czy bieganie pomoze?
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 36:40
- Życiówka w maratonie: 3:08:48
To raczej problem związany z psychiką, a więc NA PEWNO pomoże!
Wśród biegaczy znajdziesz wielu przyjaciół, którzy mają o wiele bardziej krzywe nie tylko nogi i na takie drobiazgi nie zwracają uwagi.
Wśród biegaczy znajdziesz wielu przyjaciół, którzy mają o wiele bardziej krzywe nie tylko nogi i na takie drobiazgi nie zwracają uwagi.
Bieganie, odtrutka doskonała!
- AKITA SAN
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Myślę,że powinniśmy powołać komisję,która skonsultuje Twój przypadek.
Ponieważ Robaj udzielił pierwszy bardzo rzetelnej i przemyślanej odpowiedzi proponuję jego kandydaturę na przewodniczącego Komisji Badania Krzywizny Kończyn Dolnych.
Bieganie z pewnością pomoże,ale ważne jest z kim i gdzie będziesz biegała!
W imieniu kolegów proszę o podanie przybliżonej rejonizacji Twoich przyszłych treningów.
Ponieważ Robaj udzielił pierwszy bardzo rzetelnej i przemyślanej odpowiedzi proponuję jego kandydaturę na przewodniczącego Komisji Badania Krzywizny Kończyn Dolnych.
Bieganie z pewnością pomoże,ale ważne jest z kim i gdzie będziesz biegała!
W imieniu kolegów proszę o podanie przybliżonej rejonizacji Twoich przyszłych treningów.
- Maniek G
- Stary Wyga
Nic nie pomoże na lekko krzywe nogi, ale bieganie napewno poprawi Twoją samoocenę, a pozytywne myślenie pozwoli Ci zająć się czymś poważniejszym.
Q-rde zresztą co to znaczy lekko krzywe, a co to jest lekko proste. Zresztą najważniejsze jest to co jest między nogami, ......................mam na myśli głowę.
Q-rde zresztą co to znaczy lekko krzywe, a co to jest lekko proste. Zresztą najważniejsze jest to co jest między nogami, ......................mam na myśli głowę.
Anima Sana In Corpore Sano
- jaq
- Wyga
Majac 14-15 lat tez mialem problem z moimi krzywymi nogami, wrecz stalo sie to moja obsesja. Wychodzac z domu mialem wrazenie ze wszyscy sie na mnie gapia ( tzn na moje krzywe nogi ) . Wyroslem z tego , bieganie mi rowniez w tym pomoglo , przestalem zwracac uwage jaki ksztalt maja moje nogi a zaczalem zauwazac co moge dzieki nim osiagnac ! To kim jestes nie zalezy od krzywizny twoich nog ! Wtedy myslalem ze zadna dziewczyna nie spojrzy na mnie ze wzgledu na moje krzywe nogi ! I co znalazla sie jednak kobieta ktorej podobaja sie moje krzywe nogi - to moja Zona !
Ale sie rozgadalem - UWIERZ w SIEBIE ! JESTES na pewno wartosciowa osoba bez wzgledu na ksztalt Twoich nog ! I biegaj , ciesz sie za masz zdrowe nogi !!!
Ale sie rozgadalem - UWIERZ w SIEBIE ! JESTES na pewno wartosciowa osoba bez wzgledu na ksztalt Twoich nog ! I biegaj , ciesz sie za masz zdrowe nogi !!!
Jaq
-
- Rozgrzewający Się
ale wlasnie chodzi o to ze ja wlasnie zwracam uwage na ich ksztalt jestem dziewczyna i nie chce miec krzywych nog no moze nie sa az tak krzywe no ale jednak... myslalam moze ze jak bede miegac to jakis lekki przyrost miesni... i no ... nie wiem jak to napisac
ona
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Bieganie nie pomoże na krzywe nogi tylko je jeszcze bartdziej wykrzywi jeśli nie skombiujesz sobie odpowiednich butów. Jak wstawisz sobie odpowiednie wkładki ortopedyczne do butów to nogi będą wyglądały na proste i obciążenia będą się rozkładać w miarę równomiernie. Pozatym krzywe nogi są bardziej podatne na kontuzję. Ta krzywizna to znaczy co? są szpotawe, koślawe? Ja mam krzywe i w niczym mi to nigdy nie przeszkadzało dopuki coś się nie naderwało, ale Tobie raczej to nie grozi...
Tedi
gg:5688977
[url=http://www.czarnogrod.prv.pl/][b]Czarnogród- przystań każdego wojownika......[/b][/url]
[url=http://www.czarnogrod.prv.pl/][b]Czarnogród- przystań każdego wojownika......[/b][/url]
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
oj Ona a ja Ci mowie ze na 100% przesadzasz bo co to znaczy krzywe nogi? Wiesz jak wyglada ludzki szkielet ...miednica i te sprawy ... jak masz nozki jak patyczki to zawsze beda wygladaly na lekko krzywe bo taki mamy rozstaw, lydki jak patyczki tez daja takie zludzenie, jesli masz lekko palakowate (a nie widzialam wiele dziewczyn z tym rodzajem krzywizny noznej bo to raczej domena meska;) to przyrost masy miesniowej od biegania moze to lekko zatuszowac jesli masz X to niestety zadna dyscyplina sportu nie pomoze. Ale jestem pewna ze ta krzywosc to tylko w twojej glowie siedzi i za pare lat bedziesz sie z tego smiala. Ja mam potrornie krzywe rece co jest powodem dowcipow na kazdej imprezie i co mam plakac? Wrecz odwrotnie wykoslawiam je do tego stopnia ze wygladaja jak polamane w stawach i wtedy dopiero mamy radoche heheh. A jesli natura nie dala CI super pieknych nog (a popatrz ze niewielu kobietom dala) zawsze pozostaje tuszowanie strojem ... i to nie tylko spodniami czy kieckami do ziemi a wrecz odwrotnie jakas asymetria z duzym rozporkiem potrafi czynic cuda ...technolog odziezowy Ci to mowi :D A ze sportu nie rezygnuj bo i tak najpiekniejsze jest ZDROWE WYSORTOWANE CIALO, a nie wychudzone do granic mozliwosci modelki. Pozdrawiam serdecznie
gg 46090
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Rudzik ponoć 100% kobieta ma przeprost w łokciach:)
Tedi
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Rudzik, i za to Cię lubię .
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola