Buty minimalistyczne
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
- Życiówka w maratonie: brak
Klanger nie godzi się chłopaka od trolli wyzywać, kolega chce po prostu kroczyć drogą prawdy, zamiast mu wyjaśnić podstawowe dogmaty naszego wyznania, to ty go od Trolli od razu. A fe!Klanger pisze:TROLLkrzys1001 pisze:Może wyjaśnisz.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- 850
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45 min
To nie zależy od butów tylko od twojej techniki biegu.krzys1001 pisze:
Bez znaczenia jest też dla mnie czy but jest mnimalistyczny czy naszpikowany amortyzacją. Ważne żeby pomógł mi w minimalizowaniu powstawania kontuzji.
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
Zabawni jesteściekrzys1001 pisze:Sam jesteś TROLLKlanger pisze:TROLLkrzys1001 pisze:Może wyjaśnisz.

- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
Bjj to nie było na temat.
Krzyś1001 większość wypowiedzi w tym wątku jest zabawnych, często wbrew intencji ich autorów, ale generalnie zapewniam cię, że sam wątek traktuje o poważnych sprawach.
Krzyś1001 większość wypowiedzi w tym wątku jest zabawnych, często wbrew intencji ich autorów, ale generalnie zapewniam cię, że sam wątek traktuje o poważnych sprawach.

-
- Zaprawiony W Bojach
dzisiaj wywaliłem dwie pary mini, które niestety umarły:
SKORA Base - przebieg ok. 1700km - przegryzłem się przez podeszwę do własnej stopy. Cholewka w bdb stanie, można powiedzieć nietknięta żebem czasu/dystansu, niestety podeszwa nie wytrzymała. wywalałem przez 2 tygodnie, z trudem, bo to moje ulubione buty.
Skechers GoRun2 - zajebiste buty na długie dystanse. sama pianka, cienka cholewka. niestety po ok. 1000km pojaiłe się w niej japy na ok. 3 cm po wewn. i zewn, stronie, przy łączeniu z podeszwą. dodatkowo cholewka zaczęła odchodzić od podeszwy pod łukiem stopy od wewn.
do kosza idą też stuningowane Faasy 500 - ugotowałem się dzisiaj w nich w niecały kwadrans.
to oznacza, że moje szosowe opcje niebezpiecznie się skurczyły
SKORA Base - przebieg ok. 1700km - przegryzłem się przez podeszwę do własnej stopy. Cholewka w bdb stanie, można powiedzieć nietknięta żebem czasu/dystansu, niestety podeszwa nie wytrzymała. wywalałem przez 2 tygodnie, z trudem, bo to moje ulubione buty.
Skechers GoRun2 - zajebiste buty na długie dystanse. sama pianka, cienka cholewka. niestety po ok. 1000km pojaiłe się w niej japy na ok. 3 cm po wewn. i zewn, stronie, przy łączeniu z podeszwą. dodatkowo cholewka zaczęła odchodzić od podeszwy pod łukiem stopy od wewn.
do kosza idą też stuningowane Faasy 500 - ugotowałem się dzisiaj w nich w niecały kwadrans.
to oznacza, że moje szosowe opcje niebezpiecznie się skurczyły

-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Moje wrażenia po bieganiu w pierwszych polskich sandałach - Monk Sandals:
http://wluznejformie.wordpress.com/2014 ... -huarache/
http://wluznejformie.wordpress.com/2014 ... -huarache/
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
Ku pokrzepieniu serc PRAWDZIWYCH minimalistów
Jakiś czas temu w necie pojawiły się wizualizację takiego buta nike:

Wszystko wskazuje na to, że już za kilka dni zmodyfikowana wersja tego buta ujrzy światło dzienne (o ile już nie ujrzała)! Wreszcie PRAWDZIWA wiara uzyska wsparcie od dominującego na rynku producenta
Produkt będzie prawdopodobnie dostępny w każdym DOBRYM sklepie biegowym 
Jakiś czas temu w necie pojawiły się wizualizację takiego buta nike:

Wszystko wskazuje na to, że już za kilka dni zmodyfikowana wersja tego buta ujrzy światło dzienne (o ile już nie ujrzała)! Wreszcie PRAWDZIWA wiara uzyska wsparcie od dominującego na rynku producenta