ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

ania102
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

beata piękne, dynamiczne zdjęcia, widać siłę i ducha walki:-D

To mój pierwszy Ekieden i mi akurat bieganie po parku bardzo pasowało. Kibice mogli mi towarzyszyć na każdej pętli i to bardzo pomagało. Impreza idealnie nadaje się do rodzin, bo było dużo atrakcji dla dzieci, jedzenie, picie, atmosfera piknikowa. Bieganie drużynowe jest super. Wzajemnie się dopingowaliśmy. Ma_tika tradycyjnie narzeka, ale wykręciła życiówkę i biegła jak czołg, wyprzedzając wszystkich po drodze. Jestem też dumna z moich znajomych, których namówiłam na udział w imprezie, a był to ich pierwszy start po dłuuugiej przerwie i bardzo dobrze się spisali. Mój czas zgodny z założeniami. Emocji było tyle, że przez pierwszy kilometr ledwie wiedziałam, co się dzieje - totalny amok. Potem już jakoś szło:-D

kasia41 katujesz się treningami:-) Podziwiam!
PKO
PaulinaJ
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:22
Życiówka w maratonie: 3:15:22

Nieprzeczytany post

Taka sztafeta to fajna sprawa, ja dobrze pamietam te emocje podczas sztafet. Niestety jedną wspominam źle, kiedy biegnąc na ostatniej zmianie dałam sie wyprzedzić jednej dziewczynie i przez mnie straciliśmy pierwsze miejsce (czasy liceum)!
Cóż, czasem i tak bywa!

Innym razem straciliśmy medal na mistrzostwach Polski przez inną koleżankę i wiecie do tej pory ńie wiemy co ona zrobiła, czy pomyliła trasę czy coś ale z 2 miejsca (mając przewagę nad pozostałymi jakieś 500-600) spadłyśmy na 5, ze stratą do 4 jakieś dobre 700m, przy czym pętla miała 1500m!

Ja na starcie mam zawsze tętno ok 120 :hej: :taktak: wiec emocje zawsze mi towarzyszą!
kasia41
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42.23

Nieprzeczytany post

Beata zdjęcia super,widać moc i siłę!!!!!
Ania Ekiden fajna zabawa i to najważniejsze,a Matika ja Cie proszę Ty nie narzekaj,życiówka fajna,będzie jeszcze można ją poprawić :oczko:

Kate jak po imprezie komunijnej????
ASK co u Ciebie?
Papilonka czy Ty już całkiem o nas zapomniałaś?Mam nadzieję,że troszku szurasz??
Blog viewtopic.php?f=57&t=53762

Komentarze viewtopic.php?f=28&t=53763
Awatar użytkownika
beata
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

kasia41 pisze:Beata zdjęcia super,widać moc i siłę!!!!!
Ha, dzięki, ale to zdjęcia sprzed 4-6 lat :hahaha: !
Teraz mocy już nieco mniej :lalala: ;).

Jeśli chodzi sprawy techniczne, to jestem słaba, nawet moi sporo młodsi bracia zawsze mają ze mnie ubaw, że w prostym telefonie czegoś nie umiem zrobić ;). Garmin czy inne tego typu urządzenie, sądzę, że by mnie przerósł ...
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bardzo fajnie zdjęcia, co z tego, że stare ;)

Co do techniki, to ja dla odmiany gubię się rzadko, za to mój były był kompletną nogą w tych sprawach. Zawsze mu musiałam wszystko ustawiać w telefonie, w budziku, radiu, naprawiałam sprzęty domowe i tak dalej :spoczko: Inżynierska córka :hej:

Miałam dzisiaj znowu zacząć dietę, ale w pracy mam taką padakę, że nie miałam czasu zrobić sobie porządnego śniadania :lalala: A waga pokazuje jakieś herezje, w życiu nie ważyłam tak dużo! Ale na szczęście nogi jakoś odpoczęły po maratonie i biega mi się już nieco przyjemniej. Chociaż dziś znowu je sobie skatuję na pumpie :bum:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
ASK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 50:08
Życiówka w maratonie: 4:43:44

Nieprzeczytany post

Cześć, ja po weekendzie, pracowitym, byliśmy na komunii, mnóstwo spraw organizacyjnych, więc biegać mogłam dopiero dzisiaj. W zeszłym tygodniu robiłam tylko delikatne przebieżki, a teraz już wracam do mojego planu treningowego, bo połówka we Wrocławiu już za miesiąc z kawałkiem. A teraz w sobotę ok 5 km w ramach sztafety firmowej, musze się wykazać jakoś, żeby nie było, że niby biegam, a wypadnę gorzej niż inni niebiegający :bum: Plan mam taki, że ostatni bieg w środę, w czwartek i piątek będzie regeneracja, a w sobotę idę na maksa jak się uda. Oczywiście do "marnej" :oczko: życiówki Ma_tiki to nawet się nie zbliżę, marzę o 25 minutach.
Awatar użytkownika
Doroteczka
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 58:57
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Cześć Dziewczęta :) rzadko piszę, ale nadrabiam czytanie jak tylko mogę :)

Gratuluję pięknych treningów i życiówek :)
Beata super zdjęcia!! Zacięta jesteś to widać :jatylko:

Oczytałam się o tym Waszym jedzeniu i normalnie wychodzi, że wcale nie tak najgorzej się odżywiam :) A myślałam, że jest kiepsko.
Hmm a mi się całkiem dobrze współpracuje z elektroniką i bardzo często pomagam facetom w ogarnięciu czegoś tam, bo poprzestawiali i naklikali, i już nie mają sił do ustrojstwa...a ja mam sporo cierpliwości :hej:

Dziś u mnie piękna pogoda, wczoraj padało cały dzień. Niedługo idę na bieganie nad Dunaj, potem ćwiczenia i dzień można zaliczyć do udanych :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dalej, wyżej i na przekór!! http://bliczek.pl :)
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

cześć dziewczynki :hej:

Gratulacje udanych biegów, rekordów, treningów itd, jestem z was dumna :sss:
jak dojdę do siebie to sie biore za treningi, chce pobic 'rekord' swój na 15km :oczko: w końcu będe biegła z frankliną, a ona się ściga jak dzik :spoczko:
może uda mi się pojechać w tym tyg. na bieg na 5km w Koszalinie, sprawdzę swoją formę :hahaha:

no więc impreza się udało, nie udała się tylko pogoda, ale cóż, na to akurat wpływu nie miałam, wszytsko inne poszło znakomicie, jedzonko było super, goście zadowoleni, młody się cieszył z prezentów, ufff, nareszcie po wszytskim :bum: :bleble:
serdeczne :hej: pozdro
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
kasia41
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42.23

Nieprzeczytany post

Kate fajnie,że impreza udała się.Najważniejsze,że "komunista" zadowolony.Teraz jeszcze biały tydzień i pi stresie :taktak:
ASK musisz faktycznie dać z siebie sporo,bo przecież to bieg firmowy :oczko:
Paulina też powspominałam sobie sztafety w których brałam udział,oj bardzo dawne czasy,ale jakie emocje :spoczko:
Zawsze biegałam na ostatniej zmianie i to na mnie spadała cała odpowiedzialność :wrrwrr: ale fajnie było!!
Blog viewtopic.php?f=57&t=53762

Komentarze viewtopic.php?f=28&t=53763
PaulinaJ
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:22
Życiówka w maratonie: 3:15:22

Nieprzeczytany post

Dzień dobry !!

Ja już po treningu, koktajl owocowy wypity i więc jestem pełna energii na dalsza cześć dnia :-)

Jutro planuje wstać o 6, zrobic 50min wg planu bo pózniej nie wiem kiedy bede biegać.
O 8:30 mam wizytę u chirurga szczekowego, będziemy usuwać 8kę wiec skończy sie antybiotykiem i pewnie tygodniowa przerwą :wrrwrr:
Wiec i treningi muszę odpuścić!
Awatar użytkownika
cava
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ojejku Paulina, to trzymam kciuki żeby szybko i bezproblemowo poszło z tą ósemką.

Tydzień przerwy to tam żadna przerwa. Odpoczną nogi i polecisz jeszcze szybciej.

A jak ju z przy koktajlach jesteśmy.
Maj to sezon na pokrzywy.
Są teraz najlepsze, takie jeszcze młodziutkie i delikatne. (ale parzą cholery jak wściekłe)
Sobie zbieram i miksuję z koktajlami warzywno-owocowymi.
Awatar użytkownika
ASK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kachita, kojer, Paulina, wykruszyl nam sie jeden zawodnik do sztafety firmowej w sobote i szukam zastepstwa. Ktos zainteresowany? 5 km w Parku Grabiszynskim o 12. Oczywiscie oplata po naszej stronie a gratis dorzucamy udzial w pikniku firmowym po biegu.
Paulina, jakbys mogla pobiec, to nawet z wyrwanym zebem bedziesz najszybsza z mojej firmy :hej:
Awatar użytkownika
kojer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:03

Nieprzeczytany post

ASK pisze:Kachita, kojer, Paulina, wykruszyl nam sie jeden zawodnik do sztafety firmowej w sobote i szukam zastepstwa. Ktos zainteresowany? 5 km w Parku Grabiszynskim o 12. Oczywiscie oplata po naszej stronie a gratis dorzucamy udzial w pikniku firmowym po biegu.
Paulina, jakbys mogla pobiec, to nawet z wyrwanym zebem bedziesz najszybsza z mojej firmy :hej:
Ja niestety nie mogę, jestem w Warszawie w weekend.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ASK pisze:Kachita, kojer, Paulina, wykruszyl nam sie jeden zawodnik do sztafety firmowej w sobote i szukam zastepstwa. Ktos zainteresowany? 5 km w Parku Grabiszynskim o 12. Oczywiscie oplata po naszej stronie a gratis dorzucamy udzial w pikniku firmowym po biegu.
A szukacie kogoś raczej szybszego czy obojętne? ;)
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
ASK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kachita, byle dobiec 5 km. Jak mozesz to dawaj!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ