Mam nareszcie upragnionego Polarka. Kilka osób pytało o różne rzeczy z nim związane a nie wiem czy dostało odpowiedz, wiec jesli chcecie możecie pytać jeśli tylko będe umiał to odpowiem.
Moja dyscyplina to MTB, ale wybór padł na S625X ze względu na OwnOptimizer który uważam za rewelacje. Nie mam jeszcze sensorów na biki ale miałem okazję pobiegać z footpodem.
Nie kalibrowałem, nie umiem ocenić dokładności w 100% ale według moich obserwcji i wyczucia ma obiecywane przez Polara 93% bez kalibracji. Na asfalciku <150bpm 9-12km/h w zaleznosci od nachylenia (w Kielcach po mojej stronie miasta nie ma płaskich odcinków

Co jest ciekawe footpod dziala równiez w czasie chodzenia i równiez pokazuje rozsądne odczyty. Ze 2 razy stracił sygnał ale przy równym kroku radzi sobie ładnie. Czekam jak bedzie na biegówkach (Polar nie gwarantuje dokładnosci i prawidłowego działania poza bieganiem)
Fajny jest nadajnik WearLink - elektrody są z materiału - a jedynie centralna częśc (wymienna bateria) jest plastikowa - bardzo wygodne.
Tyle spostrzezen jak na 2 dni.
Jesli coś Was interesuje pytajcie.