Proszę o poradę - szukam zegarka z...

Awatar użytkownika
roza79
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Cześć jestem nowa na tym forum i potrzebuję małej porady. Od blisko 2 miesięcy biegam i nadal mi się to podoba... :) Postanowiłam troszkę zainwestować w te moje bieganie. Chciałabym kupić zegarek ze stoperem i innymi podstawowymi funkacjami ale też z: pulsometrem, licznikiem kalorii i przede wszystkim miernikiem kilometrów... Kiedyś widziałam coś takiego związane to bylo z mocowaniem do buta jakiegoś czujnika i biegnąc zliczał się dystans. Szukam i szukam w internecie i niestety nic nie spełnia moich oczekiwań w pełni :( Może macie taki sprzęt albo wiecie co by było właściwe do zakupu ? Bardzo Was proszę o pomoc i pozdrawiam.

Róża79
biegam bo żyję, żyję bo biegam...
PKO
Awatar użytkownika
nikt
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

mam akurat zestawik timexa t5e671 do sprzedania ;)
miernik kilometrów oparty jest na systemie gps, wg mnie lepsza metoda, ponieważ na zliczanie kilometrów w odróżnieniu od tego drugiego systemu nie mają wpływu takie czynniki jak rodzaj podłoża, czy buty. System oparty na GPS mierzy dokładnie prędkość, dystans z dokładnością do 1 metra. Poza tym systemu tego można używać niemal wszędzie, czy to na rowerze, w samochodzie, łódce, a nawet w samolocie bo zakres prędkości jest do 999km/h. Zegarek również wyposażony jest w pulsomierz. Więcej info na krismc@wp.pl
nikt
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ