ORLEN Warsaw Marathon 2014

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
jabbur
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:38:22
Życiówka w maratonie: 3:02:19
Kontakt:

Nieprzeczytany post

pgkedzior pisze:Jak coś to dostępne są na stronie maratonu zdjęcia z trasy :) 5, 35, 40 km i meta z kilku ujęć :) Kolejna pochwała dla orga ;)
Cud. Cud się stał i fotomaraton obrobił materiał w 4 dni :)
- pochwała dla orga.
_____
100HRMAX.PL: piszę | focę | komentuję
PKO
tajt28
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:48 min
Życiówka w maratonie: 3:05:30

Nieprzeczytany post

Jabbur, tak patrzę, że mamy przyjemność (tak?) gościć na 5km na jednych fotach.
:hej:
Obrazek
Awatar użytkownika
MEL.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:56
Życiówka w maratonie: 3:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

human pisze:A jak się do sprawy wygranej I stopnia ustosunkują Organizatorzy ? Będzie jakieś oświadczenie, drugie losowanie...
Jest dokładne wyjaśnienie: http://www.orlenmarathon.pl/node/440

"...Wkrótce przekażemy informacje na temat powtórnego przeprowadzenia losowania nagród, które nie zostały wydane."
pgkedzior
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 45:02
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

MEL. pisze:
human pisze:A jak się do sprawy wygranej I stopnia ustosunkują Organizatorzy ? Będzie jakieś oświadczenie, drugie losowanie...
Jest dokładne wyjaśnienie: http://www.orlenmarathon.pl/node/440

"...Wkrótce przekażemy informacje na temat powtórnego przeprowadzenia losowania nagród, które nie zostały wydane."
Nie wiem co Wy o tym sądzicie, ale mnie zaskakują bardzo pozytywnie :) Myślałem, że powołają się na przytoczony na poprzednich stronach paragraf o przepadnięciu nagrody :) a Ci jeszcze inne osoby sprawdzili :)

No nic..trzeba czekać... nadzieja umiera ostatnia :bum:
Awatar użytkownika
lipton
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42:44

Nieprzeczytany post

jabbur pisze: Cud. Cud się stał i fotomaraton obrobił materiał w 4 dni :)
- pochwała dla orga.
Wydaje mi się że były jakieś naciski ze strony Orlenu, żeby zdjęcia z tych punktów udostępnić im w miarę szybko. Ja np. mam u siebie kilka zdjęć na których mnie prawie w ogóle nie widać (a mam prawie 2 metry wzrostu :P ), a już np. moja siostra ma kilka zdjęć na których jej w ogóle nie ma. Pewnie po prostu wrzucali do profilu wszystkie zdjęcia odpowiadające międzyczasowi zawodnika z danego punktu +/- 2-3 sekundy. Chyba tylko część fotek z mety jest "zindywidualizowana". Ciekaw jestem czy Fotomaraton na swojej stronie udostępni jeszcze jakieś zdjęcia, których nie udostępnił Orlenowi i będzie je sprzedawał, moim zdaniem jest to bardzo możliwe.

Tak czy inaczej ogromny plus dla Orlenu za te fotki. Z resztą kolejny plus, bo naprawdę nie ma się do czego przyczepić w temacie organizacji.
10k - 40:50 - 23.05.2015 / 15k - 1:03:56 - 23.11.2014 / 21k - 1:31:38 - 30.03.2014 / 42k - 3:16:26 - 11.10.2015
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=27&t=44539]Blog[/url] -> [url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=28&t=44554]Komentarze[/url]
[url=https://connect.garmin.com/modern/profile/filiplipowski]Garmin Connect[/url]
Awatar użytkownika
mruta92
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 57 min

Nieprzeczytany post

Biegłam na "dychę", świetna atmosfera, fajna trasa, dobra pogoda, wszystko na PLUS :)
Jak najbardziej biegnę też za rok :)
Vroo
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Odnośnie pechowca, który oddał pakiet - można stracić Mercedesa, ale zachować klasę. :-)

Obrazek
Awatar użytkownika
Grzegorz_K13
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:33:50
Życiówka w maratonie: 02:37::01

Nieprzeczytany post

Wiecie może jak pobrać zdjęcia ze strony Orlenu, jeśli nie ma się konta? Zapisywanej się w biurze, ale moje zdjęcia są do pobrania..
AZS AWF WARSZAWA

PB Maraton 02:37:01
Awatar użytkownika
MEL.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:56
Życiówka w maratonie: 3:43
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Hmmm... może rozwiązaniem będzie pomoc dobrych ludzi...? Napisz mi w prywatnej wiadomości swój numer startowy i adres e-mail, to ściągnę Ci te fotki i przyślę.
Awatar użytkownika
barberry
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Te same zdjecia sa tez juz na fotomaraton.pl Wystarczy wpisac numer startowy:)
shczwany
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 44:52
Życiówka w maratonie: 3:40:35

Nieprzeczytany post

Dzisiaj odebrałem plecak Asicsa jako wylosowaną nagrodę. Fajowy, szczególnie ze planuję sezon w górach.

Dzięki Ci Orlenie! :hej:
Awatar użytkownika
ORLEN Warsaw Marathon
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Kolaj pisze:
f.lamer pisze:
MEL. pisze:A ktoś wie, jaki numer wygrał auto na maratonie?
może jeszcze nie wszystko stracone? niby wylosowany został 5014, ale nie spełnia regulaminowych wymogów (na filmach z trasy osoba z tym nr nie wygląda na michała czarneckiego).
jestem ciekaw co zrobi organizator
Hehe, no niezły zgryz :)
Wyniki losowania wraz z wyjaśnieniem zostały podane na stronie http://www.orlenmarathon.pl/node/440.
Awatar użytkownika
ORLEN Warsaw Marathon
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

lipton pisze:Pewnie powtórzą, w regulaminie loterii jest:

1.8. Loteria przeznaczona jest wyłącznie dla pełnoletnich osób fizycznych, które REGULAMINOWO ukończyły ORLEN Warsaw Marathon albo Bieg na 10 kilometrów, to znaczy są zarejestrowane przez system rejestrujący DomTel, jako osoby przekraczające linię mety.

A w regulaminie imprezy jak byk stoi napisane:

12. E. Przekazanie swojego numeru startowego innej osobie spowoduje dyskwalifikację zawodnika, ponieważ prawo do uczestnictwa w Maratonie nie podlega przeniesieniu na osoby trzecie ani wymianie na pieniądze.

Czyli Pani z numerem 5014 jest zdyskwalifikowana, więc nie ukończyła regulaminowo maratonu i nie może wziąć udziału w loterii.

EDIT.

Chociaż w sumie z tym powtórzeniem loterii nie wiem jak będzie, bo znalazłem jeszcze coś takiego:

5.9. W razie niemożliwości wydania nagrody Laureatowi z przyczyn leżących po stronie Laureata lub w przypadku gdy odmówi on przyjęcia nagrody, traci on prawo do nagrody, a nagroda zostaje własnością Organizatora.
Jak już wspomnieliśmy w poprzedniej odpowiedzi, wyniki losowania wraz z wyjaśnieniem zostały podane na stronie http://www.orlenmarathon.pl/node/440.
Awatar użytkownika
ORLEN Warsaw Marathon
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

human pisze:
f.lamer pisze:organizator to zna problem i teraz się sam zastanawia co zrobić.
reklamacji na razie nie mam do czego wnieść, bo formalnego ogłoszenia wyników nie ma, a jak już będzie to deadline na reklamacje jest do 26 maja
Wczoraj widziałem całą listę laureatów, dziś już nie widzę. Źle szukam czy jej rzeczywiście nie ma ?
Lista podana jest na stronie http://www.orlenmarathon.pl/node/440.
Awatar użytkownika
ORLEN Warsaw Marathon
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

sevrond pisze:No to niezłe jajca z tym Mercedesem.
Gdyby pobiegł za gościa kolega pewnie nic by nie wyszło na jaw ;)

A mój problem jest taki że w treningach OWM miałem wysoka frekwencje i miałem dostać zwrot opłaty przed maratonem. Niestety dalej cisza, ma ktoś podobnie?
Jeśli do 07.04 podałeś swojemu trenerowi numer id, a także spełniłeś wymóg frekwencyjny, to w ciągu dwóch tygodni od zakończenia ORLEN Warsaw Marathon ktoś powinien się z Tobą skontaktować w celu ustalenia numeru konta, na jaki ma zostać dokonany zwrot opłaty startowej. Jeśli w tym terminie nic się nie zmieni - koniecznie napisz na adres info@orlenmarathon.pl.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ