Misja kamikaze - pólmaraton

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Awatar użytkownika
Iwonka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 49:37
Życiówka w maratonie: 3:48:53

Nieprzeczytany post

No to gratulacje :). Kiedy następny start?
PKO
JanuszCebula
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Iwonka pisze:No to gratulacje :). Kiedy następny start?
Dzięki, z tydzień na forum nie zaglądałem - a zaglądam dzisiaj bo właśnie to dzisiaj miał miejsce kolejny start na 10km i tym razem jestem mega zadowolony bo osiągnąłem swój plan maximum, którego prawdopodobieństwo przed biegiem szacowałem na jakieś 5 - 10% tzn udało mi się zejść poniżej 50 minut i to dosyć sporo - 49:01 to mój dzisiejszy czas i tym razem to już było gdzieś w połowie stawki zawodników.

Jak na niecałe 6 miesięcy biegów z czego 3 miesiące to była tylko bieżnia na siłowni to te wyniki (a szczególnie ten dzisiejszy) są dla mnie ogromną motywacją do dalszych biegów i do dalszego wybijania się ponad przeciętność w sporcie w którym zawsze byłem po prostuj słaby i brakowało mi do niego wytrwałości.
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

brawo Janusz :hej:
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
blackmar
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 48 min
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Progresja na początku jest bardzo duża ponieważ startujesz z bardzo niskiego pułapu. Dopiero później urwać pół minuty na 10 km będzie bardzo trudno i będzie kosztowało wiele wysiłku. Ale sam trening to już przyjemność. Słuchaj audiobooków albo podcastów przy bieganiu, bieganie + rozrywka, piękna sprawa .
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ