Bieganie i odchudzanie to takie tam pie.....nie

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
axell
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

rydwanyognia pisze:Przyczynę już zdiagnozowałem :D To od leków które biorę ;) Zaburzają one gospodakę hormonalną i stąd to przybranie na wadze moi drodzy fachowcy znawcy od biegania. Ponownie się potwierdziło aby nie sugerować się tym co jakiś pseudo znachor pisze w internecie ;)
A co to za leki? Bo mi nadal się nie chce wierzyć żebyś przy takim odżywianiu tyle przybrał na wadze - chyba że leczyłeś się czekoladą - tabliczka po każdym posiłku.
PKO
Awatar użytkownika
kfadam
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1.05

Nieprzeczytany post

rydwanyognia pisze:Przyczynę już zdiagnozowałem :D To od leków które biorę ;) Zaburzają one gospodakę hormonalną i stąd to przybranie na wadze moi drodzy fachowcy znawcy od biegania. Ponownie się potwierdziło aby nie sugerować się tym co jakiś pseudo znachor pisze w internecie ;)
Pieprzycie kolego, leki bardzo często powodują zaburzenia hormonalne ale by tak przytyć jak to opisałeś trzeba czegoś więcej niż kilka kanapek, skromny obiad i co nieco na kolacje.
atre99
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Niech zgadnę, te leki to na schizofrenie? Jeśli tak to zmień leki bo po wypowiedziach wyżej widać że nie działają.
rydwanyognia
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 42

Nieprzeczytany post

..
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2014, 23:31 przez rydwanyognia, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
klosiu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:40

Nieprzeczytany post

Jak zapytam dlaczego w wyścigu mtb uzyskałem 5 minut gorszy czas niż w zeszłym roku, mimo że podobnie trenowałem i wydawało mi się że mam lepszą formę, to też będziesz wymyślał najróżniejsze przyczyny, dopóki nie wspomnę, że problem sam zdiagnozowałem, bo złapałem gumę i przez większość trasy wiał niesprzyjający wiatr. A ty się na niczym nie znasz, bo na to nie wpadłeś. Trzeba być idiotą żeby tego nie rozumieć. Ewentualnie trollem, żeby mieć polewkę z takiej oczywistości.
The faster you are, the slower life goes by.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ