Timex Bodylink a Polar S625X
- nikt
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
thx, mam nadzieje że wkrótce będe go testować, bo ma przyjść do mnie kilka sztuk. Ja jeżdże głównie na szosówce więc hac 4 plus jest dla mnie bardzo atrakcyjny, używa go zreszta USPS -- > Discovery channel od następnego sezonu. Wydaje mi się również że jest dużo lepszy od polara, no i może ma tylko jedną wade, brak IR.
nikt
-
- Dyskutant
Witam
Czy wie ktoś z was który model Bodylink ma funkcję końcowego tętna na każdym okrążeniu.
Od 3 dni posiadam model T59571 i nie ma w nim tej funkcji, jak odczytuje dane z treningu- po treningu to mam mozliwość zobaczenia tylko średniego tętna na każdym okrążeniu, brakuje mi końcowego, które dla mnie jest najważniejsze.
Mam jeszcze mozliwość wymiany tego modelu na inny i czy ktoś z was wie jakie modele Bodylink mają tę funkcje ?
proszę o odpowiedź
bardzo ważne
Pozdro
Czy wie ktoś z was który model Bodylink ma funkcję końcowego tętna na każdym okrążeniu.
Od 3 dni posiadam model T59571 i nie ma w nim tej funkcji, jak odczytuje dane z treningu- po treningu to mam mozliwość zobaczenia tylko średniego tętna na każdym okrążeniu, brakuje mi końcowego, które dla mnie jest najważniejsze.
Mam jeszcze mozliwość wymiany tego modelu na inny i czy ktoś z was wie jakie modele Bodylink mają tę funkcje ?
proszę o odpowiedź
bardzo ważne
Pozdro
- nikt
- Wyga
sorry, z tego co wiem to żaden z timexów tego nie ma...
jest jedynie max tętno każdego okrążenia...
ale jeżeli chcesz się dowiedzieć tego jest możliwość poprzez dokupienie data recorderu i odczytaniu tego z komputera (u mnie najtaniej
)
jest jedynie max tętno każdego okrążenia...
ale jeżeli chcesz się dowiedzieć tego jest możliwość poprzez dokupienie data recorderu i odczytaniu tego z komputera (u mnie najtaniej

nikt