Powrót do formy

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Awatar użytkownika
kris_brazylia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43,29
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Mozesz zjesc np banana i jakas mala kanapke, albo platki z mlekiem. Wazne zeby za duzo nie jesc bo bedzie "chlupac" w zoladku, moze ciazyc i sie zle biegac oraz moze zlapac kolka. Ale jak ja cos jem rano to mimo tego, ze moglbym isc od razy pobiec to czekam na wizyte w toalecie i pozniej ide pobiegac, bo beganie z pelnymi jelitami nie jest fajne...

gdzie trzymac wode? u mnie tak samo cieplo jak w katalonii i do tego wieksza wilgoc a na treningi do 12km nic z reguly nie pije w trakcie biegu. Tylko raz w tygodniu (niedziela) na dluzsze wybiegania powyzej 12 km biore ze soba pollitrowa butelke wody i z nia biegne w reku. troche niewygodne ale robie to tylko raz w tygodniu.

Rano nie jest jeszcze goraco takze na biegi 10km mozesz sie obejsc bez wody, za to wsadz sobie w kieszonke (a jak nie masz kieszonki to w majtasy :hahaha: ) kilka euro bo po biegu mozesz sobie kupic wode.

ps. jak tak latwo sie pozbywasz brzucha i o tym wiesz to nie wiem po co w ogole sie pytasz ludzi co zrobic by go zrzucic (skoro sam wiesz najlepiej) poprostu biegaj a on sam spadnie ... :jatylko: :bleble:
Blog: [URL]viewtopic.php?f=27&t=33873&p=1073365#p1073365[/URL]

[b]10km:[/b] 43'29" (18.06.2014) trening
[b]21km:[/b] 1h38'48" (08.06.2014) Florianopolis
PKO
Awatar użytkownika
jakub738
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Katalonczyk musisz na sobie przetestowac pewne rzeczy,zjedz banana idz pobiegaj i bedziesz wiedzial czy jest ok ,nastepnym razem zjedz cos innego,niektorzy jedza jejecznice przed biegiem a mi po tym daniu jest niedobrze.Kup sobie pas z bidonem http://www.decathlon.pl/pas-do-biegania ... 36917.html wzor w linku.
Obrazek
katalonczyk
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

dzieki panowie za odpowiedz

Co do latwosci w zrzucaniu brzucha... niestety 1 raz mam "brzuszek" wiec doswiadczenia nie mam! :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ