Koszulka kolarska nadaje się do biegania średniasto, bo jeśli włożymy tam coś więcej niż 2 żele to zaczyna się telepać.
Większy plecak przydaje się na wycieczki całodzienne, wyścigi gdzie jest dużo szpeju obowiązkowego.
Dobrze jest nie pakować plecaka do pełna, bo nie ma nic gorszego niż obsługiwanie w biegu plecaka z którego rzeczy się wysypują.
Na zagranicznych biegach rzeczywiście rzadko kiedy jest potrzebny większy wór, ale jeśli szuka się czegoś uniwersalnego, to dobrze sprawdza się coś w okolicach 15-20 litrów. Wejdzie w to zarówno laptop do roboty jak i dodatkowe buty (bo się np. biegnie na siłkę) i ręcznik.
Mi nie przeszkadza trochę za duży plecak jeśli jest w miarę płaski, a nie odstający.
Na codzień używam inov-8 race elite 25, teraz już nie produkowanego. Zastąpił go inov-8 race elite 24.
Przy okazji przekonałem się, że wyłożenie pianką od strony pleców to zawracanie głowy. Tylko zwiększa masę. przez tydzień biegałem z pełnym worem na zawodach. Wór ważył 8-10 kg i nic mi się w plecy nie stało.
Jaki plecak do biegania?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
napieraj.pl
- robertza
- Wyga
- Życiówka na 10k: 44'22"
- Życiówka w maratonie: 3:34'25"
cześć. ma ktoś doświadczenia z plecakiem Inov-8 Race Elite 8? Szukam czegoś małego do biegania. Dwa pytania. Czy wejdzie tam bukłak 2l oraz czy jest możliwość przypięcia kijków?
- we love run -
- harti
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
a co jest nie tak z tym małym Asicsem którego kupiłeś kilkanaście dni temu?robertza pisze:cześć. ma ktoś doświadczenia z plecakiem Inov-8 Race Elite 8? Szukam czegoś małego do biegania. Dwa pytania. Czy wejdzie tam bukłak 2l oraz czy jest możliwość przypięcia kijków?
- robertza
- Wyga
- Życiówka na 10k: 44'22"
- Życiówka w maratonie: 3:34'25"
W zasadzie wszystko super, z tym, że mi go skradziono :/ tego samego dnia.
Już wiem (bo biegałem z innym w Świętokrzyskich), że przydatne są boczne kieszenie i możliwość przypinania
a tamten asics jest super, ale ultra mały
Już wiem (bo biegałem z innym w Świętokrzyskich), że przydatne są boczne kieszenie i możliwość przypinania
a tamten asics jest super, ale ultra mały
- we love run -