Strasb - Komentarze
Moderator: infernal
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
No ja jednak zdecydowanie przypominałam te zwierzątka z pierwszej fotki, żywiołowości było we mnie niewiele.
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
za ciepło było? a co powiesz na sesyjkę w suchej saunie... jedyne 90st.C w cieniu;
ja po sobocie wróciłam z piegami, opaloną twarzą, spieczonymi ramionami i łydkami; muszę zainwestować w całkiem krótkie spodenki biegowe, bo jeszcze kilka takich wyjść i śmiesznie będę wyglądać w szortach
ja po sobocie wróciłam z piegami, opaloną twarzą, spieczonymi ramionami i łydkami; muszę zainwestować w całkiem krótkie spodenki biegowe, bo jeszcze kilka takich wyjść i śmiesznie będę wyglądać w szortach
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
ja tez zalapalam jakies przeziebienie, akurat jak pogoda nas rozpieszcza
ale dzisiaj mam zamiar polatac chocby nie wiem co.
A zdjecia ze skalek gdzie?
A zdjecia ze skalek gdzie?
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Ja piegi i opalone przedramiona to mam już jakiś czas, od nart.rubin pisze:za ciepło było? a co powiesz na sesyjkę w suchej saunie... jedyne 90st.C w cieniu;
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Ja mam zamiar taki sam numer wywinąć mojemu przeziębieniu - bo przecież ekipa na stadionie się zbiera.Gryzzelda pisze:ja tez zalapalam jakies przeziebienie, akurat jak pogoda nas rozpieszcza
To jeszcze się komuś nie nudzą zdjęcia wspinaczkowe? My tym razem nie robiliśmy, znajomi testowali nowo nabyte GoPro, jak coś podeślą, to rozważę publikację.Gryzzelda pisze:A zdjecia ze skalek gdzie?
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
ja jednak dzisiaj odpuszczam. Bylam z dziecmi na plazy, zbieralismy muszelki. Musi wystarczyc, bo maz ma plany na wieczor i ja musze zostac w domu ale moze nadmiar energii spozytkuje na odgruzowanie mieszkania
a zdjecia z pieknych plenerow nigdy sie nie nudza! Wstawiaj, wstawiaj, moze mi sie uda ciebie kiedys odwiedzic nie macie tam u siebie jakiejs ciekawej konferencji na jesieni?
a zdjecia z pieknych plenerow nigdy sie nie nudza! Wstawiaj, wstawiaj, moze mi sie uda ciebie kiedys odwiedzic nie macie tam u siebie jakiejs ciekawej konferencji na jesieni?
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Moje mieszkanie też by się pewnie ucieszyło z takiego planu.Gryzzelda pisze:ja jednak dzisiaj odpuszczam. Bylam z dziecmi na plazy, zbieralismy muszelki. Musi wystarczyc, bo maz ma plany na wieczor i ja musze zostac w domu ale moze nadmiar energii spozytkuje na odgruzowanie mieszkania
Dla chcącego coś na pewno się znajdzie.Gryzzelda pisze:a zdjecia z pieknych plenerow nigdy sie nie nudza! Wstawiaj, wstawiaj, moze mi sie uda ciebie kiedys odwiedzic nie macie tam u siebie jakiejs ciekawej konferencji na jesieni?
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Teraz samo GoPro to przeżytek, teraz to się robi zdjęcia za pomocą GoPro ale zamontowanego na zdalnie sterowanym dronie.strasb pisze:To jeszcze się komuś nie nudzą zdjęcia wspinaczkowe? My tym razem nie robiliśmy, znajomi testowali nowo nabyte GoPro, jak coś podeślą, to rozważę publikację.Gryzzelda pisze:A zdjecia ze skalek gdzie?
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
GoPro ma służyć między innymi podczas kursu paralotniarskiego, więc dron niepotrzebny.zoltar7 pisze:Teraz samo GoPro to przeżytek, teraz to się robi zdjęcia za pomocą GoPro ale zamontowanego na zdalnie sterowanym dronie.strasb pisze:To jeszcze się komuś nie nudzą zdjęcia wspinaczkowe? My tym razem nie robiliśmy, znajomi testowali nowo nabyte GoPro, jak coś podeślą, to rozważę publikację.Gryzzelda pisze:A zdjecia ze skalek gdzie?
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
tak naprawdę to tylko Ty i Michał zrobiliście trening jak należy - zaraz po tempach płynne przejście w trucht, bez żadnych stojących przerw
też lubię niektóre treningi biegać z grupie; łatwiej o nie wymiękanie:))
też lubię niektóre treningi biegać z grupie; łatwiej o nie wymiękanie:))
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Proponowaliśmy, żeby nie czekali, ale stwierdzili, że absolutnie nie ma problemu, chętnie sobie poczekają. Trening niby nie jak uczą Krzysiek z Adamem na obozach, ale na naszym obecnym poziomie każde bieganie odniesie pozytywny skutek.rubin pisze:tak naprawdą to tylko Ty i Michał zrobiliście trening jak należy - zaraz po tempach płynne przejście w trucht, bez żadnych stojących przerw
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Nie myśl, że twój wysiłek przeszedł niezauważony. Strasb jesteś bardzo dzielna! Trening ogólnorozwojowy masz zaliczony.Strasb pisze:Ruszyłam jednak i się okazało, że nogi mam dużo świeższe po wspinaczce niż po podobnym czasowo sprzątaniu wczoraj.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Ale jak wiadomo mocnego treningu nie można wykonywać za często, więc będę dbać żeby jedynie czasem przeplatać wspinaczkę sprzątaniem.zoltar7 pisze:Nie myśl, że twój wysiłek przeszedł niezauważony. Strasb jesteś bardzo dzielna! Trening ogólnorozwojowy masz zaliczony.Strasb pisze:Ruszyłam jednak i się okazało, że nogi mam dużo świeższe po wspinaczce niż po podobnym czasowo sprzątaniu wczoraj.
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
ale pocisnelas w zeszlym tygodniu!
to kiedy pierwsze zawody w sezonie?
to kiedy pierwsze zawody w sezonie?