Odzież biegowa H&M

Awatar użytkownika
mungo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 3:23:50
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Witam,
w sieciówce H&M tak jak w zeszłym sezonie, tak i w tym można natknąć się na ciuchy do biegania/fitnessu itp. Widzę że w tym roku wybór jest już znacznie większy, choć ceny też trochę podskoczyły. Niemniej jednak do cen Asicsa,Nike czy Adidasa jeszcze daleko a z jakością... No cóż, w zeszłym sezonie kupiłem koszulkę za 20 zł i longsleeve'a za 40 zł i przyznam że są lepsze pod względem odprowadzania potu i wygody niż ich odpowiedniki z serii Response Adidasa, które także posiadam.
Chciałbym dokupić kilka rzeczy, tym bardziej że wizualnie takie ciuchy w h&m bardzo mi odpowiadają - fajne kolory, bez głupich log i napisów, przylegające do ciała. Może ktoś już zaopatrzył się w ubrania biegowe tej firmy i wypowie się jak tam z jakością itp. Byłbym wdzięczny ;)
PKO
manfred
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jak dla mnie to tylko kurtka jest warta uwagi. Szukam czegoś co chroni przed wiatrem a z drugiej strony odprowadza pot.
Awatar użytkownika
barberry
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Ja mam legginsy i są świetne! Mają wszystko czego potrzebuję + parę bajerow spotykanych w renomowanych markach (suwaki z odblaskami na dole nogawek, kieszonka na suwak z tyłu, meshowe wstawki z tylu kolan).
Mam je moze z miesiąc, przeszły już sporo prań i nadal jak nowe :)

Mowa o damskich :)
Awatar użytkownika
mungo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 3:23:50
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Barberry dzięki za opinię. Manfred dlaczego tylko kurtka jest warta uwagi? Chyba nie tylko dlatego,że akurat tego szukasz? Wg mnie akurat do kurtek możnaby było się przyczepić. W sklepie były 2 męskie modele. Jeden z nich był fajny,cienki,lekki i miał fajne kieszenie ale nie posiadał kaptura choć była to kurtka przeciwdeszczowa. Drugi model kurtki natomiast był bardzo fajny,ale tak gruby że gotowałbym się nawet przy minus 10
adamo54
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka w maratonie: 12

Nieprzeczytany post

Jeszcze dawno temu kupiłęm w H&M spodenki do biegania bo wyglądał na solidnie zrobione i z dobrego materiału. Sprawują się dobrze do dnia dzisiajeszego a kupiłem z 4 lata temu. Kiedyś też kupiłem bluzę do biegania i tu niestety rozczarowanie, po pierwszym praniu poszły szwy i po wszystkim więc pewnie to tylko szczęście na jaki gatunek terafisz.
m4rt4
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Nie jestem zadowolona z jakości tych ubrań, jedynie fajnie wyglądają - to muszę przyznać :) Więc może lepiej zainwestować trochę więcej i postawić na jakość.
Awatar użytkownika
Ginger
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Ja mam tylko bluzę z długim rękawem, na polarze. Fajnie się sprawdzała zimą, gdy było tak 0 stopni. Zakładałam koszulkę termoaktywną z długim rękawem i tą bluzę i było dobrze. W marcu ją zabierałam na dłuższe, wieczorne biegi, ale powoli się robi za ciepła. PS. Tak, jestem zmarzluchem ;P
kazik0073
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

jesli jest się początkującym to odzież i obuwie w sumie nie ma aż tak wielkiego znaczenia. Ja zaczynałem w zwykłych adidasach, krótkie spodenki i bluza
MariNerr
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Chyba trzeba będzie kiedyś odwiedzić, bo to już małe przegięcie z tymi napisami firmowymi. Skarpetki z napisem Kalenji powinni rozdawać za darmo w ramach późniejszej reklamy. :oczko: Wczoraj byłem przed samym zamknięciem w Decathlonie i innych niestety nie zdążyłem znaleźć, trzeba będzie chyba jeszcze następnym razem sprawdzić pozostałe działy. :usmiech:
kiss of life (retired)
trucho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:37

Nieprzeczytany post

Czy wiecie, w których H&M w Warszawie mają kolekcje męską? W Promenadzie sklep jest ogromny ale męskiej kolekcji brakuje. Damka prezentuje się bardzo ciekawe.

W Reserved są też ciuchy do biegania, warto zwrócić uwagę, szczególnie jak będą wyprzedaże ;)
Awatar użytkownika
Juannita
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

W Arkadii jest bieda z nędzą, nie zaglądaj nawet.
trucho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:37

Nieprzeczytany post

Sprawdzę może Marszałkowską i DT centrum. Tam jest też ogromny sklep.
Lagertha
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

jak komuś szkoda więcej kasy na bieganie i chce sprawdzić, czy mu się zwyczajnie nie znudzi i czy zapał będzie, to nie widzę nic złego w zakupach w sieciówkach. Potem można przejść na "pro sprzęt" ;)
Rzeczywiste wartości nie są ideami tkwiącymi w głowie, ale czynnymi siłami, które kształtują nasze życie. http://czekoladowapaczka.pl/prezenty-upominki-firmowe/
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ