Komentarz do artykułu "Bibgate" - oszustwo na Boston Marathon!
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Organizuję zawody i to czasem kilka razy w miesiącu. Zapraszam serdecznie. Nikt nie będzie wywalony za brak numeru startowego.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:50
Fantom, ależ ja się nie czuję odstrzelony. Yacool ma absolutne prawo do ustalania reguł zawodów, które organizuje. Po prostu nie pakujemy się ze swoimi zasadami do nieswojego podwórka.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dobrze nie być kurą na swoim podwórku, bo potem może się okazać całe zasrane fałszywkami.
- klosiu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:40
- Życiówka w maratonie: brak
Z przyjemnością zauważam, że są ludzie, którzy jeszcze zachowali zdrowy rozsądek, bo już zaczynałem w to wątpić.
Organizator może sobie w regulaminie napisać nawet, że wszyscy uczestnicy mają biec w gołą d....
Problem w tym, że nie ma najmniejszej możliwości tego wyegzekwować. Jak ktoś biegnie bez numeru, to w oczywisty sposób nie zgadzał się z postanowieniami regulaminu, więc nie musi ich przestrzegać. A nic mu nie można zrobić, bo ulica jest przestrzenią publiczną i każdy ma prawo tam przebywać.
Organizator może sobie w regulaminie napisać nawet, że wszyscy uczestnicy mają biec w gołą d....
Problem w tym, że nie ma najmniejszej możliwości tego wyegzekwować. Jak ktoś biegnie bez numeru, to w oczywisty sposób nie zgadzał się z postanowieniami regulaminu, więc nie musi ich przestrzegać. A nic mu nie można zrobić, bo ulica jest przestrzenią publiczną i każdy ma prawo tam przebywać.
The faster you are, the slower life goes by.
- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
z ciekawości - podaj jakieś przykłady takich zawodów? jakieś przebiegi tras oraz jak zabezpieczasz?yacool pisze:Organizuję zawody i to czasem kilka razy w miesiącu. Zapraszam serdecznie. Nikt nie będzie wywalony za brak numeru startowego.
Go Hard Or Go Home
- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach
w końcu przestrzeń publiczna. regulamin - phi. mamy własny i mamy samochody do hasania.Kolaj pisze:Tiaaa i jeździć samochodami, w końcu to ulica jest.
Go Hard Or Go Home
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:21
A B7D albo maraton karkonoski masz zabezpieczony w kazdym mozliwym miejscu ?WojtekM pisze:z ciekawości - podaj jakieś przykłady takich zawodów? jakieś przebiegi tras oraz jak zabezpieczasz?yacool pisze:Organizuję zawody i to czasem kilka razy w miesiącu. Zapraszam serdecznie. Nikt nie będzie wywalony za brak numeru startowego.
- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach
a jak brzmiało moje pytanie?fantom pisze:A B7D albo maraton karkonoski masz zabezpieczony w kazdym mozliwym miejscu ?WojtekM pisze:z ciekawości - podaj jakieś przykłady takich zawodów? jakieś przebiegi tras oraz jak zabezpieczasz?yacool pisze:Organizuję zawody i to czasem kilka razy w miesiącu. Zapraszam serdecznie. Nikt nie będzie wywalony za brak numeru startowego.
Go Hard Or Go Home
-
- Zaprawiony W Bojach
Wybacz ale ciezko u ciebie odroznic szydere od szydery...WojtekM pisze:a jak brzmiało moje pytanie?fantom pisze:A B7D albo maraton karkonoski masz zabezpieczony w kazdym mozliwym miejscu ?WojtekM pisze: z ciekawości - podaj jakieś przykłady takich zawodów? jakieś przebiegi tras oraz jak zabezpieczasz?
- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach
szyderę oznaczam na zielono. łatwo poznać.
nic to. nie jestem pewny, ale intuicyjnie czuję, że wczoraj zupełnie nieświadomie zorganizowałem zawody rowerowe. a dzisiaj idę na turniej szachowy zorganizowany przez kolegę. zapytam go na ile świadomie go zorganizował.
nic to. nie jestem pewny, ale intuicyjnie czuję, że wczoraj zupełnie nieświadomie zorganizowałem zawody rowerowe. a dzisiaj idę na turniej szachowy zorganizowany przez kolegę. zapytam go na ile świadomie go zorganizował.
Go Hard Or Go Home
-
- Zaprawiony W Bojach
K*wa wiedzialem ze daltonizm wpedzi mnie w klopoty predzej czy pozniej.WojtekM pisze:szyderę oznaczam na zielono. łatwo poznać.
A co jak ktos nie bedzie mial wpisowego ?