WARSZAWA-Agrykola ul.Myśliwiecka 9 sobota godz. 9;30
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 47,77
- Życiówka w maratonie: 3;57,70
Zajęcia na obiektach Agrikoli prowadzą Michał i Grzegorz , ZAPRASZAMY
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam,
Czy do grupy poczatkującej można jeszcze dołączyć w najbliższą sobotę? Czy BBl Agrykola jest gdzieś na fb, aby czytać
bieżące info, czy z góry wiadomo, ze zawsze w sobote o 9:30? Chciałabym zacząć biegać ale ciągle mi nie wychodzi i liczę na bbl:)
Czy do grupy poczatkującej można jeszcze dołączyć w najbliższą sobotę? Czy BBl Agrykola jest gdzieś na fb, aby czytać
bieżące info, czy z góry wiadomo, ze zawsze w sobote o 9:30? Chciałabym zacząć biegać ale ciągle mi nie wychodzi i liczę na bbl:)
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 47,77
- Życiówka w maratonie: 3;57,70
akcja BiegamBoLubie to właściwie non stop zajęcia dla "grupy początkujących"
zapraszamy, sama się przekonaj! DEBIUTANCI są dla nas NAJWAŻNIEJSI
a zajęcia są zawsze o 9;30 do 10;30 w każdą sobotę do 8 listopada - pozostały zatem co najmniej 32 okazje do rozpoczęcia przygody z bieganiem
zapraszamy, sama się przekonaj! DEBIUTANCI są dla nas NAJWAŻNIEJSI
a zajęcia są zawsze o 9;30 do 10;30 w każdą sobotę do 8 listopada - pozostały zatem co najmniej 32 okazje do rozpoczęcia przygody z bieganiem
-
- Wyga
- Kontakt:
Tak jak wyżej było to napisane, zapraszamy wszystkich chętnych, a w szczególności początkujących .
Na fb prywatna grupa jeszcze się nie utworzyła, więc jak na razie informacje wszystkie te, które można znaleźć na fan page BBL, no i oczywiście tutaj na forum.
Na fb prywatna grupa jeszcze się nie utworzyła, więc jak na razie informacje wszystkie te, które można znaleźć na fan page BBL, no i oczywiście tutaj na forum.
21i1.pl
-
- Wyga
- Kontakt:
Utworzyłem wydarzenie na Facebooku.
Zapraszam!
https://www.facebook.com/events/1536283 ... pe=regular
Zapraszam!
https://www.facebook.com/events/1536283 ... pe=regular
21i1.pl
-
- Wyga
- Kontakt:
Zdjęcie z dzisiejszych zajęć. Niestety jest też rękawiczka prowadzącego
Dzięki za trening. Mam nadzieję, że jutro wszyscy cali będą
Dzięki za trening. Mam nadzieję, że jutro wszyscy cali będą
21i1.pl
-
- Wyga
- Kontakt:
My konkretnie robimy zajęcia w czwartek o godzinie 19:00 - wtedy zbiórka jest pod budynkiem WOSiR (ul. rozbrat 26) - można wtedy skorzystać z szatni. No i poza tym w sobotę 9:30 - wtedy spotykamy się pod zegarem na stadionie. W niedzielę są zajęcia powiedzmy to "konkurencyjnej" grupy i wtedy spotkania są tak samo pod zegarem na stadionie Agrykoli tyle że o g. 10:00
21i1.pl
-
- Rozgrzewający Się
Chodzę w czwartki i soboty, z tym że chciałabym odrobić brak treningu sobotniego gdybym kiedyś też nie mogła. Jeśli to nie problem z niedziela i można wpadać to awaryjnie będę gościć wcześniej tylko słyszałam, że są, jednak nie wiedziałam jak ze zbiórką itp. dziękuję na info
-
- Wyga
- Kontakt:
Wszystkie treningi są otwarte więc nie ma problemu . Grunt żeby się chciało wyjść
21i1.pl
-
- Wyga
- Kontakt:
A to super!... co prawda później trzeba wrócić na górę ale czego się nie robi Też mam całe życie z góry i pod górę, bo mieszkam podobnie na skarpie tylko trochę na innym odcinku
21i1.pl
-
- Wyga
- Kontakt:
Prawie, co prawda ja trochę mam dalej do Agrykoli bo w sumie ok 2km ale to też krótka odległość generalnie .
Mniej jutro niestety nie ma, trening poprowadzi Grzegorz. Zapraszam!. Na treningach będą losowane pakiety na bieg konstytucji 3maja
Mniej jutro niestety nie ma, trening poprowadzi Grzegorz. Zapraszam!. Na treningach będą losowane pakiety na bieg konstytucji 3maja
21i1.pl