Cena pakietu w biegu ,,Biegnij Warszawo''

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Luis1
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 36:08
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Właśnie otrzymałem wiadomość zachęcającą do startu w biegu ,,Biegnij Warszawo''. Zastanawia mnie jedna sprawa, chyba najważniejsza, dlaczego koszt zapisu to 89 złotych? Dlaczego organizator aż tak droga ceni sobie swój bieg, do którego miał zawsze dofinansowanie od miasta stołecznego Warszawa? Na tym biegu ani nie ma nagród, ani losowania, tylko woda na punkcie odżywczym. Wystarczy porównać organizację kilku innych biegów w Warszawie i cenę pakietów, aby zobaczyć, że bieg ,,Biegnij Warszawo,, nie jest wart takiej ceny. Dlatego ja w tym roku zdecydowanie odpuszczam start w tym biegu, a Wy?
PKO
Awatar użytkownika
jabbur
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:38:22
Życiówka w maratonie: 3:02:19
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Płacisz za ekskluzywne doznania. Nie każdy może powiedzieć "było mi dane POBIEC w Tłocz Się - tfu - Biegnij Warszawo"
_____
100HRMAX.PL: piszę | focę | komentuję
Awatar użytkownika
JayJay
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 48:33

Nieprzeczytany post

czyżby galopująca inflacja? :hahaha: a może w pakiecie dają złote sznurówki :oczko:
Obrazek Obrazek

Zapraszam do siebie: Leśnymi duktami podróże
Kolaj
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48
Życiówka w maratonie: 4:50

Nieprzeczytany post

Bieg zoo - 89zł. Ale to prawda, że są i tańsze. Cena jest po prostu miejscem przecięcia się krzywej podaży i popytu. A ten bieg cieszy się rosnącą popularnością, więc coraz wyższa cena nie powinna dziwić.
Daniel92
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 42:58

Nieprzeczytany post

ja tez sie zastanawialem nad rezygnbacja w tym roku z tego biegu
pakiety baaardzo ubogie za taka cene trasa jest slaba co roku
w zeszlym roku wpuscili na poczatek grupe 500 osob z jakiejs fundacji ktorzy skutecznie blokowali caaaly przeplyw biegaczy trzeba bylo przynajmniej puscic ch z 10 min wczesniej to by nie blokowali ruchu
kupe kasy sie tam placi i traktuja czlowieka jak petenta ktoru ma zaplacic i tyle

dla porownania OWM w tym roku placilem w pierwszym terminie 79 PLN
i mam czapke plecak worek talon na buty wartosci 100 PLN jakies znizki do saturna na sprzet biegowy do tego bieg i cala otoczke na ktora taka kasa poszla ze glowa mala ale czuje sie tam jak by kazdy byl wazny i kazdego chca w pewiensposob dopiescic
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

oj tam. co roku ta sama dyskusja. mozna sobie odnaleźć wątki dot. zeszłego roku. akurat wysokość opłaty to jeden z najmniejszych zarzutów do tej imprezy. pamietacie wypadek smiertelny + skandaliczne postanowienia regulaminu? tak na szybko przegladajac to, widze, ze te kontrowersyjne postanowienia zniknely, ale co za niespodzianka - sa w regulaminie Samsung Irena (ten sam organizator).
odpuszczam jak co roku.
Obrazek
Awatar użytkownika
szymcu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:51

Nieprzeczytany post

Chyba bardziej "maszeruje kibicuje" :hej:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ