New Balance'a recepta na kontuzje
-
- Zaprawiony W Bojach
kiedy asics wkracza w sferę antykoncepcji, nb jawnie przyznaje, że chodzi nie o to, by kontuzjom zapobiegać. nowa zasada: należy je samemu wywołać!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- fotman
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Od Sasa do lasa.
Jeden wali niemiłosiernie piętą, drugi (-a) uprawia bieg a la baletnica.
Celowe przerysowanie, czy szajba jakaś?
Jeden wali niemiłosiernie piętą, drugi (-a) uprawia bieg a la baletnica.
Celowe przerysowanie, czy szajba jakaś?
Nie lubię człapać kilometrów. Wystarczy 400m.
'anything over 400m, I take a taxi' Jimson Lee www.speedendurance.com
O MOIM TRENINGU
KOMENTARZE NA TEMAT MOJEGO TRENINGU
'anything over 400m, I take a taxi' Jimson Lee www.speedendurance.com
O MOIM TRENINGU
KOMENTARZE NA TEMAT MOJEGO TRENINGU
-
- Zaprawiony W Bojach
myślę, że w agencji reklamowej była burza mozgów i ktoś powiedział: ale zróbmy to zdjęcie tak, żeby wyglądało, że można biegać i z pięty i ze śródstopia. no to zrobili
-
- Zaprawiony W Bojach
ehe, i każe pić 2l powerade'a dziennie. a ja przekroczysz zakres o 2 uderzenia, to ZGINIESZ MARNIE.
-
- Zaprawiony W Bojach
Bo gdyby Bóg nie chciał żebyśmy biegali w butach, nie zrobiłby nam stóp w ich kształcie.pkost pisze:A Skarżyński wręcz namawia na bieganie z pięty. Mówi że od tego jest amortyzacja...
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
- jabbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:38:22
- Życiówka w maratonie: 3:02:19
- Kontakt:
- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
My się śmiejemy, ale wiedzcie, że ten cały marketingowy bełkot potrafił ludziom już tak zryć umysły, że niektórzy tak właśnie zaczynają swoją przygodę z bieganiem ze śródstopia.
Btw, znam jedną osobę, która +/- tak właśnie biega (jak ta babka w NB).
Btw2, nawet fajnie te NB wyglądają (oprócz kolorków).
Btw, znam jedną osobę, która +/- tak właśnie biega (jak ta babka w NB).
Btw2, nawet fajnie te NB wyglądają (oprócz kolorków).
- jabbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:38:22
- Życiówka w maratonie: 3:02:19
- Kontakt:
Też tak miałem, pierwsze zawody 5K boso pokazały mi, że "się nie da" na samych paluszkachSylw3g pisze:My się śmiejemy, ale wiedzcie, że ten cały marketingowy bełkot potrafił ludziom już tak zryć umysły, że niektórzy tak właśnie zaczynają swoją przygodę z bieganiem ze śródstopia.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 49:58
- Życiówka w maratonie: 4:25
Nie widzicie głębi przekazu... Oni biegną sztafetę. On skończył swoją zmianę i dał po hamulach. Ona przejęła pałeczkę i właśnie wychodzi z bloków startowych. Wszystko ma swój ukryty sens. Sztafeta to symbol współpracy, jednośc,i poczucia przynależności do zespółu, wspólnej walki i celu czyli emocji z którymi marka chce się Wam kojarzyć.
Powyższe sugeruje, że mogę mieć trochę zrytą banię, ale to tylko efekt ponad 20 lat w korpo...
Powyższe sugeruje, że mogę mieć trochę zrytą banię, ale to tylko efekt ponad 20 lat w korpo...
- mariuszbugajniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37.29
- Życiówka w maratonie: 2.59.02
Jurek bierze hajs od Asics, a wiadomo, że prawie większość butów od nich się nie nadaje bo żelazka w piz du!
-
- Zaprawiony W Bojach
Celne, uśmiałem się setnie Dodajmy jeszcze aspekt GENDER. Po pierwsze stereotyp, że osoba z tyłu to samiec a z przodu to samica. Po czym sądzimy? Po owłosieniu nóg głównie. A niby dlaczego takim utartym torem? Po drugie - zakładając, że stopień owłosienia istotnie poprawnie wskazuje nam na gender - wynika z tego, że współcześni panowie zachowują się asekurancko i są hamulcowymi nowoczesnego społeczeństwa, podczas gdy panie jak te rącze progresywne łanie: lekko, na paluszkach, zmierzają w świetlaną przyszłość cywilizacji. To antyteza sztafety i zarazem apoteoza odwiecznej Walki Płci.Sharkish pisze:Nie widzicie głębi przekazu... Oni biegną sztafetę. On skończył swoją zmianę i dał po hamulach. Ona przejęła pałeczkę i właśnie wychodzi z bloków startowych. Wszystko ma swój ukryty sens. Sztafeta to symbol współpracy, jednośc,i poczucia przynależności do zespółu, wspólnej walki i celu czyli emocji z którymi marka chce się Wam kojarzyć.