Katalog biegów na świecie.

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
~eL
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Cześć.
Nie mogłem znaleźć żadnego odpowiedniego działu na mój temat więc w razie czego proszę o przeniesienie.

W lipcu wyjeżdżam trochę w stronę południowej europy na miesięczny trip. Celem będzie Rzym.
Pomyślałem sobie że to świetna okazja żeby gdzieś za granicą wystartować w jakimś biegu. Nie dla wyniku ale dla przyjemności bo prędko taka okazja się nie nadarzy.

Szukam jakiegoś katalogu i nie mogę nic znaleźć. Oprócz strony MaratonyPolskie ale tam dodanych biegów za granicą jest raptem kilka i żaden mi nie pasuje. Ma ktoś może jakiegoś linka albo podpowiedź gdzie szukać?
No i też pytanie czy takie biegi na 10km albo półmaraton za granicą to jakieś duże koszta?

Pozdrawiam
~eL
PKO
jacekj
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:36
Życiówka w maratonie: 3:48:21
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Sprawdź najpierw: z tego co wyczytać można z różnych relacji to Italiańcy wymagają zaświadczenia od lekarza o przydatności do biegania przy chyba każdej okazji...
~eL
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Nie muszą to być włochy... Będę także w Chorwacji, Słowenii itd. Szukam na razie jedynie katalogu gdzie można poszukać takich biegów.
kingpl
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 45:32
Życiówka w maratonie: 4:22:00

Nieprzeczytany post

New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ