POLAR RS100
- jacpozn
- Rozgrzewający Się
Witam,
Zastanawiam sie nad kupnem POLARA RS100, chcialbym sie dowiedziec co o nim sadzicie? Moze ktos z Was sam go uzywa? Bede bardzo wdzieczny za wszelkie opinie. Dodam, ze biegam rekreacyjnie a nie wyczynowo dlatego uwazam ze jego funkcje w zupelnosci mi wystarcza.
Pozdrawiam serdecznie
jacpozn
Zastanawiam sie nad kupnem POLARA RS100, chcialbym sie dowiedziec co o nim sadzicie? Moze ktos z Was sam go uzywa? Bede bardzo wdzieczny za wszelkie opinie. Dodam, ze biegam rekreacyjnie a nie wyczynowo dlatego uwazam ze jego funkcje w zupelnosci mi wystarcza.
Pozdrawiam serdecznie
jacpozn
Pozdrawiam serdecznie,
Jacpozn
Jacpozn
- vlad
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
ja tez wlasnie mysle nad tym modelem i timexem T5C411 i zchecia posledze temat,,
polar ma wiecej wierszy i wiekszy wyswietlacz,,a w pazdzierniku wchodzi RS200 i chyba poczekam na niego
polar ma wiecej wierszy i wiekszy wyswietlacz,,a w pazdzierniku wchodzi RS200 i chyba poczekam na niego
- vlad
- Wyga
we wtorek dzwonie do sport profilu bo maja juz RS200.i go zamawiam bo jest lepszy od RS100 a cena o 80zł wyzsza,, wejdz se na http://www.polar.fi/polar/channels/eng/ ... RS200.html i sam ocen go sobie,dokladne wiadomosci we wtorek bo narazie na stronie z opisem niema musza dodac 

- vlad
- Wyga
cena ktora mi podali to 480zł,reszta info jak strone uaktualnia,ale bardziej sie opyla od RS100, bo nietrzeba recznei ustawiac stref bo ma 5 predefiniowanych stref wysiłku i trening interwalowy jak w S210.
-
- Ekspert/Fizjologia
- Kontakt:
A wersja z sensorem szybkości kosztuje 750 zł i przekaz do komputera jest przy pomocy dźwięku.
R.
R.
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
Zagłębiak :uuusmiech:
Jak kiedyś wszedłem na tą stronę, po raz pierwszy, też tak pomyślałem i nie mogłem się nadziwić jak oni mogą w takiej ciepłej kapocie biegać:hahaha:
Jak kiedyś wszedłem na tą stronę, po raz pierwszy, też tak pomyślałem i nie mogłem się nadziwić jak oni mogą w takiej ciepłej kapocie biegać:hahaha:
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
- vlad
- Wyga