Trening 1km - ROK !
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam pozostało mi 14 miesięcy do testów do szkoły
Chcę się jak najlepiej przygotowac do testów więc już wdrażam się w treningi, znaczy już dwa miesiące temu zaczełem znowu biegać bo przedtem robiłem cykl masowy i nie miałem zbytnio czasu ; ) biegam od 2 miesięcy 3x w tyg po 30 min. choć więcej nie sprawia mi problemu.. z półtora roku temu jak biegałem sobie do godziny miałem tempo na 1km około 4.10 przy 7km.. )endomondo tak pokazywało) teraz zaczynam od nowa.. czasu na 1km jeszcze nie znam ale będę niedługo robił, dokupuje zegarek z gps żeby pokazywało mi tempo bo biegam po drogach i mam pytanie czy taki plan będzie dobry aby ogólnie coś zbić na 1km dla początkującego ? http://www.bieganie.pl/index.php?cat=19&id=2306&show=1 Jakbym za rok w lipcu miał te 3.10 albo 3 to byłbym bardzo zadowolony.. aha i do tego ćwiczę 4x tyg na siłowni, 3x basen i do tego specjalne treningi pod drążek, dieta ogólnie na mase, dużo białka bo mój organizm wtedy lepiej się regeneruje zauważyłem to taki trening biegowy da rade ? czy albo to albo to musze wybierac ?