ORLEN Warsaw Marathon 2014
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Pytanie do doświadczonych kolegów. Wg prognoz może nas jutro zmoczyć deszczyk, czy macie jakieś porady w tym temacie? Czy mam kogoś prosić o stanie na trasie ze skarpetami na zmianę, itp?
5 km 00:22:32 (Grand Prix Pionek 13.10.2013), półmaraton 01:58:57 (8 Półmaraton Warszawski 2013) maraton 04:13:37 (35 MARATON WARSZAWSKI 2013)
- harti
- Zaprawiony W Bojach
już się doczytałem w informatorze, że ten "voucher" jest na Pasta Party, mogli na nim napisać po prostu "pasta party"..
a co do deszczu, może trochę pokropi.. spokojnie, nie będzie ulewy, oberwania chmury, powodzi itp. więc nie wiem o co Ci chodzi z tymi skarpetkami na zmianę
nie biegałeś nigdy w deszczu? mi tak biega się o wiele lepiej i liczę właśnie na to że będzie nie więcej niż 10 stopni, chmury, jakiś przelotny deszcz.. tydzień temu w Paryżu biegłem w "upale" i końcówka to były tortury..
a co do deszczu, może trochę pokropi.. spokojnie, nie będzie ulewy, oberwania chmury, powodzi itp. więc nie wiem o co Ci chodzi z tymi skarpetkami na zmianę

-
- Dyskutant
Dzięki za info, w deszczu biegałem, nie ma z tym problemu. Ciekawi mnie co ze stopami jeśli będą mokre. No nic, nie ma co się martwić na zapas.
5 km 00:22:32 (Grand Prix Pionek 13.10.2013), półmaraton 01:58:57 (8 Półmaraton Warszawski 2013) maraton 04:13:37 (35 MARATON WARSZAWSKI 2013)
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 39:48
- Życiówka w maratonie: 3:09:32
Są dwa vouchery. Jeden na pasta party, a drugi do strefy gastro. Z tego co mówili mi przy odbiorze pakietu, to jest to talon na jedną porcję jedzenia a za resztę trzeba zapłacić. Do strefy gastro mają wstęp także kibice, więc pewnie z tego to wynika.harti pisze:już się doczytałem w informatorze, że ten "voucher" jest na Pasta Party, mogli na nim napisać po prostu "pasta party"..
-
- Dyskutant
Jesuuu, to ja już nic nie rozumiem. Chyba trzeba ten talon zwinąć w rulonik i ... włożyć do kieszonki, zaszyć w gatkach, włożyć pod wkładkę do buta itpbapacz pisze:Są dwa vouchery. Jeden na pasta party, a drugi do strefy gastro. Z tego co mówili mi przy odbiorze pakietu, to jest to talon na jedną porcję jedzenia a za resztę trzeba zapłacić. Do strefy gastro mają wstęp także kibice, więc pewnie z tego to wynika.harti pisze:już się doczytałem w informatorze, że ten "voucher" jest na Pasta Party, mogli na nim napisać po prostu "pasta party"..

Oby wody na trasie nie zabrakło to już będzie lepiej jak w 2013

A wracając do talonu, jeżeli faktycznie bez tego nic do szamania na mecie nie będzie, to ciekawe jaki geniusz to wymyślił? Co oni się spodziewają, że po maratonie każdy by chciał obiad z trzech dań z deserem zjeść?
-
- Stary Wyga
Chyba zostawię talon z rzeczami w depozycie
. mam nadzieję że chodziarz jakiś izotonik dadzą coby mieć po maratonie siłę na trasę meta - depozyt - strefa gastro
.

-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 44:52
- Życiówka w maratonie: 3:40:35
jabbur pisze:O! Dzięki, w niezbędniku z pakietu startowego ani słowa
Wiesz co, chyba klepnęli to niedawno i nie było jak wydrukować. Ja to na ich profilu FB widziałem. Na stronie www też wydaje mi się ani słowa...

-
- Stary Wyga
Czy któryś z bardziej doświadczonych biegaczy mógł by mi podpowiedzieć jak się ubrać
. Krótkie spodenki to na 100%, ale że rano ma być poniżej 10 stopni a potem niewiele cieplej to nie wiem czy krótki rękaw będzie ok? Biegnę na 3:30 i raczej do zmarzluchów nie należę. A wy jak się ubieracie?

-
- Wyga
Ja zakładam koszulkę bez rękawów, a przed startem zarzucam na siebie plastikowy worekbapacz pisze:Czy któryś z bardziej doświadczonych biegaczy mógł by mi podpowiedzieć jak się ubrać. Krótkie spodenki to na 100%, ale że rano ma być poniżej 10 stopni a potem niewiele cieplej to nie wiem czy krótki rękaw będzie ok? Biegnę na 3:30 i raczej do zmarzluchów nie należę. A wy jak się ubieracie?

- jabbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:38:22
- Życiówka w maratonie: 3:02:19
- Kontakt:
- harti
- Zaprawiony W Bojach
wszystko jasne, są dwa voucheryPiotr_Z pisze: Jesuuu, to ja już nic nie rozumiem. Chyba trzeba ten talon zwinąć w rulonik i ... włożyć do kieszonki, zaszyć w gatkach, włożyć pod wkładkę do buta itp![]()
A wracając do talonu, jeżeli faktycznie bez tego nic do szamania na mecie nie będzie, to ciekawe jaki geniusz to wymyślił?
- żółty (biedronka) - na dzisiejszy pasta party
- niebieski - na posiłek po jutrzejszym biegu
też chciałbym poznać nazwisko tego "geniusza" który wymyślił te kawałki tekturki które trzeba mieć ze sobą na mecie żeby dostać posiłek.. do buta sobie nie włożę, nie mam kieszonek, nie zostawiam nic w depozycie, w ręku też nie dam rady trzymać przez 3 godziny.. chyba jednak będę ZMUSZONY wziąć ten worek na depozyt i włożyć do niego tylko ten cholerny kupon! dlaczego nie mogą wydawać posiłku na podstawie numeru startowego/medalu?!?!