Movescount -SUUNTO
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
niemożliwe żeby nie dało się zrobić takich treningów, kolega Piechu pokazał kawałek jakiegoś treningu który ktoś lub on tworzył , a podobno app zone jest tak rozbudowany, to co można tam zrobić ? ktoś może podać przykładowy trening który stworzył
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
to nie ja tworzyłem - nie jestem fanem filozofii suunto. To screen od DCR'a i podejrzewam, że na 99.9999999999% to nie jest żaden zaprogramowany trening a po prostu podsumowanie aktywności z ręcznie łapanymi lapami. Takiego treningu, o którym Ty piszesz na Ambicie nie zaprogramujesz.vincec pisze:niemożliwe żeby nie dało się zrobić takich treningów, kolega Piechu pokazał kawałek jakiegoś treningu który ktoś lub on tworzył , a podobno app zone jest tak rozbudowany, to co można tam zrobić ? ktoś może podać przykładowy trening który stworzył
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
Ja mogę tylko dodać i porównać tę trzy modele. Jak dla mnie 620 i fenix to dwa różne urządzenia. Fenixa 2 bardzo chwalę. Jak ktoś się przesiada z 1 będzie mega zadowolony.Kolaj pisze:No, jak się czyta wątek o F2, to daleko tam od zachwytu.
-
- Wyga
próbowałem oglądałem ale to jest jakaś masakra , nie znalazłem nic co mnie zainteresowało , ale szukam dalejmałymiś pisze:A czemu się nie zalogujesz do movescount? Zobacz sam, tam ludzie udostępniają kody źródłowe w app zonie.
-
- Wyga
właśnie zauważyłem 
ale AMBIT 2 mi się podoba , mimo że korzystam od roku z Garmina 610 (zero problemów , treningi wgrywam udziwnione i wszystko gra) to i tak ten sunnciak przypadło mi do gustu , ale tworzenie tych treningów , to wyższa szkoła jazdy
jak na razie nikt nie napisał że stworzył jakąś apkę , zauważyłem że ludziom korzystającym z tego zegarka nie są potrzebne udziwnione treningi , bo pewnie większość z nich to zaprawieni w boju ultrasi
ale i tak szukam kogoś kto ma ten zegarek i tworzy lub korzysta z treningów, jak jest taka osoba niech piszę
póki się nie upewnię na 100 % że się nie da , to szukam dalej

ale AMBIT 2 mi się podoba , mimo że korzystam od roku z Garmina 610 (zero problemów , treningi wgrywam udziwnione i wszystko gra) to i tak ten sunnciak przypadło mi do gustu , ale tworzenie tych treningów , to wyższa szkoła jazdy

jak na razie nikt nie napisał że stworzył jakąś apkę , zauważyłem że ludziom korzystającym z tego zegarka nie są potrzebne udziwnione treningi , bo pewnie większość z nich to zaprawieni w boju ultrasi
ale i tak szukam kogoś kto ma ten zegarek i tworzy lub korzysta z treningów, jak jest taka osoba niech piszę
póki się nie upewnię na 100 % że się nie da , to szukam dalej

-
- Wyga
jednak coś tam znalazłem 
http://users.dsic.upv.es/~rparedes/running/index.html
z tej strony wynika że można zrobić udziwniony trening nawet z określeniem tempa lub tętnem na poszczególnych odcinakach
szukamy dalej

http://users.dsic.upv.es/~rparedes/running/index.html
z tej strony wynika że można zrobić udziwniony trening nawet z określeniem tempa lub tętnem na poszczególnych odcinakach
szukamy dalej

- tomasir
- Zaprawiony W Bojach
pozwolę sobie podczepić się pod wątek o movescount
Powiedzcie mi czy movescount daje możliwość wrzucania treningów z gps z komórki (nie iphona)? Bo przeglądałem tak ich stronę i nigdzie tego nie wypatrzyłem
Powiedzcie mi czy movescount daje możliwość wrzucania treningów z gps z komórki (nie iphona)? Bo przeglądałem tak ich stronę i nigdzie tego nie wypatrzyłem
zgodnie z naturą!
- Johnny Żuberek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 49:18
- Życiówka w maratonie: DNF
- Kontakt:
Jest chyba plugin, żeby wrzucać z MotoActv. Jak wygląda z innymi komórkami, nie wiem
PB: 1000m - 3:54,7 * 5k - 24:01 * 10k - 49:18 * HM - 2:02:26
ZCZASODYSTANSEMZMAGACTWO *** POCHWAŁOZJEBKOPORADNIA *** STARE_DZIEJE *** STARA_KOMENTOWNIA

ZCZASODYSTANSEMZMAGACTWO *** POCHWAŁOZJEBKOPORADNIA *** STARE_DZIEJE *** STARA_KOMENTOWNIA