buty -prosze o pomoc

zuku
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Witajcie,
zwracam sie do was z prosba o wybranie mi obuwia.
Biegam raczej nieduzo, srednio 3-4godz tygodniowo a najczesciej po kamienistych i nierownych drogach,  ścieżkach leśnych. waga ciała 76kg przy 185 cm takze srednia.
Co do mojej stopy to wiem ze napewno nie mam plaskostopia, a patrzac na moje poprzednie buty wycieraja mi sie raczej zewnetrzne strony obuwia.
Co radzilibyscie dla mnie tak do 250zl z oferty internetowej (nie mam blisko zadnego sklepu), wazne jest aby mialy dobra amortyzacje gdyz mam juz lekko jedno kolano zniszczone.

z gory wam dziekuje
Wojtek

(Edited by zuku at 8:59 pm on July 10, 2005)
PKO
Awatar użytkownika
outsider
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Kliknij tutaj

Niestety ten dobieracz Currexa nie działa (na stronie coś pozmieniali i nie mogę namierzyć czy jest gdzie indziej czy w ogóle usuneli).

Kwadratura koła-kamieniste ścieżki czyli traile ale przy wadze 85kg i wymaganiu dobrej amortyzacji to porządne treningówki.
Szukaj raczej w tych ostatnich i niech mają dobry bieżnik.
Cena raczej trudna do osiągnięcia chyba, że byłaby jakaś przeceniona ostatnia para.

Ustal najpierw swoją pronację, poszukaj w tym co jest jak będą problemy to daj znać klawiaturą.

Ćwiczenia na wzmocnienie mięśni stabilizujących staw kolanowy tutaj plus rozciąganie
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ