NIKE w Polsce

Awatar użytkownika
dargch
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Czy ktoś zna może dobrze zaopatrzony sklep ze sprzętem biegowym Nike?
[i]poranne biegi nikomu nie zaszkodziły[/i]
PKO
Awatar użytkownika
rono
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Z całym szacunkiem dla tej marki. W jednym z bardziej "chodliwych" sklepów z obuwiem do biegania w Łodzi przymierzyłem dziś trzy pary niezłych butów z serii Bowermann. Nie mam żadnego interesu w tym, by kłamać, ale każada para była innaczej "zwichrowana", a różnica w długości (tak, długości) między lewym a prawym butem jednej pary (wyjętej z jednego pudełka) wynosiła 0,5 cm! Ludzie uważajcie! Każcie sobie przynieść 10 par i kupujcie jak najdłużej możecie. To wasze pieniądze i nogi! Pozdrowienia.
Awatar użytkownika
dargch
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nike rzeczywiście ma nieciekawe buty  (m.in mało trwałe - miałem kiedyś, w początkach mojego biegania, jedną parę). Ale np. kurtki z serii Sphere Pro są niezłe. I ciężko dostępne :zero:.
Awatar użytkownika
FiLiPuS
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

osobiście jeszcze nie znam się zbytnio na sprzęcie, ale jedno jest pewne (przynajmniej dla mnie) reebok jest najlepszy (no ewentualnie adidas), od początku staram się trzymać tej pierwszej firmy, natomiast ostateczny wybór należy do ciebie ;)
dzień bez biegania to dzień stracony
Olek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nie znam takiego sklepu niestety. Na niektórych imprezach biegowych pojawia się stoisko Nike`a i to jest chyba najlepsza okazja do zakupu.

Poza tym chciałbym stanąć w obronie tej marki, no może nie całej, ale modelu Nike Pegasus. Biegam w tych butach i jestem z nich bardzo zadowolony. Mają fanastyczną amortyzację, co przy moich kłopotach ze stawami kolanowymi i kręgosłupem jest super ważne. Biegałem już w różnych butach i te wyjątkowo dobrze mi pasują.
biegowa recydywa
Awatar użytkownika
lezan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zgadzam sie z Olkiem- Pegasus sa swietne. A z Nike ubran jak podkoszulka czy spodenki kolarskie bez wkladu (do triathlonu) zrobione z materialu Dry-fit czy tez idealna na rower kurtka z odpinanymi rekawami zrobiona z oddychajacego Clima-fit estem niezwykle zadowolony.
If God invented marathons to keep people from doing anything more
stupid, triathlon must have taken Him completely by surprise
Awatar użytkownika
ulka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Duże przeceny obuwia Nike są w Fashion House. Jeżeli ktoś jest ze Śląska, to sklep znajduje sie w Sosnowcu na ul. Orląt Lwowskich. W okolicach Warszawy też chyba jest tego typu sklep, ale głowy nie dam.
Ja zakupiłam kolejną parę Pegasusów za 199 zł., jak tłumaczył sprzedawca - "schodzą z tego koloru" :)
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe
Awatar użytkownika
dargch
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Byłem dzisiaj w Galerii Mokotów w (chyba) firmowym sklepie Nike - Sphere Pro Jacket dostępny tylko w jednym kolorze za cenę sześciu paczek pln. Na ebay'u nowe w opcji "buy it now" zaczynają się od czterdziestu dołków ale nie zawsze od razu w potrzebnym rozmiarze i kolorze.
Awatar użytkownika
dargch
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nike Sphere Pro dzisiaj był już "tylko" po cztery paczki pln :). Oby, w takim tempie, taniał tak dalej :hahaha:.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ