to mi się podoba
ale bez szparagów 

- katekate
- Zaprawiony W Bojach
wygrałam wczoraj zestaw kosmetyków męskich
podzieliłam się ze Z. 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Zaprawiony W Bojach
ASK też kocham szparagi, w zasadzie przez cały sezon jem je prawie codziennie. Cały rok na nie czekam i najdam się na zapas:-D
katekate fajne fotki - nie wyglądasz na zmęczoną po biegu!, wygranie męskich kosmetyków może być pretekstem do zawarcia nowych znajomości hihihi
U nas pogoda paskudna i już prawie zrezygnowałam ze spotkania z beatą ale nie!!!! Idę:-)
Kawa z masłem brzmi źle, chociaż nie próbowałam może w smaku jest niezła.
katekate fajne fotki - nie wyglądasz na zmęczoną po biegu!, wygranie męskich kosmetyków może być pretekstem do zawarcia nowych znajomości hihihi
U nas pogoda paskudna i już prawie zrezygnowałam ze spotkania z beatą ale nie!!!! Idę:-)
Kawa z masłem brzmi źle, chociaż nie próbowałam może w smaku jest niezła.
- cava
- Zaprawiony W Bojach
Kolega blondyn chyba z lekka zszokowany zakresem działania kosmetyku.
Bardzo ładnie wyglądasz z tego co widać na tych zdjęciach.
Bardzo ładnie wyglądasz z tego co widać na tych zdjęciach.

- katekate
- Zaprawiony W Bojach
pierwsze zdjęcie przed rozgrzewką, drugie pół godz.po biegu
dlatego nie widac zmęczenia 

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42.23
ASK Ania i Matika ja też uwielbiam szparagi,czesto jem gotuje podobnie jak Matika na parze albo smażę na maśle.
Pochwalę się ja robie dziś sajgonki.Uwielbiam!!
Pochwalę się ja robie dziś sajgonki.Uwielbiam!!
Blog viewtopic.php?f=57&t=53762
Komentarze viewtopic.php?f=28&t=53763
Komentarze viewtopic.php?f=28&t=53763
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Na drugim zdjęciu mistrz drugiego planu jest genialny
Tak piszecie o tych dietach, że w końcu przypomniało mi się, że miałam sprawdzić tę dietetyczkę na Bielanach, ale jak zobaczyłam cennik, to zbladłam
Chyba pójdę do takiej normalnej, z LuxMedu czy coś, ale to dopiero jak mój obecny eksperyment z MŻ się nie uda. Ważę się niby codziennie, póki co są strasznie wahania, no ale akurat jest ten czas w miesiącu, kiedy kobieta zatrzymuje wodę w organizmie, więc wyniki nie są miarodajne 
A szparagi są świetne, tylko trzeba je dobrze obrać. Ja głównie jem gotowane, z masełkiem i szynką lub bułką tartą (uwielbiam bułkę tartą z masłem
). Kiedyś robiłam mega spaghetti z zielonymi szparagami i wędzonką, najpierw się podsmażało na patelni wędzonkę w kostkach, a potem na tym, co tam wypłynęło, pocięte szparagi. Pycha!

Tak piszecie o tych dietach, że w końcu przypomniało mi się, że miałam sprawdzić tę dietetyczkę na Bielanach, ale jak zobaczyłam cennik, to zbladłam

A szparagi są świetne, tylko trzeba je dobrze obrać. Ja głównie jem gotowane, z masełkiem i szynką lub bułką tartą (uwielbiam bułkę tartą z masłem

[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- szelma
- Zaprawiony W Bojach
A ja uwielbiam szparagi z piekarnika - tylko oliwa i sól.
Dzisiaj idę na spokojne bieganie z przebieżkami i w niedzielę 20 km
Pogoda się u nas zrobiła ładna - na niedzielę zapowiadają nadal 20 stopni i słońce, więc trochę się martwię, ale nic to - będzie, co ma być i tyle 
Dzisiaj idę na spokojne bieganie z przebieżkami i w niedzielę 20 km

- cava
- Zaprawiony W Bojach
Szelmiasta, będę trzymać kciuki!