boczki i oponka na brzuchu - jak sie pozbyc
Moderator: beata
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
- Życiówka w maratonie: brak
Dziś 17-ty waga poranna 78,7 kg. Diety. Dzień 1.
- zapa
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 46:00
- Życiówka w maratonie: 03:48:52
- Kontakt:
Jeden dzien i juz kilo?
Co to za dieta? Jakieś ćwiczenia ?
Może jedz mniej budyniu
Trzymam kciuki
Co to za dieta? Jakieś ćwiczenia ?
Może jedz mniej budyniu
Trzymam kciuki
Zapraszam: http://www.biegamblog.pl - wyjątkowy blog o bieganiu - testy, recenzje, porady, relacje,
- kfadam
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1.05
Nie łapie piszesz 17 a post wczorajszy rozumiem że podajesz date
Czyli waga startowa to 78,7 ten pomiar wieczorny jest nie istotny.
Nie piszesz na jaką diete się zdecydowałeś tak czy inaczej wage kontroluj zawsze rano przed piciem i posiłkiem, sprawdzaj też obwody ( pas, udo, klata) to w pierwszych tygodniach jest bardziej miarodajne.
Sukcesu zycze.
Czyli waga startowa to 78,7 ten pomiar wieczorny jest nie istotny.
Nie piszesz na jaką diete się zdecydowałeś tak czy inaczej wage kontroluj zawsze rano przed piciem i posiłkiem, sprawdzaj też obwody ( pas, udo, klata) to w pierwszych tygodniach jest bardziej miarodajne.
Sukcesu zycze.
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
Robie to pod okiem dietetyka, gdzie dziennie rano i wieczorem wysyłam pomiary wagi masy tłuszczu i wody. 17-ty czyli dziś to pierwszy dzień.
- klosiu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:40
Napisz co to za dietetyk żeby było wiadomo kogo unikać. Chcesz zrobić bilans kaloryczny -9000kcal dziennie? Powodzenia .
Wynik też raczej nie zyska przy takim wyniszczaniu organizmu.
Z ciekawości - jesz coś w ogóle?
The faster you are, the slower life goes by.
- kambodja
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
podpisuję sięklosiu pisze:Napisz co to za dietetyk żeby było wiadomo kogo unikać. Chcesz zrobić bilans kaloryczny -9000kcal dziennie? Powodzenia .
Zaczęłam biegać pod koniec maja 2013 i chyba się uzależniłam
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
Bez paniki: wartość energetyczną na ta chwilę mam ustaloną poniżej 1400 Kcal, węglowodany 39%, białko 23%, tłuszcze: 37% oraz błonnik 20%. Głodny nie chodzę mam w ciągu dnia 5 posiłków. Na tą chwilę zrzucamy wodę, bo z pomiaru wyszło że mam jej za dużo. Na razie czuje się normalnie, nie mam uczucia głodu. Wieczorem napiszę więcej.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:21
Ja tez zrzucam wode pare razy dziennie w kibelku ale zeby dietetyk byl do tego potrzebny ? To juz zaczyna trącic jakims fetyszem...jedz_budyn pisze:Bez paniki: wartość energetyczną na ta chwilę mam ustaloną poniżej 1400 Kcal, węglowodany 39%, białko 23%, tłuszcze: 37% oraz błonnik 20%. Głodny nie chodzę mam w ciągu dnia 5 posiłków. Na tą chwilę zrzucamy wodę, bo z pomiaru wyszło że mam jej za dużo. Na razie czuje się normalnie, nie mam uczucia głodu. Wieczorem napiszę więcej.
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
Ostatni posiłek był o 19-stej, jest po godzinie 22-giej - na tą chwilę waga wskazuje 77,7 kg, zobaczymy jak będzie po 5 rano.
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
Niezależnie czy biegam czy nie mam dziennie spożywać 1400 kcal.guerlainn pisze:A te 1400 kcal to z bieganiem czy bez?jedz_budyn pisze:Bez paniki: wartość energetyczną na ta chwilę mam ustaloną poniżej 1400 Kcal
18 kwietnia, dzień drugi, poranna masa 76,5 kg.
Jutro dietetyczka zmienia mi menu.
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2014, 08:07 przez jedz_budyn, łącznie zmieniany 1 raz.
- kfadam
- Zaprawiony W Bojach
31,2 kg. w noc to piorunujący wynik
Dziwne te spadki wagi, nawet na pełnej głodówce ciężko stracić 1kg. w dzień a nie sądze by te 77kg było przy 150cm. wzrostu. Czy po za samą dietą coś łykasz??
Dziwne te spadki wagi, nawet na pełnej głodówce ciężko stracić 1kg. w dzień a nie sądze by te 77kg było przy 150cm. wzrostu. Czy po za samą dietą coś łykasz??
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
Poprawiłem błąd powinno być 76,5 kg. Dostałem do tego jakieś ziołowe fiolki które mam pić przed śniadaniem i kolacją. Oprócz zwykłych płynów typu czarna gorzka kawa czy zielona herbata mam wypijać 2-3 litry mineralnej niegazowanej. Na pomiarach zauważyłem ze wody ubywa, a masa tluszczowa na wadze się zwiększa. Było to do przewidzenia. Zobaczymy co dalej.
Aha, 3x dziennie potas, i warzywa do wybranych posiłków które maja w sobie potas. Niby ma to na celu przyspieszenie pozbycia się toksyn i nadmiaru wody.
Wzrostu mam 176 cm.
Aha, 3x dziennie potas, i warzywa do wybranych posiłków które maja w sobie potas. Niby ma to na celu przyspieszenie pozbycia się toksyn i nadmiaru wody.
Wzrostu mam 176 cm.
- kfadam
- Zaprawiony W Bojach
powiedz mi czy i ile masz w diecie węglowodanów o wysokim IG i jak częst je jesz??
Ostatnio Yurek wspominał że wprowadzają ziółka na spalanie tkanki tłuszczowej, a skład mieszanki jest taki że z człowieka powinno aż parą buchać. Tak czy inaczej termogenezą wielkich osiągnięć bym się nie spodziewał ( czytałem jakieś badania i to niewielki procent możliwości )
Duże ilości płynów też nie są wskazane, zaburza to elektrolity itd.
Ostatnio Yurek wspominał że wprowadzają ziółka na spalanie tkanki tłuszczowej, a skład mieszanki jest taki że z człowieka powinno aż parą buchać. Tak czy inaczej termogenezą wielkich osiągnięć bym się nie spodziewał ( czytałem jakieś badania i to niewielki procent możliwości )
Duże ilości płynów też nie są wskazane, zaburza to elektrolity itd.