Mattoni Olomouc Half Marathon 2014
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 49:53
- Życiówka w maratonie: brak
Hej,
ja też się wybieram, ale nawet nie wiedziałem, że w tak doborowym towarzystwie (Twoim i tej dwójki
).
W ogóle dość mało wiadomo o tym biegu, ale czytałem na jakimś forum, że to normalne i że 2-3 tygodnie przed startem dostaje się na mejla full wypas informacje.
Z tym autografem, to myślę, że jak dobiegnę do mety, to oni już będą w hotelu
. Planuję pobiec 1h50min (będzie to 2. mój półmaraton; 1. będzie 17 maja Polsko-Czeska Dwudziestka Kudowa-Hronov-Kudowa, z tym że zdecydowanie na zaliczenie, bez biegnięcia na jakiś super czas).
A w ogóle, to pierwszy raz będziesz biegł w Ołomuńcu? Jak nie, to będę wdzięczny za wszelkie rady
. Jaka trasa, organizacja, itp.?
Pozdr.
ja też się wybieram, ale nawet nie wiedziałem, że w tak doborowym towarzystwie (Twoim i tej dwójki

W ogóle dość mało wiadomo o tym biegu, ale czytałem na jakimś forum, że to normalne i że 2-3 tygodnie przed startem dostaje się na mejla full wypas informacje.
Z tym autografem, to myślę, że jak dobiegnę do mety, to oni już będą w hotelu

A w ogóle, to pierwszy raz będziesz biegł w Ołomuńcu? Jak nie, to będę wdzięczny za wszelkie rady

Pozdr.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Też się wybieram, bo z Pragi mam rzut beretem, a lubie czeskie biegi:) Ale jeszcze tam nie biegłam, wiec nie wiem co i jak:D
- TajPan
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Nie biegłem nigdy w Czechach. Impreza z relacji znanych mi ludzi bardzo OK. Zobaczymy.
A propos Wilsona i hotelu - zapomniałeś o post race party - taniec z Edną, bo z chłopakami nie lubię. Ale miło mi będzie z Wami.
Znak szczególny - czerwona koszulka z napisem Polska na plecach i wielkim białym orłem z przodu.
A propos Wilsona i hotelu - zapomniałeś o post race party - taniec z Edną, bo z chłopakami nie lubię. Ale miło mi będzie z Wami.
Znak szczególny - czerwona koszulka z napisem Polska na plecach i wielkim białym orłem z przodu.
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 49:53
To już trochę wiesz o biegu, nie wiedziałem, że jest post race party
. Ale na pewno wezmę udział.
Ogólnie wygląda na to, że organizacja na najwyższym poziomie.
Będę wypatrywał Twojej koszulki, może uda się jakoś spotkać. Sam jeszcze nie wiem w czym pobiegnę
.

Ogólnie wygląda na to, że organizacja na najwyższym poziomie.
Będę wypatrywał Twojej koszulki, może uda się jakoś spotkać. Sam jeszcze nie wiem w czym pobiegnę