Dziewczyny uwielbiam Was!
Moja wyobraźnia chyba zbyt mocno pracuje, bo aż oplułam kawą tablet

Na golasa, po łąkach w poszukiwaniu pokrzyw!! Uroczo

Moderator: beata
ej weś, co, nie psuj nam nadziei na spotkanie super pokrzywfantom pisze:Ktos moglby opacznie zrozumiec twoje intencje czyli cel poszukiwan...cava pisze:Nie mogę, wyobrażam sobie to bieganie nocą po lesie na golasa i z czołówką na głowie.![]()
No to mam pracę z głowy na dziś.
W pokrzywach to juz fetysz na maxakatekate pisze:ej weś, co, nie psuj nam nadziei na spotkanie super pokrzywfantom pisze:Ktos moglby opacznie zrozumiec twoje intencje czyli cel poszukiwan...cava pisze:Nie mogę, wyobrażam sobie to bieganie nocą po lesie na golasa i z czołówką na głowie.![]()
No to mam pracę z głowy na dziś.
W zbieraniu pokrzyw ? Kiedys jako mlody chlopak zbieralem z dziadkiem dla swinek ale to sie chyba nie liczykatekate pisze:masz żonę?bo widzę, że doświadczenie masz
![]()
Widze ze podnosimy poprzeczke fetyszu...Ależ tutaj tematy! Uśmiałam się niekiepsko i wiecie co?? Trzeba się wybrać wspólnie po tę pokrzywę
No pewnie!! Trzeba się wspierać w takich działalnościachfantom pisze:katekate pisze:Widze ze podnosimy poprzeczke fetyszu...Ależ tutaj tematy! Uśmiałam się niekiepsko i wiecie co?? Trzeba się wybrać wspólnie po tę pokrzywę
Czyli podsumujmy: Nago, zbiorowo, w pokrzywach a do tego jeszcze sado-maso...Kurde co to bieganie robi z ludzi...papillon pisze: A do tego biegania nago zaopatrzcie się w ostre narzędzia do cięcia!
Wiesz, ja uważam, że sprzęt to sprawa drugorzędna. Owszem, ma znaczenie, ale nie zastąpi oka, wyczucia, "tego czegoś" co przesądza o tym, że zdjęcie jest dobre. Można mieć super wypasiony sprzęt i pstrykać banalne widoczki.Doroteczka pisze:Beata dzięki za komplementNiestety to są zdjęcia robione telefonem
Czekam, aż dotrze do mnie z Polski mój aparat i wtedy mam nadzieję, że będą jeszcze ładniejsze.
Oczywiście całkowicie się z Tobą zgadzam. Nawet aparat za 20 000 zł nie zastąpi fotografa, tego "cusia". Znam wiele osób które mają meega apraty i robią zdjęcia jak większość, ale są też takie osoby, które bez względu na sprzęt potrafią uchwycić chwilę i złożyć niesamowity kadr. Ale jakoś zdjęć niestety spada w porównaniu z moim telefonem. Mi często zależy na wysokiej rozdzielczości zdjęcia, czy to na plakat, czy po prostu żeby wykorzystać w internecie. Sama też bawię się lustrzanką już dość długobeata pisze:Wiesz, ja uważam, że sprzęt to sprawa drugorzędna. Owszem, ma znaczenie, ale nie zastąpi oka, wyczucia, "tego czegoś" co przesądza o tym, że zdjęcie jest dobre. Można mieć super wypasiony sprzęt i pstrykać banalne widoczki.Doroteczka pisze:Beata dzięki za komplementNiestety to są zdjęcia robione telefonem
Czekam, aż dotrze do mnie z Polski mój aparat i wtedy mam nadzieję, że będą jeszcze ładniejsze.
Ja coś tam próbuję lustrzanką, ale nadmiar techniki mnie gubi. A całkiem niezłe zdjęcia mam nadal ze starego, chyba już 15-letniego półkompaktu Konica-minolta.
fantom pisze:Czyli podsumujmy: Nago, zbiorowo, w pokrzywach a do tego jeszcze sado-maso...Kurde co to bieganie robi z ludzi...papillon pisze: A do tego biegania nago zaopatrzcie się w ostre narzędzia do cięcia!
Ło matko jakby to zobaczyli Terlikowski, Zdort i Ziemkiewicz to by dopiero mieli uzywanie...PaulinaJ pisze:Jeśli ktoś kiedyś taki na nasze wywody, to naprawdę złapie sie za głowę i pomyśli sobie o nas biegaczach ciekawe rzeczyfantom pisze:Czyli podsumujmy: Nago, zbiorowo, w pokrzywach a do tego jeszcze sado-maso...Kurde co to bieganie robi z ludzi...papillon pisze: A do tego biegania nago zaopatrzcie się w ostre narzędzia do cięcia!
Dokładnie. Nie przesadzajmy, bo wszystko jest dla ludzikatekate pisze:phi, wielkie mi halogoły biegacz w pokrzywach