Już wkrótce finał Ligi Mistrzów - typujemy wynik :)

Jump in for a talk: runner's high or low - here You can find those who understand. Everybody's invited!
maniek94
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja obstawiam 2-2 w 90 minut i wygrana w karnych dla... Atletica. Nie wiem czemu ale bardziej bym chciał żeby to Atletico wygrało niż Real.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
guerlainn
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Ja z całego serca życzę Atletico ustrzelenia dubla. Drużyna której wyjściowa jedenastka w półfinale z Chelsea kosztowała mniej niż sam jeden Fernando Torres, której lista płac jest mniejsza niż grającej w Division One drużyny QPR, a która pomimo tego walczy jak równy z równy z gigantami takimi jak Barcelona czy Real nie może nie wzbudzać sympatii. Simeone i spółka pokazują ile w futbolu znaczy pasja, zaangażowanie i walka o każdy metr. To tacy boiskowi bandyci w najlepszym tego słowa znaczeniu. Dlatego liczę że najpierw w tę sobotę utrą nosa Barcelonie i wygrają Primera Division, a za tydzień Realowi i podniosą do góry puchar LM.
Obrazek
maniek94
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

No bo własnie chyba oto w piłce chodzi że żaangazowaniem można wszystko nadrobić i to jest w piłce chyba najlepsze. Dlatego ja cenie kluby oparty na jakieś wspólnej więzi jak na przykład Atletic Bilbao.
daeone
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:06

Nieprzeczytany post

Ja też wolałbym wygraną Athletico. Realu nie lubię od ery "Galaktycznych" - kosmiczne pieniądze a one niewiele grały, mimo to renoma klubu była napędzana przez media i miliony wydawane na piłkarzy.
Obrazek
Cwirek
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja jako stary fan Królewskich nawet nie dopuszczam myśli, że tej Decimy nie zdobędziemy :) Zbyt dużo czasu minęło od ostatniego tryumfu i jestem przekonany, że wyszarpią ten 10 puchar! Atleti już swoje w tym sezonie wygrało i nie dopuszczam nawet myśli, że pochwycą jeszcze do tego CL. Dla postronnych kibiców pewnie ta romantyczna historia z biednymi chłopcami Cholo Simeone jest chwytliwa, jednak dla mnie liczy się tylko i wyłącznie wygrana Realu. Najlepiej w podobnym stosunku jak podczas pamiętnej batalii w Monachium :hej: Tego pragnę :spoczko:
BKWC - Blog
Komentarze

5km - 19:06
10km - 41:28 (nie oficj.)
21km - 1:31:57

www.wrobels.pl - blog z życia emigranta

Obrazek
KasiaK
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Na dzień dzisiejszy znamy już finalistów ;)

Ale tak jak poprzednik - stawiam na Barce. Chociaż juve ustrzeliło real, a finał to tylko jeden mecz -więc wszystko się zdarzyć może...
ODPOWIEDZ